Hundvänliga Hotell i Skåne

Letar du efter hundvänliga hotell i Skåne? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Skåne.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Skåne

Med reservation för ändringar.

ABBEKÅS
Abbekås Golfrestaurang & Hotell
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka dubbelrum med delad dusch/toalett och dubbelrum med badrum. Hundar får vara med i den lilla matsalen men inte i den stora restaurangen.

Bongska Huset
Det kostar inget att ta med sig hunden. Abbekås är en underbar plats för fyrbenta vänner. Alla våra rum är hundvänliga och omgivningen perfekt för hundpromenad. Snälla och tysta hundar i koppel är även välkomna i restaurangen.

Hotell Mossbylund
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och två går också bra. Du kan boka tvåbäddsrum, dubbelrum med dubbelsäng, trippelrum, fyrbäddsrum och juniorsviter. Hundar får endast vara med på uteserveringen.

ARILD
Rusthållaregården
Det kostar 400 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och en stuga med 1 dubbelrum och samt enkelrum. Hundar får endast vistas i receptionen och lobbyn.

BLENTARP
Vandrarhemmet i Blentarp
Det kostar 50 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka  2-3 och 4-bädds rum. Oftast kan hunden vara med i övriga utrymmen, beror lite på andra gäster.

BORRBY
Hotell Borrby
Det kostar inget extra att ta med hunden och två går också bra. Du kan boka ett rum på bottenvåningen som är extra hundvänligt men dom andra tre rummen går också bra. Om inga andra gäster har något emot så kan man ta med hunden till frukosten och middagen.

BROMÖLLA
Bromölla Camping
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka vandrarhemsrum och campingstugor. Hundar får inte vara i allmänna utrymmen.

BRÖSARP
Brösarp Gästgifveri & Spa
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Önskar ni ta med er hunden på resan går det jättebra. Vi tillåter hundar i våra Gästgifverirum samt i vissa av av våra Herrskapsrum. Hundar får vara med i en del av restaurangen och äta frukost.

Källagården
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar men städar du inte själv tillkommer en kostnad på 150 kr per hund och vistelse. Du kan boka huset som heter Vedboden med 2 sovrum, vardagsrum med kök och badrum.

Stuga Bra Nock
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Stugan är på ca 40kvm med 4 sovplatser och kök. Uteplats med möjlighet att grilla och tillgång till en vacker trädgård.

Talldungens Gårdshotell
Det kostar inget att ta med sig hunden och du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna i restaurangen, både till frukost och middag.

Tjörneröd Bed & Breakfast
Det kostar inget extra att ta med hunden. Hundar är speciellt varmt välkomna. Gästhus i naturskön miljö med tillgång till utomhus-spa. Inhägnad uteplats.

BÅSTAD
Bjäre Golfklubb Hotel & Lodge
Det kostar inget extra att ta med hunden och det går bra med två hundar också. Du kan boka dubbelrum med egen ingång. Det är ok att ta med hunden i en del av restaurangen.

First Camp Torekov – Båstad
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Det finns hunddusch på området.

Hotell och Restaurang Hovs Hallar
Det kostar 300 kr per tillfälle och inget extra om du har med dig 2 hundar. Du kan boka dubbelrum. Det är ok att ta med hunden i en del av restaurangen i mån av plats. Hunden är välkommen på uteterrassen.

Hotel Skansen
Der kostar 500 kr per vistelse och det går bra med två hundar för samma pris. Du bokar någon av rummen i deras “Villa” Det är dubbelrum med egen ingång.
Restaurangen har ett begränsat antal bord där det är tillåtet att ha med hund, i övrigt får hunden vara i lobbyn och på rummet, ej några andra allmänna ytor.

Pensionat Enehall
Det kostar 150 kr per vistelse att ta med hunden och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rummen i Villa Selma, Lilla Jag och Margarethes Ro. Dubbel , trippel och enkelrum. Det finns ett separat rum där man kan äta frukost med hunden, alternativt utomhus i trädgården. Hotellets trädgård ligger intill den fina Skåneleden.

