Select Page

Hundvänliga Hotell i Uppland & Västmanland

Letar du efter hundvänliga hotell i Uppland och Västmanland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Uppland och Västmanland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Uppland & Västmanland

Med reservation för ändringar.

ARBOGA
Arboga Stadshotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster.

Dinners
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen men man kan sitta i ett rum bredvid med hunden.

Herrfallet
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka 2-bädd och 6-bäddsstugor. Hundar får följa med på restaurangens uteservering. Det finns en hundträningsgård på området.

ASRHOLMA
Bull-August Gård
Det kostar inget att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

DANDERYD
Hotell Danderyds Gästeri
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar.  Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

BYLEHAMN
Salnö Gård
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Salnö Gård har stor trädgård och fina strövområden. Du kan äta frukost med hunden i trädgården.

EKERÖ
Mälarö Hotell
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för upp till 3 hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara i frukostrummet, endast i hotellrummet och på utegården.

Skytteholm
Det kostar 250 kr per vistelse/hund och det går bra med två hundar. Det finns också ett Vip paket för 495 kr som innehåller en egen säng, godis, handduk, schampo och två matskålar till hunden. Du kan boka Superior och Standard rum. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

ENKÖPING
First Camp Bredsand – Enköping
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Här kan ni vandra längs Upplandsleden, ta sköna dopp i Mälaren eller njuta av en stunds fiske.

Hotel Park Astoria
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan äta frukost med din hund i lobbyn.

Rotbrunna Häst & Kursgård
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka Stuga med två bäddar och dubbelrum. Hundar får vara med i köket på nedervåningen vid frukost och stora samlingsrummet om den är kopplad.

ENSKEDE
Best Western Capital Hotel
Det kostar 150 kr per nat och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Villa Årsta
Det kostar 150 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka alla rum. Hundar får vistas i hotellet förutom i matsalen.

Hotell Årstaberg
Det kostar 150 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vistas i hela hotellet förutom i matsalen.

FAGERSTA
Fagersta Brukshotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får bara vara med i lobbyn.

Fagersta Wärdshuset C.Dickens
Det kostar inget extra för en två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna i restaurangen om de är rumsrena och tysta.

GRÄDDÖ
STF Kapellskär Vandrarhem
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka stugorna.

GRYTHYTTAN
Loka Brunn
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Här på Loka Brunn älskar vi husdjur och de är såklart välkomna till oss i våra husdjursanpassade lägenhetsrum som motsvarar A-klass. Dessvärre har vi inte möjlighet att låta djuren vistas i Stora Societetshuset och i vårt spa, Vattensalongen, men på övriga anläggningen går det självklart bra att ta med dem.
Våra lägenhetsrum är belägna i ett lugnt område i utkanten av den övriga anläggningen, med den härliga naturen och fina vandringsleder runt husknuten.

HUDDINGE
Forenom Aparthotel Flemingsberg
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka olika typer av lägenheter och alla har ett litet kök.

JÄRFÄLLA
Görvälns Slott
Det kostar 450 kr hund/vistelse och två hundar går också bra. Du kan boka Standard dubbelrum och Dubbelrum. Hundar får endast vara i slottsentré och reception.

Kallhälsbaden Vandrarhem
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Hundar får inte vara med när man äter frukost.

KÖPING
Hotell Gillet
Det kostar 175 per hund/vistelse och det går bra med två hundar. Du kan boka twin rum och enkelrum. Hundar får bara vara på rummet.

Hotell Scheele
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbel – och enkelrum. Hunden får tyvärr inte följa med till frukostmatsalen. Men det finns ett par småbord foajen där man får ha hund.

Sörgården
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka familjesuite/gästlägenhet. Hundar får vara med vid frukosten.

LIDINGÖ
Ellery Beach House
Det kostar 250 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar.  Du boka deluxe rum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Villa Lovik
Det kostar 300 kr per vistelse eller 495 kr och då får du låna hundbädd, skålar, hundgodis, ben, schampo och handdukar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med vid frukosten.

MARIELUND
Odalgården
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och du har tillgång till ett gemensamt kök.

MÄRSTA
BoKloster VillaHotell
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Det finns ingen frukostrestaurang utan frukosten vi erbjuder är frukostpåsar som levereras till rummen.

