Hundvänliga Hotell i Skåne

Letar du efter hundvänliga hotell i Skåne? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Skåne.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Skåne

Med reservation för ändringar.

ABBEKÅS
Abbekås Golfrestaurang & Hotell
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka dubbelrum med delad dusch/toalett och dubbelrum med badrum. Hundar får vara med i den lilla matsalen men inte i den stora restaurangen.

Bongska Huset
Det kostar inget att ta med sig hunden. Abbekås är en underbar plats för fyrbenta vänner. Alla våra rum är hundvänliga och omgivningen perfekt för hundpromenad. Snälla och tysta hundar i koppel är även välkomna i restaurangen.

Hotell Mossbylund
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och två går också bra. Du kan boka tvåbäddsrum, dubbelrum med dubbelsäng, trippelrum, fyrbäddsrum och juniorsviter. Hundar får endast vara med på uteserveringen.

ARILD
Rusthållaregården
Det kostar 400 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och en stuga med 1 dubbelrum och samt enkelrum. Hundarna är välkomna på utvalda hotellrum (även stugor), lobbyn, våra sällskapsrum och i vår trädgård.På sommaren serverar vi lunch och pizza i trädgården och hit får vovvarna så gärna följa med. I övrigt ber vi hunden stanna på rummen.

BLENTARP
Vandrarhemmet i Blentarp
Det kostar 200 kr per vistelse och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka  2-3 och 4-bädds rum. Oftast kan hunden vara med i övriga utrymmen, beror lite på andra gäster.

BORRBY
Hotell Borrby
Det kostar inget extra att ta med hunden och två går också bra. Du kan boka ett rum på bottenvåningen som är extra hundvänligt men dom andra tre rummen går också bra. Om inga andra gäster har något emot så kan man ta med hunden till frukosten och middagen.

BROMÖLLA
Bromölla Camping
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka vandrarhemsrum och campingstugor. Hundar får inte vara i allmänna utrymmen.

BRÖSARP
Brösarp Gästgifveri & Spa
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Önskar ni ta med er hunden på resan går det jättebra. Vi tillåter hundar i våra Gästgifverirum samt i vissa av av våra Herrskapsrum. Hundar får vara med i en del av restaurangen och äta frukost.

Källagården
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar men städar du inte själv tillkommer en kostnad på 150 kr per hund och vistelse. Du kan boka huset som heter Vedboden med 2 sovrum, vardagsrum med kök och badrum.

Stuga Bra Nock
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Stugan är på ca 40kvm med 4 sovplatser och kök. Uteplats med möjlighet att grilla och tillgång till en vacker trädgård.

Talldungens Gårdshotell
Det kostar 250 kr per vistelse att ta med sig hunden och du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna i restaurangen, både till frukost och middag.

Tjörneröd Bed & Breakfast
Det kostar inget extra att ta med hunden. Hundar är speciellt varmt välkomna. Gästhus i naturskön miljö med tillgång till utomhus-spa. Inhägnad uteplats.

BÅSTAD
Bjäre Golfklubb Hotel & Lodge
Det kostar inget extra att ta med hunden och det går bra med två hundar också. Du kan boka dubbelrum med egen ingång. Det är ok att ta med hunden i en del av restaurangen.

Båstad Camping
Det kostar inget extra och hundar är välkomna i alla stugor. I Trollskogen finns en inhägnad hundrastgård där ni kan släppa hunden lös. Vid servicehus 1 finns en nybyggd hunddusch med varmvatten.

First Camp Torekov – Båstad
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Det finns hunddusch på området.

Hotell och Restaurang Hovs Hallar
Det kostar 300 kr per tillfälle och inget extra om du har med dig 2 hundar. Du kan boka dubbelrum med utsikt mot land, inte med havsutsikt. Det är ok att ta med hunden i en del av restaurangen i mån av plats. Hunden är välkommen på uteterrassen.

Hotel Skansen
Der kostar 500 kr per vistelse och det går bra med två hundar för samma pris. Du bokar någon av rummen i deras ”Villa” Det är dubbelrum med egen ingång.
Restaurangen har ett begränsat antal bord där det är tillåtet att ha med hund, i övrigt får hunden vara i lobbyn och på rummet, ej några andra allmänna ytor.

