Hotell Mårtensson

Hotell Mårtenson

Konsten att leva livet – sen 1858. Nu fortsätter vår historia med ett nytt kapitel där vi har återskapat vår forna glans med fokus på livets läckerheter inspirerat av Greta och Franz resor.
Hundar är välkomna i caféet och på uteserveringen

Det kostar 250 kr per vistelse.

Boka här → www.hotellmartenson.se

Ronneby Havscamping

Ronneby Havscamping

En idyllisk camping vid havsviken mellan Ronneby och Karlskrona.
Här kan ni njuta av den rofyllda miljön och den vackra naturen samtidigt som ni har nära till alla besöksmål i Blekinge. Det kostar inget extra att ta med sig hunden och du bor i en stuga. Det finns hundbad, hundduschar och hundar får vara med på en del av uteserveringen.

Boka här → www.ronnebyhavscamping.se

Marholmen

Marholmen Hotell

En helt ovanlig ö. Trettio meter från fastlandet. På Marholmen finns även en mindre agility bana (för kopplad hund) en badstrand där hunden får följa med samt många härliga stigar att nosa sig runt.

Hundar är välkomna i lobbyn och på uteserveringen
Det kostar 300 kr per vistelse.

Boka här → www.marholmen.se

Gustavsvik

Gustavsvik Camping

På Gustavsvik finns massor av roligt äventyr för hela familjen. Det finns så mycket att upptäcka att vädret nästan inte spelar någon roll. Du bor på en femstjärnig camping alldeles intill det stora badäventyret Lost City och en kort promenad från fina Örebro City.

Det finns en liten hundrastgård och en hunddusch.

Det kostar 150 kr per vistelse.

Boka här → www.gustavsvik.se

Klarälven

Wärdshuset Klarälven

Let’s tell you something about us. We are a family of four and we emigrated from the Netherlands to Sweden at the end of 2018. In Sysslebäck we have taken over a small-scale hotel which dates back to 1929. Converted to a B&B we made a fresh start in March 2019, 90 years later!

Dogs are only allowed in room 7 and 8 and on the terrace of the B&B. It’s free of charge.

Book here → www.wardshusetklaralvdalen.se

Best Western

Best Western Hotels & Resorts

Ett 70-tal av Best Western Hotels & Resorts hotell i Sverige är hundvänliga – alla med sina personliga erbjudanden. Hundskålar, hundbädd/filt och någon hundgodis erbjuds hos de flesta och listan kan göras lång på vad våra hundvänliga hotell erbjuder.

För att enkelt hitta de hundvänliga hotellen går man in på Best Westerns hemsida under kategorin ”hundvänliga hotell” där de är samlade. Priser och annan information finns under respektive hotell.

Boka här →www.bestwestern.se/hundvanliga-hotell

Smådalarö Gård

Smådalarö Gård

En riktigt skärgårdspärla! Här får du skärgårdslyx med naturen och havet inpå knuten. Bara 35 min från Stockholm C. Det vackra sjönära läget på Smådalarö Gård inbjuder till många aktiviteter och avkoppling året runt. Våra två bastuhus och den stora bryggan används flitigt året runt.

Det kostar 400 kr per vistelse att ta med hunden.

Boka här → www.sabismoten.se/smadalaro-gard/

Stenungsbaden

Stenungbaden Yacht Club

I Bohuslän möts Kattegatt och Skagerrak och mitt i denna idyll finns Stenungsbaden – ett hotell som har det mesta man kan önska för total avkoppling och kulinariska upplevelser. Vi har över 200 hotellrum i olika utföranden – allt från enkelrum till sviter – och den fantastiska havsutsikten är lika hänförande som tillfredsställande.

Du kan äta frukost med din hund i lobbyn.
Det kostar 250 kr per vistelse att ta med hunden.

Boka här → www.stenungsbaden.se

Topasgården

STF Sälen Torgåsgården

Det kostar inget extra att ta med hunden. De hundvänliga rummen är på första våningen med fönster mot nordost och ut mot parkeringen. Detta ger ett svalt rum med endast morgonsol en kort stund.

Vi har flera bra promenadstigar i skogen precis bakom oss som är uppmärkta och egen badstrand och stor tomt där vovve gärna får vara och bada. Behöver man hjälp att rasta hunden kan vi göra det mot en extra kostnad. 

Boka här → www.torgasgarden.se