NORBERG
Klackbergsgården
Det kostar inget extra att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Värdshuset Engelbrekt
Det kostar 100 per natt/hund och det går bra att med sig två hundar. Du kan boka enkel- och dubbelrum. Hundar får inte vara i restaurangen.

NORRTÄLJE
Hvilan B&B Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rum.  Hundar får inte vara i offentliga utrymmen.

Optima Hotel Roslagen by Reikartz
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundarna får ej vara i restaurangen men om man vill kan man ta med frukosten till rummet, eller om man vill sitta i lobbyn och äta, där kan hunden vara med om man önskar.

NYKVARN
Vidbynäs Gård
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar.  Du kan boka dubbelrum och studio. Hundar får bara vara på rummet inte i några allmänna utrymmen.

RIMBO
Johannesbergs Slott
Det kostar 500 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med i matsalen.

ROSERSBERG
Rosersbergs Slott
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Betalar du 495 kr får du deras “Best Friend-paket” med godis, schampo och handduk att ta med hem samt du får låna en filt och hundskålar. Du kan boka alla typer av rum och hundar får vara med på frukosten.

ROSLAGENS SKÄRGÅRD
Marholmen
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard rum och Marholmsstugor. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn och det finns bord precis utanför matsalen där man kan sitta med hund. Även uteserveringen. Marholmen har en egen agility bana med 7 stationer och en hundbadstrand.

SALA
Hotell Tinget
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Man kan ta med hunden när man äter frukost men inte in i puben och frukostdelen, men de går att sitta i lobbyn vid receptionen.

SKINNSKATTEBERG
Baggå Skola
Det kostar 100 kr per natt och är det två hundar blir det 150 kr/natt. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får bara med vid frukosten om det är ok för andra gäster.

Brukshotellet Skinnsberg
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka enkel, trebädds-och familjerum. Frukostbuffén serveras på Brukshotellet som är husdjursfritt. Gäster i Annexet har dock ett alldeles eget kökspentry där hundar är välkomna. Kökspentryt är fullt utrustat och där har gäster t.ex. möjlighet att förvara och laga sin egen frukost.

SKÄRHOLMEN
Scandic Skärholmen
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och det går bra att ha med två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hunden kan få vara med på frukost om ni antingen äter i lobbyn eller ber om frukostboxar som kan ätas på rummet.

SOLMYRA
Solmyra 56 Gästhem
Det kostar 30 kr per natt och det går bra med två hundar för samma pris. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med vid frukost.

SOLLENTUNA
Bergendal
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkelrum och dubbelrum. Vi serverar alla måltider i vår foajé där hundar får vistas, alltså inte inne i ord. restaurangen. Det är exakt samma frukostutbud.

Scandic Star
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan sitta med hunden i lobbyn.

EttSmart Hotell
Det kostar inget att ta med en eller två små hundar. Du kan boka Studio Standard rum.

SORBY
Rytterne Kyrkskola B&B
Det kostar 200 kr per vistelse och du kan bara ta med dig en hund. Du kan endast boka enkelrum.

STRÖMSHOLM
Thottska Villan & Ridskolan Strömsholm
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum samt ett litet torp med kök. Hundar får inte vara med vid frukost eller i allmänna utrymmen.

SÖDERFORS
Söderfors Herrgård
Det kostar 400 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får bara vara i rummet.

SÖDERTÄLJE
Hotell Torpa Pensionat
Det kostar 300 kr per vistelse och två går också bra för samma pris.Det går bra att ha hundar i paviljongsdelen. Huvudbyggnaden och frukostsalen är djurfria.

Quality Hotel Park
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Du kan sitta med hunden i lobbyn och äta frukost.

Scandic Skogshöjd
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum.  Hundar får inte vara i matsalen.

Scandic Södertälje
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum.  Hundar får inte vara i matsalen med du kan äta frukost i lobbyn med din hund.

TÄBY
Näsby Slott
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hunden kan vara med när man äter frukost och hundar är välkomna överallt, även i deras lilla restaurang, Lilla Slottskrogen. Finns också ett speciellt Best Friend paket som du kan boka.

Såstaholm Hotell
Det kostar 500 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka twin rum. Hundar får inte vara i matsalen men lobby och bar går bra.

TYRESÖ
Notholmen Vandrarhem & Café
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka tvåbädds-och fyrbäddsrum. Hundar är välkomna i kaféet och på uteserveringen.

UDDEBY
Rialahästgård
Det kostar inget extra och två hundar går också bra. Du kan boka familjerum och dubbelrum.

