Hundvänliga Hotell i Malmö

Letar du efter hundvänliga hotell i Malmö? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Malmö.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Mamö

Med reservation för ändringar.

Best Western Plus Hotel Noble House
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara i själva matsalen men man får sitta med hunden i anslutning till baren och restaurangen.

Comfort Hotel Malmö
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten.

Clarion Hotel Malmö Live
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan endast boka tvåbädds superior. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men det går bra att ta med frukosten till deras lobby med hunden eller uteserveringen på sommaren.

Clarion Collection Hotel Temperance
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vistas i restaurangen men man kan ta med frukosten till deras ljusgård/bar.

Elite Hotel Savoy
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Superior rum.Hundar får lov att vara i lobbyn men inte i matsalen.

Elite Plaza
Det kostar 200 kr per hund/natt och två hundar kan bo i rummet. I priset ingår sovplats, skålar samt påse med hundgodis. Du kan boka Superior- och Deluxe rum. Hundar kan inte vara med i frukostmatsalen men är välkomna i deras pub Bishops Arms samt i deras lounge.

Elite Esplanade
Det kostar 200 kr/natt och upp till två hundar kan bo i rummet för samma pris. Du kan boka Superior rum. Man kan sitta i lobbyn och äta med hunden samt på uteserveringen.

First Hotel Jörgen Kock
Det kostar 200 kr/natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard – och Familjerum. Man kan inte ta med sig hunden till frukostmatsalen men det går att ta med frukosten till rummet.

First Camp Sibbarp
Det kostar 215 kr per vistelse och du kan ha med dig två hundar. Alla våra stugor förutom 2 är djurvänliga och dessa är Öresundstugorna nr 23 och 34. Hundar får inte vara i de allmänna utrymmen som servicehus, tv rum.

Forenom Aparthotel Varvstaden
Det kostar 100 kr per natt/hund och alla rum har kök.

Grand Circus Hotel
Malmös mest originella boende! Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla cirkusvagnar. Det finns också en campingplats och det finns möjlighet att grilla och vara utomhus också med sin vovve. Öppet maj – september.

Havshotellet Malmö-Limhamn
Hund kostar 300 kr per vistelse. Du kan boka dubbelrum. Hundar får tyvärr inte vara med i frukostmatsalen men de är välkomna i det fina kaféet/keramikbutiken Swedenland som ligger.

Malmö Arena Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse. Du kan boka alla rumskategorier förutom sviterna. Hundar får vistas på hotellrummet och i lobbyn. Vatten- och matskålar finns att låna att ha på rummet vid behov. När ni kommer till Malmö Arena Hotel får din hund en välkomstpresent med både gott och skoj. Du som matte eller husse får deras hundpromenadkarta med tips på trevliga promenadstråk i omgivningarna.

MJ’S
Det kostar 350 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum Medium rum. Hundar är välkomna överallt på hotellet.

Ohboy Hotell
Hund kostar 250 kr per vistelse. Lägenhetshotell och alla lägenheter är på markplan med egen utgång. 5 minuter bort finns en hundrastgård och 10 minuters promenad finns ett stort hundfält med hundbad vid Ribersborgsstranden.

Park Inn by Radisson
Det kostar 200 kr per hund/natt och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar kan inte vara med i matsalen men det går bra att ta med frukosten och äta i lobbyn med hunden.

Quality Hotel View
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och Moderate dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten och äta i lobby med hunden.

Radisson Blu Hotel Malmö
Det kostar 300 kr per natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka Standardrum. Det går att ta med hunden till frukosten och restaurangen.

Rut & Ragnars Vandrarhem
Hund kostar 100 kr per vistelse. Du kan boka Dubbelrum, enkelrum, 4-bäddsrum. Hundar får inte vara med i köket.

Scandic Kramer
Det kostar 200 kr per vistelse och det blir samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka alla rusmtyper. Det går att äta frukost med hunden på deras veranda som är inomhus.

Scandic Malmö City
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om man tar med sig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara på allmänna ytor, endast i receptionen.

Scandic Segevång
Det kostar 200 kr per vistelse, samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Man kan bara vara med hunden på rummet och det går bra att ta med frukosten dit.

Scandic S:t Jörgen
Det kostar 200 kr per vistelse, samma pris om man har med två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar kan inte vara med i matsalen men man kan sitta och äta precis utanför i konferenslobbyn.

Scandic Stortorget
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar kan bara vara i lobbyn, inte i frukosten.

Scandic Triangeln
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får endast vara i lobbyn.

Story Hotel
Det kostar inget att ta med hunden och man kan ha max två hundar/rum. Du kan boka Ocean King rum. Alla rum har stora fönster från golv till tak. Hundar är välkomna överallt förutom i restaurangen så dom kan inte följa med på frukosten. Får inte heller vara på takterassen.

Sturup Airport Hotel
Det kostar 100 kr per hund och natt och två hundar är ok att ha med. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen.

The More Hotel
Hund kostar 150 kr per natt. Det går bra med två hundar och du behöver inte betala mer. Du kan boka  Studio Standard, Studio Superior. Hundar kan bara vara med i lobbyn och på rummet.

The More Hotel Västra Hamnen
Hund kostar 150 kr per natt. Du kan boka alla typer av lägenheter. 5 minuter bort finns en hundrastgård, 10 minuter bort finns ett stort hundfält med hundbad.


Med reservation för ändringar!
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris. Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.