Pensionat Enehall
Det kostar 200 kr per vistelse att ta med hunden och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla Dubbelrum och Trippelrum (hundrummen ligger i Villa Selma & Lilla Jag) Det finns ett separat rum där man kan äta frukost med hunden, alternativt utomhus i trädgården. Hotellets trädgård ligger intill den fina Skåneleden.

Riviera Strand
Det kostar 500 kr per vistelse och då ingår hundskålar. Du bokar lägenhetssvit med separat sovrum, allrum, badrum och eget kök. Hundar får inte vara med i restaurangen men uteserveringen går bra. Bakom hotellet finns en fin hundrastplats och på fem minuters promenad från hotellet finns ett hundbad, dit hundar alltid är välkomna – året om.

Äppelgårdens Golfklubb
Det kostar inget extra att ta med hunden och två hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med när man äter frukost, på uteserveringen, och i klubbrummet.

DEGEBERGA
Cocoon Meetings
Hund kostar 300 kr per vistelse/hund. Du kan boka dubbelrum/tvåbäddsrum. Om det inte stör andra gäster får hundar vara med i restaurangen.

Degeberga Stugby & Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du kan boka stugor med 6 bäddar, 2 sovrum, vardagsrum, kök och badrum på 40 kvm. Hundar får inte vara i vandrarhemmet eller andra utrymmen på anläggningen.

ESLÖV
Hotel Stensson
Det kostar 250 kr extra per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Det går bra att sitta avskilt i matsalen med hunden.

FALSTERBO
Falsterbo Camping Resort
Hundar är välkomna och det kostar inget extra. 7 stugor är hundvänliga och de kan vara med överallt så länge de är kopplade.

FLÄDIE
Flädinge Mat & Vingård
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och hundar kan bara vara på rummet eller utomhus på gården.

FJÄLKINGE
Bodelssons by the Sea
Priset per hund är 350 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Fungerar hunden bra med andra hundar och männsikor så får den vara med vid frukost och överallt på hotellet. Här är stora grönområden att varandra i och att rasta sin hund på,  näst intill bilfritt.

Bäckaskog Slott
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka  rum i Klostergården samt dubbelrum i  Humlehuset är hundvänliga. Hundar kan endast vara på rummet och i Slottsparken.

Ivögården Mat & Vingård
Det kostar 150 kr per vistelse och du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i restaurangen men uteserveringen går bra.

FOGDARP
Elisefarm
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om du tar med dig två hundar. Du kan boka Premium Dubbelrum och Classic dubbelrum. Hundar får vistas på rummet och i loungen vid receptionen. Det finns även fin natur kring anläggningen för härliga hundpromenader.

GENARP
The Norrmans Castle
Det kostar inget extra. Du bokar rum i Paviljongen och där får hundar som är väluppfostrade och rena bo. Hunden, om den väluppfostrad och inte stör, får gärna följa med under middagen och frukost. Dock med förhållet att om någon är allergisk eller hundrädd så får hunden stanna i paviljongen den vistelsen.

HALLANDSÅSEN
Hotel Bella Luna 
Hund kostar 350 kr per vistelse, samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum och Familjerum. Hundar får inte vara med vid frukosten. Det finns fina vandringsleder runt hotellet.

Rasta Hallandsåsen
Det kostar 200kr per vistelse och det är samma pris om man har två hundar med sig. Du kan boka rum för 1-4 personer. Hundar kan endast vara på rummet och utomhus.

HAMMENHÖG
Rävåkra Säng och frukost
Det kostar inget att ta med hunden. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna överallt.

Södergårda Östra B&B
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrummet Julia. Om det är ok för andra gäster får hunden vara med i frukostmatsalen.

HAVÄNG
Skeppsgården STF Vandrarhem Haväng
Det kostar 150 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka 2-6 bäddsrum. Hundar kan inte vara med vid frukost.

HELSINGBORG
Clarion Grand
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka  Moderate dubbelrum, Standard dubbelrum, Standard Twin rum (två enkelsängar), Superior Twin rum (två enkelsängar), Deluxe dubbelrum och Familjerum. Det finns tre bord i restaurangen där hundar är tillåtna, både vid frukost och vid middagen. Annars överlag är hundar tillåtna på de flesta allmänna ytor förutom gym och bastu.

