Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Abisko Mountain Lodge

Abisko Mountain Lodge

Boka här → www.abiskomountainlodge.se

Vildmark är Välmående både för tvåbenta och fyrfota här i Abisko.

Vid foten av fjället, på kanten mot byn, ligger Abisko Mountain Lodge.

Det är lätt att slå sig till ro några dagar hos oss, vila från resandet o låta vovven sträcka ut på sköna lättillgängliga promenader.

Ni bor bra i hotellrum och äter gott i vårt Brasserie Fjällköket eller så hyr ni en stuga med självhushåll.

Vi tar hand om er – välkomna hit!
Mina o Dick med personal.

Hundvänliga hotell i Stockholm


ARLANDA

Best Western Arlanda Hotellby
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Clarion Hotel Arlanda
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för max tre hundar. Du kan boka Standard, Superior och Familjerum. Inga djur får vara i frukostmatsalen eller restaurangen. Till middag erbjuder vi room service med en extra avgift på 95 SEK, till frukost finns det möjlighet att man går ner, hämtar frukost i en bricka och går upp till rummet för att äta där. Hundar är annars välkomna i den stora lobbyn i samma våning som receptionen (Plan 3) och på Plan 2 (man kan gå genom Plan 2 eller 3 för att komma ut hotellet och rasta hunden).

Comfort Hotel Arlanda Airport
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Frukost kan man äta med hunden i lobbyn.

Connect Hotel Arlanda
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får bara vara på rummet.

Forenom Aparthotel Arlanda
Det kostar 100 kr per natt och du kan ha med dig två hundar för samma pris. Du kan boka alla rumstyper. Alla har ett eget pentry så du kan laga din egen frukost och middag.

Good Morning Arlanda
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum. Hunden får vistas i hotellets lobby och korridorer. Övriga utrymmen såsom gym, bastu och restaurang är inte okej. Vi har ett undantag från detta på nyårsafton då hundarna får vistas i restaurangen vid middagen. Men även då är det inte okej att vara med vid frukosten.

Radisson Blu Arlandia
Det kostar 250 kr per vistelse och har du med dig två hundar blir det 37 kr totalt. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Quality Hotel Arlanda XPO
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar är inte tillåtna i restaurangen men det går jättebra att hämta med frukost upp på rummet om man önskar äta frukost med sin hund. Hundar är tillåtna i alla andra allmänna ytor utom gymmet.

Scandic Arlandastad
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du man boka alla typer av rum. Hundarna får inte vara med i restaurangen men i en del av lobbyn går bra.

STOCKHOLM

At Six
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen, endast i lobbyn.

Best Western Capital Hotel
Det kostar 150 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka twin rum. Hundar får inte vara med vid frukostmatsalen men du kan ta med dig frukost till rummet.

Best Western Kom Hotel
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka Enkel – och dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men snälla hundar får vara med vid receptionen.

Best Western Plus Sthlm Bromma
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum och familjerum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan ta med dig frukost/mat till rummet. Hundar får vara i lobbyn och loungen.

Best Western Royal Star
Det kostar 295 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. D kan boka enkel, dubbel och familjerum.  Hundar får bara vara i lobbyn och receptionen.

Bosön Hotell
Det kostar 300 per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och lägenhet. Hundar får bara vara på rummet.

Brunnby Hotel
Det kostar 300 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka dubbel-och enkelrum.  Hundar får inte vara med vid frukosten.

Bättre Boende Apartments
Det kostar 1000 kr per vistelse, bor du längre än en vecka så kan det tillkomma ytterligare städavgifter på 350 kr per vecka. Samma pris för två hundar.  Du lagar din egen mat i lägenheten. Hundar får inte lämnas ensamma i lägenheten.

Courtyard by Marriott Stockholm – Kungsholmen
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Standardrum och Premium rum. Hundar får bara bara med i lobbyn.

Clarion Collection Hotell Wellington
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Moderate Enkelrum, Moderate Dubbelrum och Standard Dubbelrum. Man får ha hunden med på frukosten om man sitter två de två första borden vid receptionsdisken, hunden får inte vara vid frukostbuffén. Hunden får vara på rummet samt i lobbyn/receptionen.

Clarion Collection Hotel Tapto
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard – och Superior rum. Hunden får inte vistas i vår restaurang. Däremot får man ha hund i vår lobby, så vill man ha med sig sin hund när man äter så kan man plocka frukost/kvällsmat från restaurangen och sedan sitta i lobbyn och äta.

Clarion Hotel Amaranten
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rum förutom sviten. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Clarion Hotel Sign
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rum förutom sviten. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Clarion Hotel Stockholm
Det kostar 250 kr pr vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen.

Comfort Hotel Kista
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Superior Queen rum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får följa med vid frukosten.

Connect Hotel City
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med frukosten till rummet.

Connect Hotel Kista
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen.

Downtown Camper by Scandic
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Classic twin och Spacious dubbel rum. Hundar får inte vara i några allmänna utrymmen, bara till och från rummet.

