Select Page

Hundvänliga Hotell i Skåne

Letar du efter hundvänliga hotell i Skåne? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Skåne.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Good Morning

Ta med hunden och familjen på semester – vi är din vän längs vägen!

Upptäck vårt avlånga land med HELA familjen. Ta med hunden utan extra kostnad på semester till oss på Good Morning Hotels och Good Morning+ Hotels i Sverige. Dessutom får vovven en goodiebag och sin plats i restaurangen!

Vi erbjuder dig även fri avbokning fram till kl 18.00 på ankomstdagen utan extra kostnad. Oavsett vilket hotell du väljer så kan du känna dig trygg och säker.

Boka din nästa semester redan nu  

Hotel Svea

Hotel Svea i Simrishamn

Anrika, familjära Hotel Svea med en underbar havsutsikt. Egna hundrum med stor balkong ut mot vår lummiga trädgård, där ni kan sitta och njuta av solen.Våra fyrbenta överaskar vi vid incheckning varje gång.

Varmt välkomna till oss.

Boka → www.hotellsvea.se/boendehundrum-med-balkong/

Hundvänliga hotell i Skåne

Med reservation för ändringar.

ABBEKÅS
Abbekås Golfrestaurang & Hotell
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka dubbelrum med delad dusch/toalett och dubbelrum med badrum. Hundar får vara med i den lilla matsalen men inte i den stora restaurangen.

Bongska Huset
Det kostar inget att ta med sig hunden. Abbekås är en underbar plats för fyrbenta vänner. Alla våra rum är hundvänliga och omgivningen perfekt för hundpromenad. Snälla och tysta hundar i koppel är även välkomna i restaurangen.

Hotell Mossbylund
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och två går också bra. Du kan boka tvåbäddsrum, dubbelrum med dubbelsäng, trippelrum, fyrbäddsrum och juniorsviter. Hundar får endast vara med på uteserveringen.

ARILD
Rusthållaregården
Det kostar 400 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och en stuga med 1 dubbelrum och samt enkelrum. Hundar får endast vistas i receptionen och lobbyn.

BLENTARP
Vandrarhemmet i Blentarp
Det kostar 50 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka  2-3 och 4-bädds rum. Oftast kan hunden vara med i övriga utrymmen, beror lite på andra gäster.

BORRBY
Hotell Borrby
Det kostar inget extra att ta med hunden och två går också bra. Du kan boka ett rum på bottenvåningen som är extra hundvänligt men dom andra tre rummen går också bra. Om inga andra gäster har något emot så kan man ta med hunden till frukosten och middagen.

BROMÖLLA
Bromölla Camping
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka vandrarhemsrum och campingstugor. Hundar får inte vara i allmänna utrymmen.

BRÖSARP
Brösarp Gästgifveri & Spa
Det kostar 125 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka olika typer av rum. Hundar får vara med i en del av restaurangen och äta frukost.

Talldungens Gårdshotell
Det kostar inget att ta med sig hunden och du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna i restaurangen, både till frukost och middag.

BÅSTAD
Bjäre Golfklubb Hotel & Lodge
Det kostar inget extra att ta med hunden och det går bra med två hundar också. Du kan boka dubbelrum med egen ingång. Det är ok att ta med hunden i en del av restaurangen.

First Camp Torekov – Båstad
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Det finns hunddusch på området.

Hotell och Restaurang Hovs Hallar
Det kostar 300 kr per tillfälle och inget extra om du har med dig 2 hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte med i de allmänna ytorna.

Hotel Skansen
Der kostar 500 kr per vistelse och det går bra med två hundar för samma pris. Du bokar någon av rummen i deras “Villa” Det är dubbelrum med egen ingång.
Restaurangen har ett begränsat antal bord där det är tillåtet att ha med hund, i övrigt får hunden vara i lobbyn och på rummet, ej några andra allmänna ytor.

Äppelgårdens Golfklubb
Det kostar inget extra att ta med hunden och två hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med när man äter frukost, på uteserveringen, och i klubbrummet.

DEGEBERGA
Degeberga Stugby & Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du kan boka stugor med 6 bäddar, 2 sovrum, vardagsrum, kök och badrum på 40 kvm. Hundar får inte vara i vandrarhemmet eller andra utrymmen på anläggningen.