Clarion Hotel Sea U
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med överallt.

Comfort Hotell
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka enkelrum och dubbelrum. Det går inte att ta med hunden i frukostsalen men man kan sitta och äta frukost i lobbyn.

Elite Hotel Marina Plaza
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Standard Dubbel, Deluxe och Svit. Hundar kan inte vara med i matsalen men man sitta i soffgruppen vid lobbyn som ligger närmast receptionsdisken.

Elite Hotell Mollberg
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka små Dubbelrum, Deluxerum och Familjerum. Hundar får vara med i en del av restaurangen och i lobbyn. Vatten och matskål finns att låna, bajspåsar och hundgodis ingår.

Good Morning + Helsingborg
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Ekonomirum och trippelrum. Man kan är frukost i lobbyn med hunden.

Hotell Linnéa
Det kostar 150 kr per hund/natt och du kan boka Dubbelrum Standard. Hundar får inte vara med i matsalen men det går bra att äta med hunden på deras innergård, sommartid och i deras lobby/bibliotek.

Hotel Kärnan
Det kostar 100 kr per natt, ingen extra kostnad om det är två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar är välkomna i lobbyn.

Hotel Tornet
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och Standard familjerum. Hundar får bara vara i hotellrummet.

Radisson Blu Metropol Helsingborg
Det kostar 350 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Standard, Superior, Premium och Familjerum. Hundar kan vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster och i lobbyn.

Scandic Helsingborg Nord
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Det finns några bord i ytterkanten av restaurangen där man kan ha med sig sin hund, sommartid finns även en uteservering.

Scandic Oceanhamnen
Det kostar 200 kr per natt och du kan boka familjerum och dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn. Hundar får vara med på takterrassen.

Sundsgården Hotell
Det kostar 150 kr per natt/ hund och det går bra att ha två hundar med sig. Du kan boka Enkelrum och dubbelrum. Lugna hundar får vara med i restaurangen, i mån av plats. Vi har väldigt fina grönområden runt om och ca 1 km till ett hundbad.

The Vault
Det kostar 350 kr per natt/hund. Du kan boka standard, superior och deluxrum. Hundar är alltid jätte välkomna hos The Vault vart ni än befinner er i hotellet, då även under frukosten. Hundar får inte lämnas ensamma på rummet.

V Hotel
Det kostar 350 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum Large. Hundar får endast vara med i lobbyn.

HÄSSLEHOLM
Hotell Göingehof
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka Enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

Hotel Statt Hässleholm
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr om man har med sig två hundar. Du kan boka Dubbel Superior rum. Hundar kan inte vara med vid frukosten.

Rallarhustruns Veranda & Logi
Det kostar 150 kr/hund och vistelse att ta med hunden och du kan boka alla rumstyper. Hundar är välkomna överallt.

HÄSTVEDA
Hästveda Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse och det samma pris för flera hundar. Du kan boka alla stugor. Hundar får inte vara med vid frukosten.

HÖGANÄS
Hotellet & Co
Boutiquehotel | Bar | Osteria Il Gusto
Hund kostar 300 kr per vistelse oavsett antal hundar. Du kan boka dubbelrum. Det finns en härlig trädgård och hundar är tillåtna i baren, stäm bara av med personalen först.

HÖÖR
Grottbyn – Skånes Djurparks Camping
Det kostar inget extra. Du kan boka rum, stugor eller camping. Här finns hundrastgård, hunddusch, och massa promenadstigar i naturreservat för bensträckare.

IMMELN
Breanäs Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla typer av rum, vissa rum har  altandörr direkt ut på gräsmattan. 2 glampingtält är hundar också välkomna att bo i. Hundar är mycket välkomna både i restaurangen och i lobbyn. Det finns också en hundrastgård.

JONSTORP/KULLABYDGEN
Bläsinge Gård/Vandrarhem
Mysigt pensionatsliknande vandrarhem med sköna sängar och tillgång till kök. 3 av husets 15 rum är hundvänliga. Det kostar 200 kr per vistelse som en extra städkostnad. Hundar får inte vistas i möbler eller sängar så ta gärna med en hundbädd.