Elite Hotel Carolina Tower
Det kostar 200 k per natt och det är samma pris för två hundar. Man får vatten och matskål, påsar att plocka up efter hunden och hundgodis. Du kan boka Standard twin, Superior rum och Familjerum. Hundar får vara med vid frukosten.

Elite Palace Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum utom Standard. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan äta fruost i lobbyn med hunden.

Ett Hem
Det kostar inget att ta med sig hunden och två går också bra. Du kan boka Deluxe rum och Junior Svit. Hunden får bara med när man sitter utomhus annars får hunden bara vara på rummet.

First Hotel Brommaplan
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Standard Singel, Standard Twin samt Standard Dubbelrum. Hund är välkommen att gå in och ut genom reception/lobby och trapphus. Övriga områden ber vi hundägare undvika. Du kan få en frukostpåse till rummet.

First Camp City-Stockholm
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du bokar deras Stuga (bungalow) för upp till 6 personer. Här har du nära till den fantastiska natur som väntar i Flatens naturreservat och stadspulsen, sevärdheterna och atmosfären i Sveriges huvudstad.

Forenom Aparthotel Bromma
Det kostar 100 kr per natt och du kan ha med dig två hundar för samma pris. Du kan boka alla rumstyper. Alla har ett eget pentry så du kan laga din egen frukost och middag.

Forenom Aparthotel Kista
Det kostar 100 kr per natt och du kan ha med dig två hundar för samma pris. Du kan boka alla rumstyper. Alla har ett eget pentry så du kan laga din egen frukost och middag.

Forenom Aparthotel Stockholm Alvik
Det kostar 100 kr per natt och du kan ha med dig två hundar för samma pris. Du kan boka alla rumstyper. Alla har ett eget pentry så du kan laga din egen frukost och middag.

Generator Stockholm
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar.

Good Morning + Hägersten
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbel -och twin rum. Hundar får vara med vid frukosten på anvisat område och sommartid i trädgården.

Good Morning Kista
Det kostar 150 kr per vistelse/hund och två hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten.

Hesselby Slott
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna i alla allmänna utrymmen på hotellet. Betalar du 495 kr får du deras “Best Friend-paket” med godis, schampo och handduk att ta med hem samt du får låna en filt och hundskålar.

Hilton Stockholm Slussen Hotel
Det kostar 450 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka King -och Twin Deluxe rum, King Executive rum med utsikt samt Junior Suite med utsikt. Hundar får bara vara på rummet.

Hobo
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara i alla utrymmen där mat inte serveras.

Hotel Birger Jarl
Det kostar 250 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum, Enkelrum och Superior dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten och kan också vara i lobbyn.

Hotel C
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn eller ta med dig frukosten till ditt rum.

Hotel Diplomat
Det kostar 1000 kr per vistelse och då blir din hund bortskämd med deras paket “Very Important Pet” inkluderar en bekväm hundkorg, tuggleksaker, hundgodis, filt och skålar.  På roomservice-meny erbjuds god och nyttig hundmat från Wonderboo. Hundar får vara med i bardelen av restaurangen.

Hotel Esplanade
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och Superior dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen.

Hotel Giò “The Social Hub Hotel”
Det kostar 150 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kann boka alla rumstyper. Hundar är inte tillåtna i restaurangen men välkomna i derasvardagsrum (som ligger i anslutning till restaurangen) och på ute-terrass när den är öppen. Om en gäst önskar att ta med sig sin hund till frukosten går det bra så länge frukosten äts i vardagsrummet eller på terrassen.

Hotel Hasselbacken
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Hotel J
Det kostar 400 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med på Restaurant J och i vardagsrummet om de är kopplade.

Hotel Kung Carl
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard – och Superior dubbelrum. Om man kommer ner till frukosten med hunden, kan man sitta med den enbart vid bord som befinner sig vid entrén. Man får inte dock ha den med i frukostmatsalen för att plocka mat från buffé. Just i lobbyn får man vara med hunden vid entrén och sedan gå upp till sitt rum, ingen annanstans i hotellet annars.

Hotel Tegnerlunden
Det kostar 250 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum, Enkelrum och Superior dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten och kan också vara i lobbyn.

Hotel Älvsjö
Det kostar 400 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Lydmar Hotel
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med dig frukosten till rummet. Hundar får vara i lobby, terass och baren på framsidan.

Memory Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Du kan boka alla rumstyper. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn. Hundar kan vara med överallt så länge de inte skäller.

Motel L Hammarby Sjöstad
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan bara boka familjerum. Hundar får vara med vid frukosten och i lobbyn.

Motel L Stockholm Älvsjö
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två nätter. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i allmänna utrymmen.

Nobis Hotel
Det kostar 500 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med vid frukosten, endast i lobbyn.

Nordic Light Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn eller ta med dig frukosten till ditt rum.

Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka all typer av rum utom Suite. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med dig frukosten till rummet. Hundar får vaar med i lobbyn och loungen.

Quality Hotel Globe
Det kostar 250 kr per vistelse/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka Standardrum. Man får inte ta med sig hunden in i några av våra restauranger eller intill baren men annars får man ha hunden överallt.