ESLÖV
Hotel Stensson
Det kostar 250 kr extra per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Det går bra att sitta avskilt i matsalen med hunden.

FALSTERBO
Falsterbo Camping Resort
Hundar är välkomna och det kostar inget extra. 7 stugor är hundvänliga och de kan vara med överallt så länge de är kopplade.

FLÄDIE
Flädinge Mat & Vingård
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och hundar kan bara vara på rummet eller utomhus på gården.

FJÄLKINGE
Bodelssons by the Sea
Det kostar 399 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Hundar får vara med vid frukosten och överallt på hotellet.

Bäckaskog Slott
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka  rum i Klostergården samt dubbelrum i  Humlehuset är hundvänliga. Hundar kan endast vara på rummet och i Slottsparken.

IMMELN
Breanäs Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla typer av rum, vissa rum har  altandörr direkt ut på gräsmattan. 2 glampingtält är hundar också välkomna att bo i. Hundar är mycket välkomna både i restaurangen och i lobbyn.

JONSTORP
Bläsinge Gård/Vandrarhem
Det kostar 100 kr per hund/natt och och det är samma pris för två hundar. Du kan boka 2-bädds, 3-bäddsrum och 4-bäddsrum. Hundar får endast vistas i rummet, inte i möbler eller sängar så ta gärna med en hundbädd.

GLUMSLÖV
Örenäs Slott
Hundar är varmt välkomna och det kostar 300 kr per vistelse, samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum och alla bokningar sker på förfrågan. Hundar får vara i slottsparken och i loungen men inte i restaurangen. Tel 0418 – 45 11 51

FOGDARP
Elisafarm
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om du tar med dig två hundar. Du kan boka Dubbelrum och Standard dubbelrum. Hundar får bara vara på rummet och utomhus.

HALLANDSÅSEN
Rasta Hallandsåsen
Det kostar 200kr per vistelse och det är samma pris om man har två hundar med sig. Du kan boka rum för 1-4 personer. Hundar kan endast vara på rummet och utomhus.

HAMMENHÖG
Södergårda Östra B&B
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrummet Julia. Om det är ok för andra gäster får hunden vara med i frukostmatsalen.

HAVÄNG
Skeppsgården STF Vandrarhem Haväng
Det kostar 150 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka 2-6 bäddsrum. Hundar kan inte vara med vid frukost.

HELSINGBORG
Clarion Grand
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka  Moderate dubbelrum, Standard dubbelrum, Standard Twin rum (två enkelsängar), Superior Twin rum (två enkelsängar), Deluxe dubbelrum och Familjerum. Det finns tre bord i restaurangen där hundar är tillåtna, både vid frukost och vid middagen. Annars överlag är hundar tillåtna på de flesta allmänna ytor förutom gym och bastu.

Clarion Hotel Sea U
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan alla rumstyper. Hundar kan vara med vid frukosten. De får vara med överallt utom i restaurangen som heter Ama men hundar får vara med på Ama takterass.

Comfort Hotell
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka enkelrum och dubbelrum. Det går inte att ta med hunden i frukostsalen men man kan sitta och äta frukost i lobbyn.

Elite Hotel Marina Plaza
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard Dubbel, Deluxe och Svit. Hundar kan inte vara med i matsalen men man sitta i soffgruppen vid lobbyn som ligger närmast receptionsdisken.

Elite Hotell Mollberg
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka små Dubbelrum, Deluxerum och Familjerum. Hundar får vara med i en del av restaurangen och i lobbyn. Vatten och matskål finns att låna, bajspåsar och hundgodis ingår.

Good Morning + Helsingborg
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Ekonomirum och trippelrum. Man kan är frukost i lobbyn med hunden.

Hotel Kärnan
Det kostar 100 kr per natt, ingen extra kostnad om det är två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar är välkomna i lobbyn.

Hotel Tornet
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och Standard familjerum. Hundar får bara vara i hotellrummet.

Radisson Blu Metropol Helsingborg
Det kostar 350 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Standard, Superior, Premium och Familjerum. Hundar kan vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster och i lobbyn.

Scandic Helsingborg Nord
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Det finns några bord i ytterkanten av restaurangen där man kan ha med sig sin hund, sommartid finns även en uteservering.

Sundsgården Hotell
Det kostar 100 kr per natt/ hund och det går bra att ha två hundar med sig. Du kan boka Enkelrum och dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

HÄSSLEHOLM
Hotell Göingehof
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka Enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

Statt Hässleholm
Det kostar 200 kr per vistelse och 400 kr om man har med sig två hundar. Du kan boka Dubbel Superior rum. Hundar kan inte vara med vid frukosten.

HÄSTVEDA
Hästveda Vandrarhem
Det kostar inget att ha med sig hunden och det går bra att ha med sig två hundar. Du kan boka alla stugor. Hundar får inte vara med vid frukosten.

KIVIK
Svabesholms Kungsgårds & Pensionat
Det kostar 200 kr per vistelse och för två hundar blir det 350 kr. Du kan boka Dubbelrum, familjerum med delat eller eget badrum. Hundar är välkomna till gårdens Café & Lantkök där frukosten serveras samt under övriga fika och lunchtillfällen. En stor caféträdgård finns. Hundar är välkommen att vistas på gården, i rummet men ej i allmänna sällskapsutrymmen

KLAGSTORP
Källstorp B&B
Det kostar inget extra att ha med hund och två går också bra. Finns ett rum som är hundvänligt och hundar kan vara med vid frukosten.

KRISTIANSTAD
Araslöv Golf & Resort
Det kostar 200 kr per vistelse , samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar kan inte vara med i restaurangen men uteserveringen går bra.

First Hotel Christian IV
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka Standard Dubbelrum. Det går bra att ta med frukosten till lobbyn och äta med hunden där.

Quality Hotel Grand
Det kostar 250 kr/hund och vistelse och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka Standard Dubbelrum är hundvänliga rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen eller restaurangen men lobbyn och innergården går bra.

KLIPPAN
Hotell Pausa
Det kostar 100 kr per natt/hund och man kan ha med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och twin rum. Hundar är välkomna i lobbyn och vid restaurangens bar, där kan man sitta och äta både frukost och middag.

KÅSEBERGA
Kåseberga Gårdshotell & Spa
Det kostar 195 kr per vistelse och samma pris om man har med sig en liten hund till. Du kan boka dubbelrum. Man kan inte ha med hunden vid frukosten men det går bra att ta med sig frukosten till rummet eller sitta ute.

LAHOLM
Hotell Strandpensionatet
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och enkelrum. Äter man frukost på terassen intill restaurangen kan hunden vara med, men inte inne i huvudbyggnaden, endast i receptionen.

Skummeslöv B&B
Det kostar 50 kr per vistelse, samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum är hundvänliga. Hundar är välkomna i alla utrymmen, men inga hundar i soffor och sängar. Man får låna en hundbädd samt hundhandduk och vattenskål, när man checkar in med hund.

LANDSKRONA
Hotel Chaplin
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkelrum, dubbelrum och minisviter.
Hundar får inte vara med i matsalen.

Mötesplats Borstahusen
Det kostar 300 kr per vistelse för en eller två hundar. Du kan boka alla typer av stugor, ett, två eller tre sovrum.

LÖDERUP
Wingårdshus B&B
Det kostar inget att ta med sig hunden, men helst bara en hund. Du kan boka dubbelrum. Man kan ta med frukosten och äta på bottenvåningen eller sitta ute på sommaren.

LUND
Elite Hotel Ideon
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Superior och 1 familjerum. Man kan sitta i lobbyn och äta frukost med hunden.

Forenom Aparthotel
Det kostar 100 kr per natt/hund och alla rum har kök.

Good Morning Lund
Det kostar 150 kr per natt och det går bra att ha med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får enbart vistas på hotellrummet och i korridorerna när man behöver gå in eller ut.

Hotel Bishops Arms
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka Superior dubbelrum. Hundar får inte vara med i puben eller matsalen, andra utrymmen är ok. Vatten och matskål att låna, djurbädd och hundgodis.

Radisson Blu Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Då ingår lite hundmat/doggybag, hundmatskål på rum + hundbädd. Du kan boka Standard rum och Superior rum. Hundar kan endast vara i lobbyn om det är ok med andra gäster.

Scandic Star
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka alla rumstyper och det går bra att ta med sig frukosten till lobbyn och äta där med hunden.