Riviera Strand
Det kostar 500 kr per vistelse och då ingår hundskålar. Du bokar lägenhetssvit med separat sovrum, allrum, badrum och eget kök. Hundar får inte vara med i restaurangen men uteserveringen går bra. Bakom hotellet finns en fin hundrastplats och på fem minuters promenad från hotellet finns ett hundbad, dit hundar alltid är välkomna – året om.

Äppelgårdens Golfklubb
Det kostar inget extra att ta med hunden och två hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med när man äter frukost, på uteserveringen, och i klubbrummet.

DEGEBERGA
Cocoon Meetings
Hund kostar 300 kr per vistelse/hund. Du kan boka dubbelrum/tvåbäddsrum. Om det inte stör andra gäster får hundar vara med i restaurangen.

Degeberga Stugby & Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du kan boka stugor med 6 bäddar, 2 sovrum, vardagsrum, kök och badrum på 40 kvm. Hundar får inte vara i vandrarhemmet eller andra utrymmen på anläggningen.

ESLÖV
Hotel Stensson
Det kostar 250 kr extra per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Det går bra att sitta avskilt i matsalen med hunden.

FALSTERBO
Falsterbo Camping Resort
Hundar är välkomna och det kostar inget extra. 7 stugor är hundvänliga och de kan vara med överallt så länge de är kopplade.

FLÄDIE
Flädinge Mat & Vingård
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och hundar kan bara vara på rummet eller utomhus på gården.

FJÄLKINGE
Bodelssons by the Sea
Det kostar 399 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Hundar får vara med vid frukosten och överallt på hotellet.

Bäckaskog Slott
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka  rum i Klostergården samt dubbelrum i  Humlehuset är hundvänliga. Hundar kan endast vara på rummet och i Slottsparken.

Ivögården Mat & Vingård
Det kostar 150 kr per vistelse och du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i restaurangen men uteserveringen går bra.

FOGDARP
Elisafarm
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om du tar med dig två hundar. Du kan boka Dubbelrum och Standard dubbelrum. Hundar får bara vara på rummet och utomhus.

GENARP
The Norrmans på Häckeberga Slott
Det kostar inget extra. Du bokar rum i Paviljongen och där får hundar som är väluppfostrade och rena bo. Endast en hund per rum. Hunden, om den väluppfostrad och inte stör, får gärna följa med under middagen och frukost. Dock med förhållet att om någon är allergisk eller hundrädd så får hunden stanna i paviljongen den vistelsen.

HALLANDSÅSEN
Rasta Hallandsåsen
Det kostar 200kr per vistelse och det är samma pris om man har två hundar med sig. Du kan boka rum för 1-4 personer. Hundar kan endast vara på rummet och utomhus.

HAMMENHÖG
Södergårda Östra B&B
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrummet Julia. Om det är ok för andra gäster får hunden vara med i frukostmatsalen.

HAVÄNG
Skeppsgården STF Vandrarhem Haväng
Det kostar 150 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka 2-6 bäddsrum. Hundar kan inte vara med vid frukost.

HELSINGBORG
Clarion Grand
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka  Moderate dubbelrum, Standard dubbelrum, Standard Twin rum (två enkelsängar), Superior Twin rum (två enkelsängar), Deluxe dubbelrum och Familjerum. Det finns tre bord i restaurangen där hundar är tillåtna, både vid frukost och vid middagen. Annars överlag är hundar tillåtna på de flesta allmänna ytor förutom gym och bastu.

Clarion Hotel Sea U
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Hundar kan vara med vid frukosten. De får vara med överallt utom i restaurangen som heter Ama men hundar får vara med på Ama takterass.

Comfort Hotell
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka enkelrum och dubbelrum. Det går inte att ta med hunden i frukostsalen men man kan sitta och äta frukost i lobbyn.

Elite Hotel Marina Plaza
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard Dubbel, Deluxe och Svit. Hundar kan inte vara med i matsalen men man sitta i soffgruppen vid lobbyn som ligger närmast receptionsdisken.

