Smartphoto

Personliga produkter med  din hunds bild eller namn – Smartphoto lanserar nytt sortiment för din vovve!

Fotoproducenten Smartphoto fortsätter att utöka sitt redan generösa sortiment av personliga fotoprodukter. Senaste nyheten är ett helt sortiment av presenter och produkter för husdjur och husdjursägare, med extra fokus på hundar och katter. Genom en så kallad “shop in shop” så blir det dessutom mycket enklare för kunden att hitta alla tillgängliga produkter och alternativ.

Smartphoto har över 600 produkter i sitt sortiment. När du som kund vänder dig till Smartphoto kan du alltid förvänta dig att hitta unika och personliga presenter eller att bli inspirerad till hur du kan spara dina egna foton och minnen på ett hållbart och lättillgängligt sätt.

Satsar på “shop in shop” – först ut är personliga presenter för husdjur

Med ett brett sortiment gäller det att presentera produkterna på ett enkelt och lättillgängligt sätt för kunderna.

– Så kallade “Shop in shop” är något ni kommer att få se mer av i vår e-handel. Det blir som ett stort digitalt varuhus, med butiker i butiken, där du som kund enkelt kan gå till den avdelning som intresserar just dig, säger Maria Sillén-Sittner, marknadsansvarig Smartphoto Nordic & UK/IE.

Presenter för husdjur blev först ut att testa det nya konceptet med en egen shop.

Blev snabbt ett stort intresse
Intresset för personliga presenter för husdjur visade sig bli väldigt stort.

– Bland vår redan befintliga målgrupp (småbarnsfamiljer) fanns redan en stor andel husdjursägare. En stor fördel för oss då vi egentligen inte behövde lämna vår egen målgrupp eller sätt att kommunicera för att hitta intressenter till vårt nya sortiment. Dessutom har vi sett att sortimentet även lockar en helt ny målgrupp – unga par som ännu inte har barn, vilket är otroligt kul att se, säger Maria.

– Under pandemin har ju husdjursägandet också ökat markant, vilket gör det desto intressantare som målgrupp. Under 2021 så registrerades till exempel 78 000 nya hundar, vilket är en ökning på 25% jämfört med 2019 (källa jordbruksverket), fortsätter Maria.