UPPLANDS-VÄSBY
Scandic Infra City
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden nära receptionen.

Scandic Upplands Väsby
Det kostar inget extra att med hunden och två går också bra. Du kan boka Twin rum och Family Superior rum. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn och utomhus sommartid i deras stora härliga uteplats med lounge möbler.

UPPSALA
Akademihotellet
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan var med hunden i lobbyn.

ArenaHotellet
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan ta med dig frukosten upp till rummet.

Botanika Uppsala
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Clarion Hotel Gillet
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Moderate dubbelrum, Standard Dubbelrum samt Superior Dubbelrum. Hundar får vistas i lobbyn samt korridorer men inte i restaurangen.

Elite Hotel Academia
Det kostar 200 kr per /natt och du kan ha upp till 3 hundar för samma pris. Du kan boka Standard, Superior och Deluxe rum. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn och på uteserveringen hos Bishop’s Arms är det också ok.

Hotell Centralstationen
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma för två hundar om dom är små. Du kan boka hotellrum, lägenhet och vandrarhemsrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen bara i lobbyn.

Hotell Stella
Det kostar 100 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med i frukostmatsalen.

Hotell Svava
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka Standardrum och familjerum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men i lobbyn går bra.

Park Inn by Radisson
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen, bara i lobbyn.

Radisson Blu Hotell Uppsala
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Standard dubbelrum. Inne i restaurangen får hunden inte vistas, men vår lobby ligger i anslutning till restaurangen där frukost, lunch och middag serveras och där får gärna hunden vara med.

Scandic Uppsala Nord
Det kostar 200kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hunden kan vistas i rummet och på allmän plats i kortare stunder, förutom restaurangen.

Scandic Uplandia
Det kostar 200kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hunden kan vistas i rummet och i lobbyn går bra.  Du kan boka dubbelrum.

VALLENTUNA
First Hotel Lindö Park
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hunden kan inte vistas i vår SPA-avdelning, i övrigt är hundar välkomna överallt. Vi ligger ute på landet med flertalet fina promenadstråk för hundägare. Vi får flertalet gäster med hund tack vare vårt läge.

VAXHOLM
Bogesund Slottsvandrarhem
Det kostar 50 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka dubbelrum. Man kan inte ta med hunden till restaurangen, och i gästköket är det vanlig hänsyn som gäller, om det sitter andra gäster där så får man fråga dom om det är ok. Samma sak gäller sällskapsrummen, man får fråga dom andra gästerna om det är ok med hund. Det finns fantastiska utomhusutrymmen där hundar är välkomna.

Waxholms Hotell
Det kostar inget att ha med en eller två hundar. Hunden får vara i baren, där man även kan inta sina måltider, detta förutsätter att hunden eller hundarna är väluppfostrade och att det inte stör andra gäster.

VÄDDÖ
Pensionat Kanalvillan
Det kostar 400 kr per vistelse/hund och det går bra att ha med två hundar. Du kan boka lägenhet med plats för 4 personer och fullt utrustat kök.

VÄRMDÖ
Siggesta Gård
Det kostar 400 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Då ingår korg, vattenskål och godis. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna överallt på hotellet.

VÄSTERBYKIL
Fallängetorp för fä och folk & Mellangården
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två må hundar. Du kan boka enkel, familjerum och 6-bäddsrum. Hundar kan vara med vid frukost om det inte är några andra gäster.

VÄSTERÅS
Best Western Ta Inn Hotell
Det kostar 300 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar.  Du kan boka enkel-och dubbelrum.  Hundar får inte vara med i matsalen.

Clarion Collection Hotel Etage
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

Comfort Hotell
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Good Morning Västerås
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbel-och trippelrum. Hundar kan endast sitta med vid ett bord i restaurangen när man äter frukost.

First Camp Västerås – Mälaren
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor. På området finns både hundbad och hunddusch.

Hem till Gården Boutique Hotell
Det kostar 150 kr per natt /hund och det går bra att ta med sig två hundar.  Du bokar lägenhetsvit. Frukosten är i form av frukostkorg som man äter i den egna lägenhetssviten eller på uteserveringen på sommaren med hunden. Vi har en Bistro där hund också kan vara med under förutsättning att de är lugna med det. Vi har många gäster här med hund då vi har en underbar trädgård att vistas i och närheten till strövområden.