The More Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka  Studio Standard och Studio Superior. Hundar får inte vara med i matsalen.

LÖDDEKÖPINGE
Sure Hotel /Dahls Hotell
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka Standardrum. Inga hundar får vara i restaurangen men det går bra att ta med frukosten till rummet.

MARGERETORP
Margretetorps Gästgifvaregård
Det kostar 300 kr per vistelse, samma pris för 2 hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får bara på rummet eller på uteserveringen.

MALMÖ
Best Western Plus Hotel Noble House
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara i själva matsalen men man får sitta med hunden i anslutning till baren och restaurangen.

Comfort Hotel Malmö
Det kostar 250 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten.

Clarion Hotel Malmö Live
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Moderate rum, Standard rum, Superior rum och Deluxe rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men det går bra att ta med frukosten till deras lobby med hunden eller uteserveringen på sommaren.

Clarion Collection Hotel Temperance
Det kostar 250 kr per vistelse och kostnaden är detsamma för två hundar i rummet. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vistas i restaurangen men man kan ta med frukosten till deras ljusgård/bar.

Elite Hotel Savoy
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Superior rum.Hundar får lov att vara i lobbyn men inte i matsalen.

Elite Plaza
Det kostar 200 kr per hund/natt och två hundar kan bo i rummet. I priset ingår sovplats, skålar samt påse med hundgodis. Du kan boka Superior- och Deluxe rum. Hundar kan inte vara med i frukostmatsalen men är välkomna i deras pub Bishops Arms samt i deras lounge.

Elite Esplanade
Det kostar 200 kr/natt och upp till två hundar kan bo i rummet för samma pris. Du kan boka Superior rum. Man kan sitta i lobbyn och äta med hunden samt på uteserveringen.

First Hotel Jörgen Kock
Det kostar 200 kr/natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard – och Familjerum. Man kan inte ta med sig hunden till frukostmatsalen men det går att ta med frukosten till rummet.

First Camp Sibbarp
Det kostar 195 kr per vistelse och du kan ha med dig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vara i de allmänna utrymmen som servicehus, tv rum.

Forenom Aparthotel Varvstaden
Det kostar 100 kr per natt/hund och alla rum har kök.

Grand Circus Hotel
Malmös mest originella boende! Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla cirkusvagnar. Det finns också en campingplats och det finns möjlighet att grilla och vara utomhus också med sin vovve. Öppet maj – september.

MJ’S
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum Medium rum. Hundar är välkomna överallt på hotellet.

Radisson Blu Hotel Malmö
Det kostar 300 kr per natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka Standardrum. Det går att ta med hunden till frukosten och restaurangen.

Park Inn by Radisson
Det kostar 200 kr per hund/natt och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar kan inte vara med i matsalen men det går bra att ta med frukosten och äta i lobbyn med hunden.

Quality Hotel View
250 kr per vistelse, samma pris om du har med dig två hundar. du kan boka Standard dubbelrum och Moderate dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten och äta i lobby med hunden.

Scandic Kramer
Det kostar 200 kr per vistelse och det blir samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka alla rusmtyper. Det går att äta frukost med hunden på deras veranda som är inomhus.

Scandic Malmö City
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om man tar med sig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara på allmänna ytor, endast i receptionen.

Scandic Segevång
Det kostar 200 kr per vistelse, samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Man kan bara vara med hunden på rummet och det går bra att ta med frukosten dit.

Scandic S:t Jörgen
Det kostar 200 kr per vistelse, samma pris om man har med två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar kan inte vara med i matsalen men man kan sitta och äta precis utanför i konferenslobbyn.

Scandic Stortorget
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar kan bara vara i lobbyn, inte i frukosten.

Scandic Triangeln
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får endast vara i lobbyn.

Story Hotel
Det kostar inget att ta med hunden och man kan ha max två hundar/rum. Du kan boka Ocean King rum. Alla rum har stora fönster från golv till tak. Hundar är välkomna överallt förutom i restaurangen så dom kan inte följa med på frukosten. Får inte heller vara på takterassen.

Sturup Airport Hotel
Det kostar 100 kr per hund och natt och två hundar är ok att ha med. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen.