Elite Hotell Mollberg
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka små Dubbelrum, Deluxerum och Familjerum. Hundar får vara med i en del av restaurangen och i lobbyn. Vatten och matskål finns att låna, bajspåsar och hundgodis ingår.

Good Morning + Helsingborg
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Ekonomirum och trippelrum. Man kan är frukost i lobbyn med hunden.

Hotell Linnéa
Det kostar 150 kr per hund/natt och du kan boka Dubbelrum Standard. Hundar får inte vara med i matsalen men det går bra att äta med hunden på deras innergård, sommartid och i deras lobby/bibliotek.

Hotel Kärnan
Det kostar 100 kr per natt, ingen extra kostnad om det är två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar är välkomna i lobbyn.

Hotel Tornet
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och Standard familjerum. Hundar får bara vara i hotellrummet.

Radisson Blu Metropol Helsingborg
Det kostar 350 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Standard, Superior, Premium och Familjerum. Hundar kan vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster och i lobbyn.

Scandic Helsingborg Nord
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Det finns några bord i ytterkanten av restaurangen där man kan ha med sig sin hund, sommartid finns även en uteservering.

Scandic Oceanhamnen
Det kostar 200 kr per vistelse och du kan boka familjerum och dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn. Hundar får vara med på takterrassen.

Sundsgården Hotell
Det kostar 100 kr per natt/ hund och det går bra att ha två hundar med sig. Du kan boka Enkelrum och dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

The Vault
Det kostar 350 kr per natt/hund. Du kan boka standard, superior och deluxrum. Hundar är alltid jätte välkomna hos The Vault vart ni än befinner er i hotellet, då även under frukosten. Hundar får inte lämnas ensamma på rummet.

V Hotel
Det kostar 350 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum Large. Hundar får endast vara med i lobbyn.

HÄSSLEHOLM
Hotell Göingehof
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka Enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

Hotel Statt Hässleholm
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr om man har med sig två hundar. Du kan boka Dubbel Superior rum. Hundar kan inte vara med vid frukosten.

Rallarhustruns Veranda & Logi
Det kostar inget extra att ta med hunden och du kan boka alla rumstyper. Hundar är välkomna överallt.

HÄSTVEDA
Hästveda Vandrarhem
Det kostar inget att ha med sig hunden och det går bra att ha med sig två hundar. Du kan boka alla stugor. Hundar får inte vara med vid frukosten.

HÖÖR
Grottbyn – Skånes Djurparks Camping
Det kostar inget extra. Du kan boka rum, stugor eller camping. Här finns hundrastgård, hunddusch, och massa promenadstigar i naturreservat för bensträckare.

IMMELN
Breanäs Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla typer av rum, vissa rum har  altandörr direkt ut på gräsmattan. 2 glampingtält är hundar också välkomna att bo i. Hundar är mycket välkomna både i restaurangen och i lobbyn.

JONSTORP
Bläsinge Gård/Vandrarhem
Det kostar 100 kr per hund/natt och och det är samma pris för två hundar. Du kan boka 2-bädds, 3-bäddsrum och 4-bäddsrum. Hundar får endast vistas i rummet, inte i möbler eller sängar så ta gärna med en hundbädd.

KIVIK
Kaptenshuset Kiviks Bed & Breakfast
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du bor i en stuga, 15 kvm i anslutning till hotellet, med egen uteplats, dubbelsäng. Privata badrum med dusch & wc finns här inne på hotellet ca 20-30 meter avstånd. Du bokar Dubbelrum/Tvåbäddsrum.

Svabesholms Kungsgårds & Pensionat
Svabesholms Kungsgård tar en extra städavgift på 200kr för hund, totalt under hela vistelsen oavsett antal. De vill att ägarna respekterar att hunden inte vistas i säng, fåtölj eller gemensamma utrymmen med respekt för andra gäster på hotellet. Hundar är varmt välkomna in i cafét där det serveras frukost, lunch och fika. Det finns även en stor uteservering där man får ta med sin hund, även om man inte bor på hotellet.

KLAGSTORP
Källstorp B&B
Det kostar inget extra att ha med hund och två går också bra. Finns ett rum som är hundvänligt och hundar kan vara med vid frukosten.

