Select Page

Hundvänliga Hotell i Malmö

Letar du efter hundvänliga hotell i Malmö? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Malmö.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Mamö

Med reservation för ändringar.

Best Western Plus Hotel Noble House
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara i själva matsalen men man får sitta med hunden i anslutning till baren och restaurangen.

Comfort Hotel Malmö
Det kostar 250 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten.

Clarion Hotel Malmö Live
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Moderate rum, Standard rum, Superior rum och Deluxe rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men det går bra att ta med frukosten till deras lobby med hunden eller uteserveringen på sommaren.

Clarion Collection Hotel Temperance
Det kostar 250 kr per vistelse och kostnaden är detsamma för två hundar i rummet. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vistas i restaurangen men man kan ta med frukosten till deras ljusgård/bar.

Elite Hotel Savoy
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Superior rum.Hundar får lov att vara i lobbyn men inte i matsalen.

Elite Plaza
Det kostar 200 kr per hund/natt och två hundar kan bo i rummet. I priset ingår sovplats, skålar samt påse med hundgodis. Du kan boka Superior- och Deluxe rum. Hundar kan inte vara med i frukostmatsalen men är välkomna i deras pub Bishops Arms samt i deras lounge.

Elite Esplanade
Det kostar 200 kr/natt och upp till två hundar kan bo i rummet för samma pris. Du kan boka Superior rum. Man kan sitta i lobbyn och äta med hunden samt på uteserveringen.

First Hotel Jörgen Kock
Det kostar 200 kr/natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard – och Familjerum. Man kan inte ta med sig hunden till frukostmatsalen men det går att ta med frukosten till rummet.

First Camp Sibbarp
Det kostar 195 kr per vistelse och du kan ha med dig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vara i de allmänna utrymmen som servicehus, tv rum.

Forenom Aparthotel Varvstaden
Det kostar 100 kr per natt/hund och alla rum har kök.

Grand Circus Hotel
Malmös mest originella boende! Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla cirkusvagnar. Det finns också en campingplats och det finns möjlighet att grilla och vara utomhus också med sin vovve. Öppet maj – september.

MJ’S
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum Medium rum. Hundar är välkomna överallt på hotellet.

Radisson Blu Hotel Malmö
Det kostar 300 kr per natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka Standardrum. Det går att ta med hunden till frukosten och restaurangen.

Park Inn by Radisson
Det kostar 200 kr per hund/natt och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar kan inte vara med i matsalen men det går bra att ta med frukosten och äta i lobbyn med hunden.

Quality Hotel View
250 kr per vistelse, samma pris om du har med dig två hundar. du kan boka Standard dubbelrum och Moderate dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten och äta i lobby med hunden.

Scandic Kramer
Det kostar 200 kr per vistelse och det blir samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka alla rusmtyper. Det går att äta frukost med hunden på deras veranda som är inomhus.

Scandic Malmö City
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om man tar med sig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara på allmänna ytor, endast i receptionen.

Scandic Segevång
Det kostar 200 kr per vistelse, samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Man kan bara vara med hunden på rummet och det går bra att ta med frukosten dit.

Scandic S:t Jörgen
Det kostar 200 kr per vistelse, samma pris om man har med två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar kan inte vara med i matsalen men man kan sitta och äta precis utanför i konferenslobbyn.

Scandic Stortorget
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar kan bara vara i lobbyn, inte i frukosten.

Scandic Triangeln
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får endast vara i lobbyn.

Story Hotel
Det kostar inget att ta med hunden och man kan ha max två hundar/rum. Du kan boka Ocean King rum. Alla rum har stora fönster från golv till tak. Hundar är välkomna överallt förutom i restaurangen så dom kan inte följa med på frukosten. Får inte heller vara på takterassen.

Sturup Airport Hotel
Det kostar 100 kr per hund och natt och två hundar är ok att ha med. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen.

The More Hotel
Det kostar 250 kr/vistelse (1-4 dagar), 400 kr/vecka och 1500 kr/månad. Det går bra med två hundar och du behöver inte betala mer. Du kan boka  Standard, Superior de lux och Sviten. Hundar kan bara vara med i lobbyn och på rummet.


Med reservation för ändringar!
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris. Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Att resa med hund i Skåne
Planerar du att ta med dig din fyrfotade vän på nästa resa? Då är Skåne det perfekta resmålet. Skåne erbjuder en hel palett av hundvänliga upplevelser för er att upptäcka tillsammans.
visitskane.com/sv/natur-aventyr/att-resa-med-hund-i-skane

Vandra med din hund på Skåneleden
skaneleden.se/item/vandra-med-hund/

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