The More Hotel
Det kostar 250 kr/vistelse (1-4 dagar), 400 kr/vecka och 1500 kr/månad. Det går bra med två hundar och du behöver inte betala mer. Du kan boka  Standard, Superior de lux och Sviten. Hundar kan bara vara med i lobbyn och på rummet.

MÖLLE
First Camp Mölle – Höganäs
Det kostar 195 kr per vistelse och du kan ha med dig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vara i de allmänna utrymmen som servicehus, tv rum. Det finns en hundrastplats vid området.

Grand Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr om man har med sig två hundar. Hundvänliga rum finns i systerhotellet Olympia som ligger 150 m från huvudbyggnaden med nära till härliga strövområden. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Hotel Kullaberg
Det kostar 200 kr/natt att ta med hunden och det är samma pris för två hundar. Du bokar deras stora och ljusa dubbelrum med Hästens sängar. Hundar får inte vara med i matsalen men i övriga utrymmen.

Kullagårdens Wärdshus
Det kostar 300 kr per vistelse och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka stora dubbelrum med gott om plats för hunden och rummen ligger i deras gårdshus. Hundar får vara i bistromatsalen och i kaféet men inte i lobbyn eller den andra matsalen.

Pensionat Strandgården
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hunden får inte följa med in i frukostmatsalen när vi serverar frukost men om man väljer att sitta ute går det naturligtvis bra att ta med hunden till bordet. I stort sett kan hunden vara i alla våra utrymmen förutom frukostmatsalen (när vi serverar frukost) 

PERSTORP
Hunseröds Bed & Breakfast
Det kostar 100 kr/natt och hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka  2-och 4-bäddsrum. Det kan vara tillåtet för hundar att vara i gemensamma utrymmen (kök, allrum och uterummet) beroende på andra gäster tycker.

RÅÅ
First Camp Råå Vallar Helsingborg
Det kostar 195 kr per vistelse och du kan ha med dig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vara i de allmänna utrymmen som servicehus, tv rum. Det finns hunddusch och hundbad i närheten.

RÖSTÅNGA
First Camp Röstånga – Söderåsen
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hundrastgård finns på området.Söderåsens Nationalpark i anslutning till campingen är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Här erbjuds bland annat guidade turer, fina vandrings- och cykelleder, möjlighet att fiska, rida, cykla dressin och paddla kanot.

Röstånga Gästgivargård
Det kostar 150 kr per natt för en hund och ytterligare en hund blir 250 kr mer /natt. Du kan boka alla rumstyper, både på hotellet och vandrarhemmet. Det går bra att äta frukost med hunden i hotellobbyn.

SIMRISHAMN
Bengtsson Loge
Det kostar 50 kr per hund/vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka  2-bädd, 3-bädd, 4-bädd och 6-bäddsrum. Hundar är välkomna i hela vandrarhemmet och även i puben.

Gnalöv Gård Bed & Breakfast
Det kostar 100 kr per vistelse och hund. Två hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum. Om andra gäster går med det kan man ta med hunden till frukosten.

Hotel Svea
Det kostar 150kr per natt vistelse och hundvänliga rum finns bottenvåningen, alla utom 2 har terass och är rymliga. Hundar kan vistas överallt utom i restaurangen så man kan äta frukost med hunden i lobbyn. Det går också att förboka en frukostpåse och äta på rummet. Under sommaren kan man sitta i trädgården med sin hund.

SMYGEHAMN
Smygehus Havsbad
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka deras semesterhus. Hundar får endast vara med på uteserveringen.

STRÖ
Nordanå Gård
Det kostar 150 kr per hund och vistelse och alla 6 husen är hundvänliga. Husen har 1 sovrum eller 2 sovrum.

SÖDERÅSENS NATIONALPARK
First Camp Röstånga – Söderåsen
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området.

TRELLEBORG
Clarion Collection Hotel Magasinet
Det kostar 250 kr per vistelse och det går bra att ta med två hundar för samma pris. Du kan boka Standardrum. Hundar kan vara med i alla utrymmen.

Hotell Dannegården
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Trippelrum. Hundar får endast var på rummet och i trädgården.

Weinbergs Hotell
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Dubbelrum Deluxe. Hundar får bara vistas på hotellrummet och utomhus.