KRISTIANSTAD
Araslöv Golf & Resort
Det kostar 200 kr per vistelse , samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar kan inte vara med i restaurangen men uteserveringen går bra.

First Hotel Christian IV
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka Standard Dubbelrum. Det går bra att ta med frukosten till lobbyn och äta med hunden där.

Quality Hotel Grand
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard Dubbelrum är hundvänliga rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen eller restaurangen men lobbyn och innergården går bra.

KLIPPAN
Hotell Pausa
Det kostar 100 kr per natt/hund och man kan ha med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och twin rum. Hundar är välkomna i lobbyn och vid restaurangens bar, där kan man sitta och äta både frukost och middag.

KÅGERÖD
Klåveröd Logi & Café
Det kostar inget extra men man vill att gästen grovstädar rummet innan avfärd. Du kan boka rum & stugor. Hundar är välkomna i allmänna utrymmen om de är kopplade och det är ok med andra gäster.
Speciellt hundvänligt paket på nyårsafton. Lugnt och fint utan raketer.
www.klaverodlogi.se/paket/

KÅSEBERGA
Kåseberga Gårdshotell & Spa
Det kostar 195 kr per natt/hund. Du kan bara boka dubbelrum. Man kan inte ha med hunden vid frukosten men det går bra att ta med sig frukosten till rummet eller sitta ute.

LAHOLM
Hotell Strandpensionatet
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och enkelrum. Äter man frukost på terassen intill restaurangen kan hunden vara med, men inte inne i huvudbyggnaden, endast i receptionen.

Skummeslöv B&B
Det kostar 50 kr per vistelse, samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum är hundvänliga. Hundar är välkomna i alla utrymmen, men inga hundar i soffor och sängar. Man får låna en hundbädd samt hundhandduk och vattenskål, när man checkar in med hund.

LANDSKRONA
Hotel Chaplin
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkelrum, dubbelrum och minisviter.
Hundar får inte vara med i matsalen.

Hotel Öresund
Det kostar 250 kr per natt för en eller två hundar. Du kan boka Dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men i lobbyn går det bra.

Mötesplats Borstahusen
Det kostar 300 kr per vistelse för en eller två hundar. Du kan boka alla typer av stugor, ett, två eller tre sovrum.

LUND
Elite Hotel Ideon
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Superior och 1 familjerum. Man kan sitta i lobbyn och äta frukost med hunden.

Forenom Aparthotel
Det kostar 100 kr per natt/hund och du bor i rymliga lägenheter med fullt utrustade kök och generöst planerade badrum. Hotellet ligger på den lugna och centrala Laboratoriegatan där du har gratis parkering precis utanför.

Good Morning Lund
Det kostar 200 kr per natt och det går bra att ha med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får enbart vistas på hotellrummet och i korridorerna när man behöver gå in eller ut.

Hotel Bishops Arms
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka Superior dubbelrum. Hundar får inte vara med i puben eller matsalen, andra utrymmen är ok. Vatten och matskål att låna, djurbädd och hundgodis.

Radisson Blu Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Då ingår lite hundmat/doggybag, hundmatskål på rum + hundbädd. Du kan boka Standard rum och Superior rum. Hundar kan endast vara i lobbyn om det är ok med andra gäster.

Scandic Star
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka alla rumstyper och det går bra att ta med sig frukosten till lobbyn och äta där med hunden.

The More Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka  Studio Standard och Studio Superior. Hundar får inte vara med i matsalen.

LÖBERÖD
Mariannelund Bed & Breakfast
Det kostar inget extra med hund och du bor i ett gästhus med pentry, lugn och tyst miljö på landet. Hundar får vara med överallt utom i poolen.

LÖDDEKÖPINGE
Sure Hotel /Dahls Hotell
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka Standardrum. Inga hundar får vara i restaurangen men det går bra att ta med frukosten till rummet.

LÖDERUP
Örum 119
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får följa med på frukosten och de är också välkomna i GlassKafé & Pizza. Ett litet gårdshotell på Österlen med kärlek för detaljer.