KIVIK
Kaptenshuset Kiviks Bed & Breakfast
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du bor i en stuga, 15 kvm i anslutning till hotellet, med egen uteplats, dubbelsäng. Privata badrum med dusch & wc finns här inne på hotellet ca 20-30 meter avstånd. Du bokar Dubbelrum/Tvåbäddsrum.

Svabesholms Kungsgårds & Pensionat
Svabesholms Kungsgård tar en extra städavgift på 200kr för hund, totalt under hela vistelsen oavsett antal. De vill att ägarna respekterar att hunden inte vistas i säng, fåtölj eller gemensamma utrymmen med respekt för andra gäster på hotellet. Hundar är varmt välkomna in i cafét där det serveras frukost, lunch och fika. Det finns även en stor uteservering där man får ta med sin hund, även om man inte bor på hotellet.

KLAGSTORP
Källstorp B&B
Det kostar inget extra att ha med hund och två går också bra. Finns ett rum som är hundvänligt och hundar kan vara med vid frukosten.

KRISTIANSTAD
Araslöv Golf & Resort
Det kostar 200 kr per vistelse , samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar kan inte vara med i restaurangen men uteserveringen går bra.

Quality Hotel Grand
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard Dubbelrum är hundvänliga rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen eller restaurangen men lobbyn och innergården går bra.

KLIPPAN
Hotell Pausa
Det kostar 100 kr per natt/hund och man kan ha med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och twin rum. Hundar är välkomna i lobbyn och vid restaurangens bar, där kan man sitta och äta både frukost och middag.

KÅGERÖD
Klåveröd Logi & Café
Det kostar inget extra men man vill att gästen grovstädar rummet innan avfärd. Du kan boka rum & stugor. Hundar är välkomna i allmänna utrymmen om de är kopplade och det är ok med andra gäster.
Speciellt hundvänligt paket på nyårsafton. Lugnt och fint utan raketer.

KÅSEBERGA
Kåseberga Gårdshotell & Spa
Hos oss på Kåseberga Gårdshotell & Spa får man givetvis ta med sig hunden och det kostar 195kr/natt för hundtillägg och hunden får vistas i våra gårdsrum som ligger på nedanplan och få det bekräftat av boendet att det är okej att medtaga hund, därför går det alltid bra att ringa eller mejla oss om man är osäker eller lägga ett meddelande vid bokning. Hunden får även vistas på hela vår innegård men inte i våra sviter och våra mindre gårdsrum som ligger på ovanplan.
Hundar får inte heller vistas i våra offentliga utrymmen så som restaurang, spa och reception.

KÄVLINGE
Torget Vandrarhem
Hund kostar 150 kr första natten därefter 50 kr/natt vilket betalas i förväg. Endast en hund per rum och du kan boka 1-4 bäddsrum som ligger på bottenvåningen. Hunden får vara på rummet eller i vår trädgård, ej i köket vilket delas med andra gäster.

LAHOLM
Hotell Strandpensionatet
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och enkelrum. Äter man frukost på terassen intill restaurangen kan hunden vara med, men inte inne i huvudbyggnaden, endast i receptionen.

Skummeslöv B&B
Det kostar 50 kr per natt/hund. Du kan boka dubbelrum är hundvänliga. Hundar är välkomna i alla utrymmen, men inga hundar i soffor och sängar. Man får låna en hundbädd samt hundhandduk och vattenskål, när man checkar in med hund.

LANDSKRONA
Hotel Chaplin
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkelrum, dubbelrum och minisviter.
Hundar får inte vara med i matsalen.

Hotel Öresund
Det kostar 250 kr per natt för en eller två hundar. Du kan boka Dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men i lobbyn går det bra.

Mötesplats Borstahusen
Det kostar 300 kr per vistelse för en eller två hundar. Du kan boka alla typer av stugor, ett, två eller tre sovrum.

LUND
Elite Hotel Ideon
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Superior och 1 familjerum. Man kan sitta i lobbyn och äta frukost med hunden.

Forenom Aparthotel
Det kostar 100 kr per natt/hund och du bor i rymliga lägenheter med fullt utrustade kök och generöst planerade badrum. Hotellet ligger på den lugna och centrala Laboratoriegatan där du har gratis parkering precis utanför.