TOMELILLA
Tomelilla Golf Hotel
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka 4-bäddsrum. Utanför finns en stor härlig uteplats samt skåp för golfbag. Hundar får inte vara med i restaurangen men det går att få en lättare frukost på rummet.

Tryde 1030 B&B
Det kostar 150 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka  Enkelrum, dubbelrum och trippelrum. Hundar får vara med vid frukosten.

TOMMARP
Karlaby Kro
Hundar är mycket välkomna. Det kostar 500 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundarna vara med precis överallt förutom just i matsalen, vill man sitta i en av soffgrupperna i lobbyn och äta frukost så går det däremot bra.

TOREKOV
Torekov Hotell
Det kostar 500 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och sviten. Hundar kan vara med i restaurangen om inte någon gäst klagar och på terassen.

First Camp Torekov – Båstad
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området.

TRANÅS
Munkamöllan Hotel & Hostel
Det kostar 50 kr per hund/vistelse och det går bra att ta med sig två hundar. En hundsäng finns att låna. Du kan boka dubbelrum. Inga hundar i matsalen.

TYRINGE
Möllegården Bed & Breakfast
Det kostar inget att med hunden och alla rum är hundvänliga. Det går också bra att ta med hunden vid frukost.

Tyringe Kurhotell
Det kostar 200 kr för en hund per vistelse och 350 kr för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får bara vistas i lobbyn och på rummet.

YSTAD
Anno 1793 Sekelgården
Det kostar 250 kr per natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Hundar får ej vara i frukostrummet men i den lummiga trädgård.

Prins Carl Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och large dubbelrum. Hundar får vara med på terassen samt en plats precis innanför ytterdörren framför receptionen. Inga hundar är tillåtna i frukostmatsalen.

Ystad Saltsjöbad
Det kostar 300 kr per hund/natt och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Double X både med och utan havsutsikt. Hundar får endast vistas i korridorerna och i rummet.

VEBERÖD
Trolleberg Bed & Breakfast
Det kostar inget extra att ha med sig hunden och det finns 3 hundvänliga rum uppför en brant trappa. Hundar får vara med vid frukosten.

VEJBYSTRAND
Vejby Strand Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla rum. Det går bra att ta med hunden till frukosten om ingen annan gäst klagar. En hundbadstrand finns nära hotellet och Restaurang Strandhugget älskar hundar, alla är välkomna dit.

VELLINGE
Ängavallens Gård
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka Dubbelrum i Möllegården. Hundar får inte vara med i restaurangen eller caféet.

VEN
Turistgården – House Of Ven
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Du kan boka både hotellrum och pensionatrum. Hunden får gärna följa med in i restaurangen/restaurangbyggnaden om den har bordsskick 😊

ÅHUS
First Camp Åhus Kristianstad
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus.

Åhus Seaside B&B
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar kan bara var med på uteserveringen.

Åhus Resort
Det kostar 100 kr per vistelse och har du med dig två hundar blir det 200 kr. Du bokar deras semesterhus/holiday home. Hundar kan inte vara med på frukosten men är välkomna i övriga utrymmen.

ÄNGELHOLM
Destination Råbocka
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka samtliga stugor. På uteserveringen i restaurangen välkomnar vi hundar med en stor skål med färskt, kallt vatten så länge man är lydig och inte skäller/ylar/viner kontinuerligt. Här har du nära natur, strand och Ängelholm centrum.

Hotell Erikslund
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Twin Ekonomi rum. Hundar får endast vara med på uteserveringen.

Hotel Lilton
Det kostar 100 kr per natt/hund. Alla 15 rum är hundvänliga. Hunden får inte vara med vid frukost men kan ta med frukostbrickan till rummet eller äta ute i trädgården med hunden.

Hus 57
Det kostar 200 kr/natt och det är ok att ta med 2 hundar för samma pris. Du kan boka Twin & Queen rum. Man kan äta frukost i loungen med hunden men inte i restaurangen.

Riverside Hotel & Apartments
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får endast vara med på rummet.

Valhall Park Hotell
Det kostar 200 kr för 2 nätter och fler nätter blir 300 kr. Samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka Standard och Standard plus rum. Hunden får ej sitta i matsalen, men i lobbyn kan man äta frukosten med hundar samt på uteserveringen sommartid.