Wingårdshus B&B
Det kostar inget att ta med sig hunden, men helst bara en hund. Du kan boka dubbelrum. Man kan ta med frukosten och äta på bottenvåningen eller sitta ute på sommaren.

MAGNARP
Magnarp Strandbad
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Två av de mysiga lägenheterna är hundvänliga. Båda har kök och badrum och du bor med havet som granne.

MARGERETORP
Margretetorps Gästgifvaregård
Det kostar 300 kr per vistelse, samma pris för 2 hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får bara på rummet eller på uteserveringen.

MALMÖ
Best Western Plus Hotel Noble House
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara i själva matsalen men man får sitta med hunden i anslutning till baren och restaurangen.

Comfort Hotel Malmö
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten.

Clarion Hotel Malmö Live
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Moderate rum, Standard rum, Superior rum och Deluxe rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men det går bra att ta med frukosten till deras lobby med hunden eller uteserveringen på sommaren.

Clarion Collection Hotel Temperance
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vistas i restaurangen men man kan ta med frukosten till deras ljusgård/bar.

Elite Hotel Savoy
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Superior rum.Hundar får lov att vara i lobbyn men inte i matsalen.

Elite Plaza
Det kostar 200 kr per hund/natt och två hundar kan bo i rummet. I priset ingår sovplats, skålar samt påse med hundgodis. Du kan boka Superior- och Deluxe rum. Hundar kan inte vara med i frukostmatsalen men är välkomna i deras pub Bishops Arms samt i deras lounge.

Elite Esplanade
Det kostar 200 kr/natt och upp till två hundar kan bo i rummet för samma pris. Du kan boka Superior rum. Man kan sitta i lobbyn och äta med hunden samt på uteserveringen.

First Hotel Jörgen Kock
Det kostar 200 kr/natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard – och Familjerum. Man kan inte ta med sig hunden till frukostmatsalen men det går att ta med frukosten till rummet.

First Camp Sibbarp
Det kostar 195 kr per vistelse och du kan ha med dig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vara i de allmänna utrymmen som servicehus, tv rum.

Forenom Aparthotel Varvstaden
Det kostar 100 kr per natt/hund och alla rum har kök.

Grand Circus Hotel
Malmös mest originella boende! Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla cirkusvagnar. Det finns också en campingplats och det finns möjlighet att grilla och vara utomhus också med sin vovve. Öppet maj – september.

Malmö Arena Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse. Du kan boka alla rumskategorier förutom sviterna. Hundar får vistas på hotellrummet och i lobbyn. Vatten- och matskålar finns att låna att ha på rummet vid behov. När ni kommer till Malmö Arena Hotel får din hund en välkomstpresent med både gott och skoj. Du som matte eller husse får deras hundpromenadkarta med tips på trevliga promenadstråk i omgivningarna.

MJ’S
Det kostar 300 kr per natt/hund. Du kan boka Dubbelrum Medium rum. Hundar är välkomna överallt på hotellet.

Radisson Blu Hotel Malmö
Det kostar 300 kr per natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka Standardrum. Det går att ta med hunden till frukosten och restaurangen.

Park Inn by Radisson
Det kostar 200 kr per hund/natt och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar kan inte vara med i matsalen men det går bra att ta med frukosten och äta i lobbyn med hunden.

Quality Hotel View
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och Moderate dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten och äta i lobby med hunden.

Scandic Kramer
Det kostar 200 kr per vistelse och det blir samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka alla rusmtyper. Det går att äta frukost med hunden på deras veranda som är inomhus.

Scandic Malmö City
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om man tar med sig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara på allmänna ytor, endast i receptionen.

Scandic Segevång
Det kostar 200 kr per vistelse, samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Man kan bara vara med hunden på rummet och det går bra att ta med frukosten dit.

Scandic S:t Jörgen
Det kostar 200 kr per vistelse, samma pris om man har med två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar kan inte vara med i matsalen men man kan sitta och äta precis utanför i konferenslobbyn.

Scandic Stortorget
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar kan bara vara i lobbyn, inte i frukosten.