Hotell Arkad
Det kostar 300 kr per vistelse och det är bara ok med en hund. Du kan boka enkel-och dubbelrum.  Hundar får bara vara på rummet.

Hotell Plaza
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan sitta med hunden i lobbyn.

Scandic Västerås
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard och familjerum. Hundar får bara vara i lobbyn.

The Steam Hotel
Det kostar 200 kr per hund/natt och det går bra med två hundar.  Du kan äta frukost med hunden i lobbyn eller på ditt rum.

ÅKERSBERGA
Le Mat B&B Åkersberga
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får vistas i bortre halvan av frukostmatsalen, men får inte följa med fram till frukostbuffén eller kaffebuffén.

ÖREGRUND
Epokgården
Det kostar 75 kr per natt/hund och det går bra att ha med två hundar. Du kan boka lägenheter och stugor.

Strandhotellet
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen. På sommaren får hunden följa med till frukosten och till middagen då man kan sitta ute och äta. Den får också följa med ut på vår innergård där vi har vår pool, dock inte bada i poolen.

ÖSTHAMMAR
Gamla Järnhandeln – Norrskedika Hotell
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två små hundar, annars är det 500 kr. Hundar kan vara med i restaurangen om det är ok för andra gäster.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Tips på hundvänliga aktiviteter i Västmanland
www.vastmanland.se/hemester/hundhemester

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


Trixie

Trixie thermofilt
En skön värmebevarande bädd till din hund från Trixie. Halkfri undersida. Kan även användas till att skydda möbler och bilen från smuts och hår. 50 x 75 cm
189 kr → KÖP


Ollydog

Ollydog Godisväska
Smidig liten godisväska för hundgodis och annat du kan tänkas behöva när du är ute med din hund, med ett stort fack och ett mindre ytterfack.
OllyDog tillverkar alla sina produkter med återvunnet material som annars skulle hamna på soptippen, vilket gör varje enskild produkt unik och exklusiv, men framförallt hållbar!
239 kr → KÖP


Softsnack
Jollypaw Soft Snack 
Mjuka snacksbitar till hund med goda smaker som biff, lamm, kyckling och lax.
69 kr → KÖP


Badhandduk hund

Handduk för hundar
Denna super smarta handduk från Holland Animal Care absorberar vatten och smuts från din hund som en svamp. Den är gjord i ett speciellt mikrofiber material som kallas "chenille".
179 kr → KÖP


Urban Zoo

Urban Zoo - Superslitstark Flamingo
Rolig och otroligt slitstark leksak.Benen är gjorda i rep, dessa rep är bra för hundens tänder och tandkött. Det hjälper till att hålla hundens mun ren.
149 kr → KÖP


Huerta

Hurrta Outback Dreamer Sovsäck
En sovsäck som är formad efter hundens naturliga sovställning. Hunden kan i denna enkelt kura ihop sig och hålla värmen.
659 kr → KÖP


Ryggsäck Petser

Kurgo bärväska/ryggsäck
Ryggsäcken är vattentät och stöter bort smuts och gyttja. Den är mycket stabil - med både ett höftbälte och ett justerbart bröstband - vilket gör att du bekvämt och tryggt kan promenera/vandra med din hund i ryggsäcken.
1799 kr → KÖP


Trixe Bilsäte

Trixie Bilsäte 
En resebädd som är perfekt att ha i bilen så att din hund kan sitta tryggt och säkert.
45 x 39 x 42 cm
795 kr → KÖP


Bärväska hund

Wouapy Glitter Transportväska
En snygg transportväska med paljetter från Wouapy som passar små hundar. Färg: Beige
659 kr → KÖP


Trixie

Trixie Igloo Fjärdermotiv
En mjuk och fluffig igloo för hund med fjädertryck i silver.
629 kr → KÖP


Leopet

Leopet kyldyna 
Kylmattan - Leomat ger kyla när din hund lägger sig på den. Kyldynan är mjuk & skön att ligga på och har ett coolt mönster. Den här tuffa, tåliga kylfilten innehåller en giftfri kylgel som inte kräver vatten, frysning eller el för att aktivera. Finns i två storlekar.
194 kr → KÖP


Ollydog ryggsäck

Ollydog Meridian bärväska/ryggsäck till hund - Dahlia
En sportig bärväska till din aktiva lilla hund. Nu kan hela familjen följa med på äventyr ♥ Perfekt för vandringar, tågresor och alla gemensamma äventyr med din lilla hund.
995 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