Good Morning Lund
Det kostar 200 kr per vistelse och det går bra att ha med sig två hundar. Du kan boka Dubbelrum. Hundar får vara med i restaurangen om man bokar bord. Vi har även en stor uteservering där hunden kan följa med. Runt hotellet har vi gott om grönområden som är perfekt för hundrastning. Det finns även bord och stolar ute på gräsmattan om man vill sitta avskilt med sin vovve.

Grand Hotel Lund
Grand är ett hotell med själ. Den sitter i väggar, golv och tak – bevarad genom den historiska byggnadens alla renoveringar. Hund kostar 300 kr per vistelse, samma pris för två. Du kan boka Klassisk enkel, klassisk dubbel och double deluxe rum. Hunden är varmt välkommen att sitta med er i Piraten foajén eller på uteserveringen.

Hotel Bishops Arms
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka Superior dubbelrum. Hundar får inte vara med i puben eller matsalen, andra utrymmen är ok. Vatten och matskål att låna, djurbädd och hundgodis.

Radisson Blu Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Då ingår lite hundmat/doggybag, hundmatskål på rum + hundbädd. Du kan boka Standard rum och Superior rum. Hundar kan endast vara i lobbyn om det är ok med andra gäster.

Scandic Star
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka alla rumstyper och det går bra att ta med sig frukosten till lobbyn och äta där med hunden.

The More Hotel
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Ju fler nätter man bor desto billigare bli det. Du kan boka  Studio Standard och Studio Superior. Hundar får inte vara med i matsalen.

LÖBERÖD
Mariannelund Bed & Breakfast
Det kostar inget extra med hund och du bor i ett gästhus med pentry, lugn och tyst miljö på landet. Hundar får vara med överallt utom i poolen.

LÖDERUP
Örum 119
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får följa med på frukosten och de är också välkomna i GlassKafé & Pizza. Ett litet gårdshotell på Österlen med kärlek för detaljer. Hundar är varmt välkomna.

Wingårdshus B&B
Det kostar inget att ta med sig hunden, men helst bara en hund. Du kan boka dubbelrum. Man kan ta med frukosten och äta på bottenvåningen eller sitta ute på sommaren.

MAGNARP
Magnarp Strandbad
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla lägenheter och stugor och du bor med havet som granne.

MARGERETORP
Margretetorps Gästgifvaregård
Det kostar 300 kr per vistelse, samma pris för 2 hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får bara på rummet eller på uteserveringen.

MALMÖ
Klicka här för att alla Hundvänliga Hotell i Malmö

MÖLLE
First Camp Mölle – Höganäs
Det kostar 195 kr per vistelse och du kan ha med dig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vara i de allmänna utrymmen som servicehus, tv rum. Det finns en hundrastplats vid området.

Grand Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr om man har med sig två hundar. Hundvänliga rum finns i systerhotellet Olympia som ligger 150 m från huvudbyggnaden med nära till härliga strövområden. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Hotel Kullaberg
Det kostar 200 kr/natt att ta med hunden och det är samma pris för två hundar. Du bokar deras stora och ljusa dubbelrum med Hästens sängar. Hundar får inte vara med i matsalen men i övriga utrymmen.

Kullagårdens Wärdshus
Det kostar 400kr per vistelse och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka stora dubbelrum med gott om plats för hunden och rummen ligger i deras gårdshus. Hundar får vara i bistromatsalen och i kaféet men inte i lobbyn eller den andra matsalen.

Pensionat Strandgården
Det 200 kr per vistelse och du kan boka alla rumstyper. Hunden får inte följa med in i frukostmatsalen när vi serverar frukost men om man väljer att sitta ute går det naturligtvis bra att ta med hunden till bordet. I stort sett kan hunden vara i alla våra utrymmen förutom frukostmatsalen (när vi serverar frukost) 

MÖRARP
Hässlunda Fattigstuga Bed & Breakfast
Det kostar 200 kr per vistelse att ta med hunden. Du kan boka dubbelrum eller hela B&B ( 4 dubbelrum, 3 badrum, kök och sällskapsrum). Flera cykel-och vandringsleder i närheten.