Radisson Blu Viking Hotel
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Hunden får endast vistas på rummet och i lobbyn.

Radisson Blu Waterfront Hotel
Det kostar 250 kr per natt och två hundar går bra. Du an boka alla rumstyper. Hundar får inte vistas i utrymmen där det serveras mat.

Radisson Collection Strand Hotel
Det kostar 250 kr per natt och två hundar går bra. Du an boka alla rumstyper. Hundar får inte vistas i utrymmen där det serveras mat.

Scandic Ariadne
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukost/middag till rummet.

Scandic Alvik
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukost/middag till rummet.

Scandic Anglais
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Singelrum och Familjerum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost i lobbyn med hunden.

Scandic Gamla Stan
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig fruosten till rummet.

Scandic Grand Central
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum förutom kabinrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost i lobbyn med hunden.

Scandic Kista
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost i lobbyn med hunden.

Scandic Klara
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen.

Scandic Kungens Kurva
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost i lobbyn med hunden.

Scandic Malmen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost i lobbyn med hunden.

Scandic Norra Bantorget
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper.. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Scandic Park
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundarna kan vara med till frukosten, men vi hänvisar er då till bardelen av restaurangen. Resterande delar av restaurangen (buffédelen) och hissarna ber vi er att avhålla ifrån, då känsliga människor ska kunna vistas i dessa områden. Hundrummen är på plan 1.

Scandic Sjöfartshotellet
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost i lobbyn med hunden eller ta med dig en frukostbox till rummet.

Scandic Skärholmen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost i lobbyn med hunden.

Scandic Talk
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukost/middag till rummet.

Scandic Victoria Tower
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum och Superior rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost i lobbyn med hunden.

Sheraton
Det kostar 500 kr per vistelse och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får bara vara i rummet.

Story Hotel Riddargatan
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka King-rummen och Twin-rummen. Hundar får vara med och äta frukost och det får även vara med i restaurangen och i baren.

The Sparrow Hotel
Det kostar 250 kr per natt/hund och det går bra att ha med två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med vid frukosten samt vid reception, bistro & bar så länge den är väluppfostrad och rumsren.

Villa Dagmar
Det kostar 1000 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. I det priset ingår hundpaketet “Very Important Pet” med en skön hundsäng, filt, hundskålar. Hundar kan vara med i restaurangen vid anvisade platser.

Ulfsunda Slott
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka alla rumstyper. Hundarna får vara överallt förutom på buffen där man tar frukost, men man äter i matsalarna där hundarna är välkomna.

Åkeshofs Slott
Det kostar 250 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får bara med i restaurangen.

Ängby Camping
Det kostar inget att ha med sig en eller två hundar. Det finns 4-och 5-bäddsstugor.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Hitta de bästa hundvänliga ställena runt Stockholm
www.hundvanliga-stockholm.se

Guiden till hundvänliga Stockholm
www.thatsup.se/stockholm/guide/guiden-till-hundv

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
185 kr → KÖP


Torrschampo

Tropiclean Baby Powder torrschampo med balsameffekt
Detta är ett Baby Powder torrschampo med balsameffekt.
Ger en extra fräschör efter och emellan baden. Bra att ha med på resan när vovven har rullat sig i något äckligt.
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
195 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


Softsnack
Jollypaw Soft Snack 
Mjuka snacksbitar till hund med goda smaker som biff, lamm, kyckling och lax.
69 kr → KÖP


Badhandduk hund

Handduk för hundar
Denna super smarta handduk från Holland Animal Care absorberar vatten och smuts från din hund som en svamp. Den är gjord i ett speciellt mikrofiber material som kallas "chenille".
179 kr → KÖP


Huerta

Hurrta Outback Dreamer Sovsäck
En sovsäck som är formad efter hundens naturliga sovställning. Hunden kan i denna enkelt kura ihop sig och hålla värmen.
659 kr → KÖP


Ryggsäck Petser

Kurgo bärväska/ryggsäck
Ryggsäcken är vattentät och stöter bort smuts och gyttja. Den är mycket stabil - med både ett höftbälte och ett justerbart bröstband - vilket gör att du bekvämt och tryggt kan promenera/vandra med din hund i ryggsäcken.
1899 kr → KÖP


Trixe Bilsäte

Trixie Bilsäte 
En resebädd som är perfekt att ha i bilen så att din hund kan sitta tryggt och säkert.
45 x 39 x 42 cm
895 kr → KÖP


Bärväska hund

Wouapy Glitter Transportväska
En snygg transportväska med paljetter från Wouapy som passar små hundar. Färg: Beige
659 kr → KÖP


Trixie

Trixie Igloo Fjärdermotiv
En mjuk och fluffig igloo för hund med fjädertryck i silver.
629 kr → KÖP


Kyldyna

M-Pets kyldyna - tre storlekar
Kylmattan ger kyla när din hund lägger sig på den. Kyldynan är mjuk & skön att ligga på. Den här tuffa, tåliga kylfilten innehåller en giftfri kylgel som inte kräver vatten, frysning eller el för att aktivera.
139 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision ?