Hundvänliga Hotell på Öland

Letar du efter hundvänliga hotell på Öland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell på Öland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell på Öland

Med reservation för ändringar.

Alvaret Hotel & Hostel
Det kostar 180 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Alla våra stugrum är hundvänliga. Dessa rum är nyrenoverade och har privat dusch och WC på rummet. mat/vattenskålar finns att låna. Hundar får vistas i vår trädgård och i alla gemensamma utrymmen med TV, massagefåtölj, braskamin, mm. Dock ska hunden inte vara i köket. Hundar kan endast vara med under lågsäsong.

Eksgården
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka 2-bäddsrum. Hundar får vara med vid frukost utomhus, du kan också ta med dig en frukostkorg till rummet.

Ekerum Resort
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Comfort rum. Hundar får inte vara med inne i restaurangen, bara på terrassen.

Eriksöre Camping
Det kostar inget att ta med hunden. Du kan boka olika typer av stugor eller villavagn. Här kan du träna med i hunden i agilitybanan eller ta ett svalkande dopp vid hundbadet. Det finns hunddusch med kaklade väggar och klinkergolv. Det finns också en hundrastgård.

First Camp Ekerum – Öland
Det kostar 215 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor. Det finns hundbad på campingen. Hundar får inte vistas i våra gemensamma serviceutrymmen. Campingen är naturskönt belägen vid Kalmarsund, söder om Borgholm, med stor badstrand och vackra omgivningar.

Halltorps Gästgiveri
Det kostar 250 kr per vistelse/hund. Du kan boka dubbelrum. Du kan boka ett hundvänligt bord i restaurangen.
Temat är traditionsenligt mat- och smakupplevelser, med namnet “House of Foods”.

Hotell Borgholm
Det kostar 200 kr per natt men max 400 kr debitering, samma pris för två hundar. Du kan boka Classic rummen och de har egen ingång. Hundar kan inte vistas i allmänna inomhusutrymmen, men skulle man välja att sitta utomhus och äta frukosten så går det bra att ta med hunden vid bordet.

Hotell Magasin 1
Det kostar 150 kr/natt för en hund och 200 kr/natt för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med vid frukost

Hotel Skansen
Det kostar 150 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkommen att vara med i vår bistro eller på vår stora terrass under sommar månaderna. I bistron kan man äta frukost, lunch och middag året om.

Kvarngården i Torp
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster.

Sanbybadets Camping
Hund kostar inget extra och du kan boka alla typer av stugor. På campingen finns en hundrastgård med både bänk och papperskorg och hundbad.

Saxnäs Camping
Hund kostar inget extra och du kan boka de flesta av stugorna och villavagnarna.
Vi har en stor del av stranden där hunden får följa med, en rastgård samt en enkel agilitybana. Vi har ett samarbete med en hundtränare som håller kurser hos oss. Hunden får följa med till våra restaurangers uteserveringar men inte in på poolområdet.

Station Linné
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Du kan boka alla typer av rum. Rummen är ganska små ca 10 kvm. Hundar får vara med när man äter.

Stora Frögården Vandrarhem
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka lägenhet eller dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten utomhus under sommaren.

Strandbaden Köpingsvik
Det kostar inget extra om du har med dig en mindre hund. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med på uteserveringen.

Södviks Gästgivaregård (Gamla Gästivargården)
Det kostar 200 kr per vistelse, två större hundar kostar 400kr, två mindre 300kr. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med överallt så länge de är trygga och inte aggressiva bland andra människor och inte stör andra gäster, och så länge som de är kopplade utanför rummet.

Veras Veranda
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Ni bor i en egen villa med sex bäddar. Hela tomten är inhägnad med högt nätstaket.
Veras Veranda ligger lite utanför Köpingsvik på Öland. Det finns gott om sköna långa promenader rakt utanför dörren. Hundbad finns också i Köpingsvik, och kommer man off-season, kan man bada var man vill med sin hund.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.