ÄSPÖ
Äspögården Bed & Breakfast
Hundar är mycket välkomna och bor gratis. Du kan boka allt från enkelrum till familjerum för 4 personer. Hundar får inte vara i matsalen men under sommaren men man kan sitta ute och äta.

ÖDÅKRA
Fleninge Classic Motel
Det kostar 75 per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostsalen.

ÖSTRA VEMMENHÖG
Sydkusten at Pillehill
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Här älskar man hundar. Du kan boka dubbelrum och villa. Hundar är välkomna i restaurangen, i baren och frukostmatsalen. Det finns också hundvänligt firande vid nyår.


Med reservation för ändringar!
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris. Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Att resa med hund i Skåne
Planerar du att ta med dig din fyrfotade vän på nästa resa? Då är Skåne det perfekta resmålet. Skåne erbjuder en hel palett av hundvänliga upplevelser för er att upptäcka tillsammans.
visitskane.com/sv/natur-aventyr/att-resa-med-hund-i-skane

Vandra med din hund på Skåneleden
skaneleden.se/item/vandra-med-hund/

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


Trixie

Trixie thermofilt
En skön värmebevarande bädd till din hund från Trixie. Halkfri undersida. Kan även användas till att skydda möbler och bilen från smuts och hår. 50 x 75 cm
189 kr → KÖP


Ollydog

Ollydog Godisväska
Smidig liten godisväska för hundgodis och annat du kan tänkas behöva när du är ute med din hund, med ett stort fack och ett mindre ytterfack.
OllyDog tillverkar alla sina produkter med återvunnet material som annars skulle hamna på soptippen, vilket gör varje enskild produkt unik och exklusiv, men framförallt hållbar!
239 kr → KÖP


Softsnack
Jollypaw Soft Snack 
Mjuka snacksbitar till hund med goda smaker som biff, lamm, kyckling och lax.
69 kr → KÖP


Badhandduk hund

Handduk för hundar
Denna super smarta handduk från Holland Animal Care absorberar vatten och smuts från din hund som en svamp. Den är gjord i ett speciellt mikrofiber material som kallas "chenille".
179 kr → KÖP


Urban Zoo

Urban Zoo - Superslitstark Flamingo
Rolig och otroligt slitstark leksak.Benen är gjorda i rep, dessa rep är bra för hundens tänder och tandkött. Det hjälper till att hålla hundens mun ren.
149 kr → KÖP


Huerta

Hurrta Outback Dreamer Sovsäck
En sovsäck som är formad efter hundens naturliga sovställning. Hunden kan i denna enkelt kura ihop sig och hålla värmen.
659 kr → KÖP


Ryggsäck Petser

Kurgo bärväska/ryggsäck
Ryggsäcken är vattentät och stöter bort smuts och gyttja. Den är mycket stabil - med både ett höftbälte och ett justerbart bröstband - vilket gör att du bekvämt och tryggt kan promenera/vandra med din hund i ryggsäcken.
1799 kr → KÖP


Trixe Bilsäte

Trixie Bilsäte 
En resebädd som är perfekt att ha i bilen så att din hund kan sitta tryggt och säkert.
45 x 39 x 42 cm
795 kr → KÖP


Bärväska hund

Wouapy Glitter Transportväska
En snygg transportväska med paljetter från Wouapy som passar små hundar. Färg: Beige
659 kr → KÖP


Trixie

Trixie Igloo Fjärdermotiv
En mjuk och fluffig igloo för hund med fjädertryck i silver.
629 kr → KÖP


Leopet

Leopet kyldyna 
Kylmattan - Leomat ger kyla när din hund lägger sig på den. Kyldynan är mjuk & skön att ligga på och har ett coolt mönster. Den här tuffa, tåliga kylfilten innehåller en giftfri kylgel som inte kräver vatten, frysning eller el för att aktivera. Finns i två storlekar.
194 kr → KÖP


Ollydog ryggsäck

Ollydog Meridian bärväska/ryggsäck till hund - Dahlia
En sportig bärväska till din aktiva lilla hund. Nu kan hela familjen följa med på äventyr ♥ Perfekt för vandringar, tågresor och alla gemensamma äventyr med din lilla hund.
995 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