Scandic Triangeln
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får endast vara i lobbyn.

Story Hotel
Det kostar inget att ta med hunden och man kan ha max två hundar/rum. Du kan boka Ocean King rum. Alla rum har stora fönster från golv till tak. Hundar är välkomna överallt förutom i restaurangen så dom kan inte följa med på frukosten. Får inte heller vara på takterassen.

Sturup Airport Hotel
Det kostar 100 kr per hund och natt och två hundar är ok att ha med. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen.

The More Hotel
Det kostar 250 kr/vistelse (1-4 dagar), 400 kr/vecka och 1500 kr/månad. Det går bra med två hundar och du behöver inte betala mer. Du kan boka  Standard, Superior de lux och Sviten. Hundar kan bara vara med i lobbyn och på rummet.

The More Hotel Västra Hamnen
Det kostar 250 kr för hundenom man bor mindre än en vecka, för en vecka blir det 400 kr. Du kan boka alla typer av lägenheter. 5 minuter bort finns en hundrastgård, 10 minuter bort finns ett stort hundfält med hundbad.

MÖLLE
First Camp Mölle – Höganäs
Det kostar 195 kr per vistelse och du kan ha med dig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vara i de allmänna utrymmen som servicehus, tv rum. Det finns en hundrastplats vid området.

Grand Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr om man har med sig två hundar. Hundvänliga rum finns i systerhotellet Olympia som ligger 150 m från huvudbyggnaden med nära till härliga strövområden. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Hotel Kullaberg
Det kostar 200 kr/natt att ta med hunden och det är samma pris för två hundar. Du bokar deras stora och ljusa dubbelrum med Hästens sängar. Hundar får inte vara med i matsalen men i övriga utrymmen.

Kullagårdens Wärdshus
Det kostar 350 kr per vistelse och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka stora dubbelrum med gott om plats för hunden och rummen ligger i deras gårdshus. Hundar får vara i bistromatsalen och i kaféet men inte i lobbyn eller den andra matsalen.

Pensionat Strandgården
Det 200 kr per vistelse och du kan boka alla rumstyper. Hunden får inte följa med in i frukostmatsalen när vi serverar frukost men om man väljer att sitta ute går det naturligtvis bra att ta med hunden till bordet. I stort sett kan hunden vara i alla våra utrymmen förutom frukostmatsalen (när vi serverar frukost) 

PERSTORP
Hunseröds Bed & Breakfast
Det kostar 100 kr/natt och hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka  2-och 4-bäddsrum. Det kan vara tillåtet för hundar att vara i gemensamma utrymmen (kök, allrum och uterummet) beroende på andra gäster tycker.

RÅÅ
First Camp Råå Vallar Helsingborg
Det kostar 195 kr per vistelse och du kan ha med dig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vara i de allmänna utrymmen som servicehus, tv rum. Det finns hunddusch och hundbad i närheten.

RÖRUM
Rörums Gårdshotell
Det kostar 250kr per vistelse, två hundar kostar 350 kr. Du kan boka dubbelrum. Hundrummen har egen ingång. Det finns hundbädd, vattenskål, bajspåsar och handduk för tassar och man önskar att hundarna är på golvet och inte i stoppade möbler. Hundar som tycker om att vara med i restaurangen är välkomna dit.

RÖSTÅNGA
First Camp Röstånga – Söderåsen
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hundrastgård finns på området.Söderåsens Nationalpark i anslutning till campingen är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Här erbjuds bland annat guidade turer, fina vandrings- och cykelleder, möjlighet att fiska, rida, cykla dressin och paddla kanot.

Röstånga Gästgivargård
Det kostar 150 kr per natt för en hund och ytterligare en hund blir 250 kr mer /natt. Du kan boka alla rumstyper, både på hotellet och vandrarhemmet. Det går bra att äta frukost med hunden i hotellobbyn.

SANKT OLOF
Tasselund
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Det finns en inhängnad stuga att hyra på 70kvm med sovrum och sovalkov samt kök. Huset ligger naturskönt i kanten till skogen för promenader.

SIMRISHAMN
Bengtsson Loge
Det kostar 50 kr per hund/vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka  2-bädd, 3-bädd, 4-bädd och 6-bäddsrum. Hundar är välkomna i hela vandrarhemmet och även i puben.

Hotel Svea
Det kostar 150 kr per natt vistelse och hundvänliga rum finns bottenvåningen, alla utom 2 har terass och är rymliga. Hundar kan vistas överallt utom i restaurangen så man kan äta frukost med hunden i lobbyn. Det går också att förboka en frukostpåse och äta på rummet. Under sommaren kan man sitta i trädgården med sin hund.

Hotell Kockska Gården 
Det kostar inget extra att att ta med en eller två hundar. Du kan boka lägenhet med pentry. Hundar får vara med vid frukosten om det är ok för andra gäster. Hundar får även vara med i Sveriges mest omtalade medelhavsträdgård, Apotekarns Trädgård, hotellets innergård.

SMYGEHAMN
Smygehus Havsbad
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka deras semesterhus. Hundar får endast vara med på uteserveringen.

STRÖ
Nordanå Gård
Det kostar 150 kr per hund och vistelse och alla 6 husen är hundvänliga. Husen har 1 sovrum eller 2 sovrum.

SÖDERÅSENS NATIONALPARK
First Camp Röstånga – Söderåsen
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området.

TRELLEBORG
Clarion Collection Hotel Magasinet
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar kan vara med i alla utrymmen.

Hotell Dannegården
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Trippelrum. Hundar får endast var på rummet och i trädgården.

Palm Tree Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka twin rum. Hundar får inte vara med i restaurangen men i lobbyn går bra.

Weinbergs Hotell
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Dubbelrum Deluxe. Hundar får bara vistas på hotellrummet och utomhus.

TOMELILLA
Tomelilla Golf Hotel
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka 4-bäddsrum. Utanför finns en stor härlig uteplats samt skåp för golfbag. Hundar får inte vara med i restaurangen men det går att få en lättare frukost på rummet.

Tryde 1303: Bed & Breakfast – Café – Galleri
Det kostar 150 kr per vistelse/hund. Du kan boka enkelrum, dubbelrum och familjerum, alla med delat badrum. Hundar får vara med överallt så länge man tar hänsyn till andra gäster.

TOMMARP
Karlaby Kro
Hundar är mycket välkomna. Det kostar 500 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundarna får inte vistas på allmäna platser inomhus.

TOREKOV
Torekov Hotell
Det kostar 500 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och sviten. Hundar kan vara med i restaurangen om inte någon gäst klagar och på terassen.

First Camp Torekov – Båstad
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området.

TRANÅS
Munkamöllan Hotel & Hostel
Det kostar 50 kr per hund/vistelse och det går bra att ta med sig två hundar. En hundsäng finns att låna. Du kan boka dubbelrum med eget badrum eller delat badrum. Inga hundar i matsalen men uteplatsen är ok.

TYRINGE
Friggebodar för Hund & Naturvänner
Det kostar inget extra att ta med hunden. Det finns 5 friggebodar med tillgång till ett stort servicehus med kök, toaletter/duschar/pingis/TV mm. Hundar får inte vara med i köket. Det finns hundrastgård och en sandad inomhushall för lydnadsträning.

Möllegården Bed & Breakfast
Det kostar inget att med hunden och alla rum är hundvänliga. Det går också bra att ta med hunden vid frukost.

Tyringe Kurhotell
Det kostar 200 kr för en hund per vistelse och 350 kr för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får bara vistas i lobbyn och på rummet.

YNGSJÖ
Villa Sus & Dus
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. 6 personer kan sova i stugan. Här finns härlig skog och långa stränder. Det finns också två hundbad längs med kusten.

YSTAD
Anno 1793 Sekelgården
Det kostar 250 kr per natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Hundar får ej vara i frukostrummet men i den lummiga trädgård.

Hotell Bäckagården
Det kostar 250 kr per vistelse. Hotellet är litet med endast 7 rum. Vi är därför mycket tacksamma om ni kontaktar oss i god tid ifall en gäst med allergi är inbokad samtidigt så måste vi se till att det fungerar rent praktiskt. Hunden får självklart passera men ej vistas i matsalen eller i hallen.

Prins Carl Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och large dubbelrum. Hundar får vara med på terassen samt en plats precis innanför ytterdörren framför receptionen. Inga hundar är tillåtna i frukostmatsalen.

Ystad Saltsjöbad
Det kostar 300 kr per hund/natt och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Double X både med och utan havsutsikt. Hundar får endast vistas i korridorerna och i rummet.

VEBERÖD
Trolleberg Bed & Breakfast
Det kostar inget extra att ha med sig hunden och det finns 3 hundvänliga rum uppför en brant trappa. Hundar får vara med vid frukosten.

VEJBYSTRAND
Vejby Strand Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla rum. Det går bra att ta med hunden till frukosten om ingen annan gäst klagar. En hundbadstrand finns nära hotellet och Restaurang Strandhugget älskar hundar, alla är välkomna dit.

VELLINGE
Ängavallens Gård
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka Dubbelrum i Möllegården. Hundar får inte vara med i restaurangen eller caféet.

VEN
Turistgården – House Of Ven
Det kostar 275 per vistelse men bokar du hundpaketet Hund & Gourmet ingår avgiften och då välkomnas ni med en handgjord Rebecca Löwenthal keramikskål med munsbitar till hunden. Du kan boka både hotellrum och pensionatrum. Hunden får gärna följa med in restaurangen/restaurangbyggnaden om den har bordsskick 😊

ÅHUS
Cigarrkungens Hus Bed & Breakfast
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hundrummen ligger på bottenvåningen. Alla rummen har handfat på rummet men toalett/dusch finns utanför rummen. Det finns ett stort gemensamt kök. Hundar får inte vara med i frukostsalen men det går bra att sitta utomhus vid fint väder.

First Camp Åhus Kristianstad
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus.

Åhus Seaside B&B
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar kan bara var med på uteserveringen.

Åhus Resort
Det kostar 100 kr per vistelse och har du med dig två hundar blir det 200 kr. Du bokar deras semesterhus/holiday home. Hundar kan inte vara med på frukosten men är välkomna i övriga utrymmen.

ÅSLJUNGA
Nature Shelter Hotel
Hund kostar 300 kr per vistelse. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i matsalen men uteserveringen går bra. Urbant Hotell mitt i naturen på toppen av Hallandsåsen och Skåneleden.

ÄNGELHOLM
Destination Råbocka
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka samtliga stugor. På uteserveringen i restaurangen välkomnar vi hundar med en stor skål med färskt, kallt vatten så länge man är lydig och inte skäller/ylar/viner kontinuerligt. Här har du nära natur, strand och Ängelholm centrum.

Hotell Erikslund
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Twin Ekonomi rum. Hundar får endast vara med på uteserveringen.

Hotel Lilton
Det kostar 100 kr per natt/hund. Alla 15 rum är hundvänliga. Hunden får inte vara med vid frukost men kan ta med frukostbrickan till rummet eller äta ute i trädgården med hunden.

Hus 57
Det kostar 200 kr/natt och det är ok att ta med 2 hundar för samma pris. Du kan boka Twin & Queen rum. Man kan äta frukost i loungen med hunden men inte i restaurangen.

Riverside Hotel & Apartments
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får endast vara med på rummet.

ÄSPÖ
Äspögården Bed & Breakfast
Hundar är mycket välkomna och bor gratis. Du kan boka allt från enkelrum till familjerum för 4 personer. Hundar får inte vara i matsalen men under sommaren men man kan sitta ute och äta.

ÖDÅKRA
Fleninge Classic Motel
Det kostar 75 per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostsalen.

ÖSTRA VEMMENHÖG
Sydkusten at Pillehill
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Här älskar man hundar. Du kan boka dubbelrum och villa. Hundar är välkomna i restaurangen, i baren och frukostmatsalen. Det finns också hundvänligt firande vid nyår.


Med reservation för ändringar!
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris. Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.