PERSTORP
Hunseröds Bed & Breakfast
Det kostar 100 kr/natt och hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka  2-och 4-bäddsrum. Det kan vara tillåtet för hundar att vara i gemensamma utrymmen (kök, allrum och uterummet) beroende på andra gäster tycker.

RÅÅ
First Camp Råå Vallar Helsingborg
Det kostar 195 kr per vistelse och du kan ha med dig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vara i de allmänna utrymmen som servicehus, tv rum. Det finns hunddusch och hundbad i närheten.

RÖRUM
Rörums Gårdshotell
Det kostar 300 kr per vistelse för en hund, två hundar kostar 500 kr. Du kan boka dubbelrum. Hundrummen har egen ingång. Det finns hundbädd, vattenskål, bajspåsar och handduk för tassar och man önskar att hundarna är på golvet och inte i stoppade möbler. Hundar som tycker om att vara med i restaurangen är välkomna dit.

RÖSTÅNGA
First Camp Röstånga – Söderåsen
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hundrastgård finns på området.Söderåsens Nationalpark i anslutning till campingen är ett av Sveriges mest besökta turistmål. Här erbjuds bland annat guidade turer, fina vandrings- och cykelleder, möjlighet att fiska, rida, cykla dressin och paddla kanot.

Röstånga Gästgivargård
Det kostar 150 kr per natt för en hund och ytterligare en hund blir 250 kr mer /natt. Du kan boka alla rumstyper, både på hotellet och vandrarhemmet. Det går bra att äta frukost med hunden i hotellobbyn.

SANKT OLOF
Tasselund
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Det finns en inhängnad stuga att hyra på 70kvm med sovrum och sovalkov samt kök. Huset ligger naturskönt i kanten till skogen för promenader.

SIMRISHAMN
Bengtsson Loge
Det kostar 50 kr per hund/vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka  2-bädd, 3-bädd, 4-bädd och 6-bäddsrum. Hundar är välkomna i hela vandrarhemmet och även i puben.

Hotel Svea
Det kostar 100 kr per natt och hundvänliga rum finns bottenvåningen, alla utom 2 har terass och är rymliga. Hundar kan vistas överallt utom i restaurangen så man kan äta frukost med hunden i lobbyn. Det går också att förboka en frukostpåse och äta på rummet. Under sommaren kan man sitta i trädgården med sin hund.

Hotell Kockska Gården 
Det kostar inget extra att att ta med en eller två hundar. Du kan boka lägenhet med pentry. Hundar får vara med vid frukosten om det är ok för andra gäster. Hundar får även vara med i Sveriges mest omtalade medelhavsträdgård, Apotekarns Trädgård, hotellets innergård.

Lunkaberga Bed & Breakfast
Det kostar 100 kr per natt/hund. Du kan boka alla typer av rum och lägenheter och dom har en egen ingång. Hunden får vara med i vårt orangeri som ligger i anslutning till matsalen och på uteterrassen. Det finns en stor trädgård som hunden får vara med så länge man visar hänsyn till övriga gäster.

Sköllengården Gårdshotell
Det kostar 200 kr per vistelse/hund. Du kan boka deras lägenhet Stallet och ett av deras havsutsiktsrum, rum 7 med egen altan. Hundar är välkommen i deras lounge där det finns soffor och soffbord man kan ta med sin frukost dit om man vill sitta med hunden. Hundar är välkomna i loungen men inte i matsal/frukostsal.

SMYGEHAMN
Smygehus Havsbad
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka deras semesterhus med två sovrum som ligger alla i naturskön omgivning, några med havsutsikt, alla är havsnära och med uteplats.
Hundar får endast vara med på uteserveringen.

SNOGEHOLMS STRÖVOMRÅDE
Destination Snogeholm
Oavsett årstid kan du njuta av naturen här med din hund. Ladda batterierna och bada i skogens lugn, sitt på en sten och titta rakt ut – här är platsen för återhämtning, vila och gemenskap. Mys i våra stugor där skogen blir din granne, få tid att umgås, laga mat tillsammans och njut av lugnet – lite lyxigt och enkelt på samma gång. Känn att pulsen sänks i den skogsnära miljön.
Du kan välja mellan olika trevliga stugor och det kostar inget extra att ta med hunden.

STRÖ
Nordanå Gård
Det kostar 150 kr per hund och vistelse och alla 6 husen är hundvänliga. Husen har 1 sovrum eller 2 sovrum.

SKIVARP
Sydkusten at Pillehill
Vi är mycket hundvänliga och vi har även en ”hotellhund”, en dalmatiner som heter Hillton som gärna leker med glada och snälla hundar. Hundar är välkomna i de flesta rum och i restaurangen så länge de är kopplade och inte skäller. Vi erbjuder även ett hundvänligt nyårsfirande. Det kostar inget att ha med sig hund. För jakthundar eller motsvarande som blivit smutsiga finns duschmöjligheter utomhus med varmvatten.

SÖDERÅSENS NATIONALPARK
First Camp Röstånga – Söderåsen
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området.

TRELLEBORG
Clarion Collection Hotel Magasinet
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar kan vara med i alla utrymmen.

Hotell Dannegården
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Trippelrum. Hundar får endast var på rummet och i trädgården.

Palm Tree Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka twin rum. Hundar får inte vara med i restaurangen men i lobbyn går bra.

Weinbergs Hotell
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka Dubbelrum Deluxe. Hundar får vara med i restaurangen om det är ok med andra gäster.

TOMELILLA
Tomelilla Golf Hotel
Hundrum kostar 200 kr i extra städinsats. Hotellet består av åtta sviter. Varje svit består av två separata rum med två separata sängar i vardera rum. Totalt fyra sängar per svit. Stort vardagsrum med soffgrupp, tv, fritt wifi, liten kyl och vattenkokare. Stor helkaklad dusch och toalett. Varje svit har en egen uteplats med bord och stolar. Dessutom har varje svit ett eget låsbart bagskåp. Hundar får inte vara med i restaurangen men det går att få en lättare frukost serverad på rummet.

Tryde 1303: Bed & Breakfast – Café – Galleri
Det kostar 150 kr per vistelse/hund. Du kan boka enkelrum, dubbelrum och familjerum, alla med delat badrum. Hundar får vara med överallt så länge man tar hänsyn till andra gäster.

TOREKOV
Torekov Hotell
Det kostar 500 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och sviten. Hundar kan vara med i restaurangen om inte någon gäst klagar och på terassen.

First Camp Torekov – Båstad
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området.

TRANÅS
Munkamöllan Hotel & Hostel
Det kostar 50 kr per hund/vistelse och det går bra att ta med sig två hundar. En hundsäng finns att låna. Du kan boka dubbelrum med eget badrum eller delat badrum. Inga hundar i matsalen men uteplatsen är ok.

TYRINGE
Friggebodar för Hund & Naturvänner
Det kostar inget extra att ta med hunden. Det finns 5 friggebodar med tillgång till ett stort servicehus med kök, toaletter/duschar/pingis/TV mm. Hundar får inte vara med i köket. Det finns hundrastgård och en sandad inomhushall för lydnadsträning.

Möllegården Bed & Breakfast
Det kostar inget att med hunden och alla rum är hundvänliga. Det går också bra att ta med hunden vid frukost.

Tyringe Kurhotell
Det kostar 200 kr för en hund per vistelse och 350 kr för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får bara vistas i lobbyn och på rummet.

YNGSJÖ
Villa Sus & Dus
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. 6 personer kan sova i stugan. Här finns härlig skog och långa stränder. Det finns också två hundbad längs med kusten.

YSTAD
Anno 1793 Sekelgården
Det kostar 250 kr per natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Hundar får ej vara i frukostrummet men i den lummiga trädgård.

Backadal Gård Bed & Breakfast
Det kostar 400kr per vistelse att ta med sig hunden. Du kan boka rum 2 och rum 5. Hos oss på Backadal Gård är alla gäster lika välkomna, med eller utan päls. Här finns härliga möjligheter till hundpromenad bland åkrar och fält alldeles runt knuten. Dessutom är det fritt fram för hunden att få springa fritt på fältet alldeles ovanför Backadal Gård.

Hotell Bäckagården
Det kostar 250 kr per vistelse. Hotellet är litet med endast 7 rum. Vi är därför mycket tacksamma om ni kontaktar oss i god tid ifall en gäst med allergi är inbokad samtidigt så måste vi se till att det fungerar rent praktiskt. Hunden får självklart passera men ej vistas i matsalen eller i hallen.

Hotell Fritiden
Det kostar 300 kr/nat per hund. Du kan boka Dubbelrum Superior. Hundar är välkomna överallt på hotellet. Dom accepterar tyvärr bara hundar som väger upp till 4 kg.

Prins Carl Hotel
Det kostar 250 kr per natt/hund. Du kan boka Standard dubbelrum och large dubbelrum. Hundar får vara med på terassen samt en plats precis innanför ytterdörren framför receptionen. Hundar får vara med på specifika platser i frukostmatsalen men inte vistas nära maten.

Ystad Saltsjöbad
Det kostar 300 kr per hund/natt och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Double X både med och utan havsutsikt. Hundar får endast vistas i korridorerna och i rummet.

VEBERÖD
Trolleberg Bed & Breakfast
Det kostar inget extra att ha med sig hunden och det finns 3 hundvänliga rum uppför en brant trappa. Hundar får vara med vid frukosten.

VEJBYSTRAND
Vejby Strand Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla rum. Det går bra att ta med hunden till frukosten om ingen annan gäst klagar. En hundbadstrand finns nära hotellet och Restaurang Strandhugget älskar hundar, alla är välkomna dit.

VELLINGE
Ängavallens Gård
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka Dubbelrum i Möllegården. Hundar får vara med i restaurangen.

VEN
Turistgården – House Of Ven
Det kostar 275 per vistelse men bokar du hundpaketet Hund & Gourmet ingår avgiften och då välkomnas ni med en handgjord Rebecca Löwenthal keramikskål med munsbitar till hunden. Du kan boka både hotellrum och pensionatrum. Hunden får gärna följa med in restaurangen/restaurangbyggnaden om den har bordsskick ?

ÅHUS
Cigarrkungens Hus Bed & Breakfast
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hundrummen ligger på bottenvåningen. Alla rummen har handfat på rummet men toalett/dusch finns utanför rummen. Det finns ett stort gemensamt kök. Hundar får inte vara med i frukostsalen men det går bra att sitta utomhus vid fint väder.

First Camp Åhus Kristianstad
Det kostar 215 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga förutom strandlängorna. Hundar får inte vistas i deras servicehus.

Åhus Seaside 
Det kostar 250 kr per natt och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får vara med i restaurangen. De får vara med överallt förutom i spa-avdelningen.

Åhus Resort
Det kostar 100 kr per vistelse och har du med dig två hundar blir det 200 kr. Du bokar deras semesterhus/holiday home. Hundar kan inte vara med på frukosten men är välkomna i övriga utrymmen.

ÅSLJUNGA
Nature Shelter Hotel
Hund kostar 300 kr per vistelse. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i matsalen men uteserveringen går bra. Urbant Hotell mitt i naturen på toppen av Hallandsåsen och Skåneleden.

ÄNGELHOLM
Destination Råbocka
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka samtliga stugor. På uteserveringen i restaurangen välkomnar vi hundar med en stor skål med färskt, kallt vatten så länge man är lydig och inte skäller/ylar/viner kontinuerligt. Här har du nära natur, strand och Ängelholm centrum.

Hotell Erikslund
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Twin Ekonomi rum. Man kan äta i lobbyn eller på våra uteserveringar med hunden men inte inne i restaurangen. 

Hotel Lilton
Det kostar 100 kr per natt/hund. Alla 15 rum är hundvänliga. Hunden får inte vara med vid frukost men kan ta med frukostbrickan till rummet eller äta ute i trädgården med hunden.

Hus 57
Det kostar 200 kr/natt och det är ok att ta med 2 hundar för samma pris. Du kan boka Twin & Queen rum. Man kan äta frukost i loungen med hunden men inte i restaurangen.

Riverside Hotel & Apartments
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får endast vara med på rummet.

ÄSPÖ
Äspögården Bed & Breakfast
Hundar är mycket välkomna och bor gratis. Du kan boka allt från enkelrum till familjerum för 4 personer. Hundar får inte vara i matsalen men under sommaren men man kan sitta ute och äta.

ÖDÅKRA
Fleninge Classic Motel
Det kostar 75 per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostsalen.


Med reservation för ändringar!
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris. Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.