Select Page

Hundvänliga Hotell i Göteborg

Letar du efter ett hundvänligt hotell i Göteborg? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas ett hundvänligt hotell i Göteborg.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga Hotell i Göteborg

LANDVETTER FLYGPLATS
Scandic Landvetter
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn eller ta med den till rummet.

GÖTEBORG

Apple Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Man kan boka 2-bädds, 3-bädds och dubbelrum. Hunden får ej simma i utomhuspoolen och måste vara kopplad i alla allmänna ytor, och den får ej vara i matsalen. I övrigt får hunden vistas var som helst.

Arken Hotel & Art Garden Spa
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hunden kan vara med vid frukost, samt även vid middag men detta måste förankras med hovmästare så att ni kan bli placerade på bästa plats. Runt hotellet har vi ett härligt grönt gångstråk som vi kallar TANKEGÅNGEN. Här kan både du och hunden få en skön promenad. Väl på plats har vi en kunglig plats för hunden vid brasan i lobbyn och på ert rum får din hund vatten- & matskål samt en lite enklare säng att sova i.

Best Western Arena Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det går bra att ta med två hundar för samma pris. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Center Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka olika dubbelrum. Hundar kan vara med när man äter frukost men inte där man tar frukosten. Hundar får vara i foajén där man kan äta sin frukost och vi har även en liten utegård där hundarna kan vara.

Clarion Collection Hotel Odin
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Alla rumskategorier är hundvänliga. Hundar får vara med vid frukosten precis höger om receptionsdisken. Inte vid frukostbuffén samt den “stora” delen av matsalen.

Clarion Collection Hotel Mektagonen
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Man kan boka Superior rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men man kan ta med frukosten till rummet.

Clarion Hotel Post
Det kostar 250 kr per hund/vistelse och man får ta med sig två hundar. Alla kategorier av rum är hundvänliga utom sviter och superior rum med två enkelsängar. Hundar får bara vara på rummet och i lobbyn.

Comfort Hotel Göteborg
Det kostar 250 kr per hund/vistelse och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka Standard dubbel och familjerum. Hundar får vara med vid frukosten.

Dockyard Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse  och det är samma pris för två hundar. Du kan boka fina etage/dubbelrum i Kaptenslängan. Man kan äta frukost med hunden vid bordet närmast utgången.

Elite Park Avenue Hotel
Det kostar 200 kr extra per natt och det är samma pris för två hundar. Man kan boka Superior och familjerum. Hundar är välkomna till frukosten, men fråga personalen när ni kommer som kan hänvisa er till en bra sittplats för både er och husdjuret. Det är fritt att vistas överallt på hotellet förutom gym och Wellness avdelningen.

First Hotel G
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Man kan boka standardrum och det finns vattenskål och korg att låna. Hundar får vistas i lobbyn och i baren men ska helst inte följa med in till frukostbuffén. Man kan välja att sitta avskilt utanför frukostavdelningen och då får hunden gärna följa med.

Göteborgs Camping Lilleby
Det kostar inget att ha med hunden och två går också bra. Det finns 80 stugor & 42 campingplatser som är hundvänliga. Hundar får vara med i alla utrymmen, såklart förväntar vi oss att man har koll på sin hund när andra gäster är i närheten.

Göteborgs Mini-Hotel
Det kostar 250 kr per hund/vistelse och två hundar går också bra. Du kan boka enkel, dubbel och 4-bäddsrum.

Hotel Barken Viking
Det kostar 250 kr per hund/natt och det går bra med två hundar. Hundar kan inte vara i restaurangen men du kan äta frukosten med hunden i lobbyn. Du kan laga din egen frukost i deras kök men hundar får inte vara med där.

Hotell Bellora
Det kostar 300 kr per natt för en hund. Du kan boka Classico Dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten.

Hotel Eggers
Det kostar 300 kr den första natten och 100 kr/natt de följande nätterna och det är samma pris för två hundar. Alla rumskategorier har ett hundvänligt rum. Det går utmärkt att äta frukosten i vår vackra lobby där hunden är mer än välkommen men tyvärr inte inne i restaurangen som är den enda platsen på hotellet som är djurfri. Under sommarhalvåret när vår uteveranda är öppen går det fint att sitta även där med hunden när ni äter eller tar en drink.

Hotel Flora
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. De accepterar hundar upp till 15 kilo. Du kan boka familjerum, dubbelrum och enkelrum.Hundar kan vara med vid frukosten om det inte finns några allergiker.

Hotell Göta Avenyn
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar är ok. Du kan boka samtliga rumskategorier. Hundar får vara i samtliga utrymmen men inte vid frukosten.

Hotel Opera
Det kostar 250 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Man kan boka alla typer av rum och hundar bor på våning 3. Hundar är välkommen överallt förutom wellness avdelningen och restaurangen. Man kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Hotel Poseidon
Det kostar 200 kr per natt och man kan bara ta med sig en hund. Du kan boka enkel, dubbelrum standard och 2-bäddsrum standard.  Hundar får inte vara med vid frukosten men på sommaren går det bra deras bakgård.

Hotel Riverton
Rum med djur kräver lite extra städning från vårt Housekeeping team, därför debiterar hotellet en serviceavgift på 500 SEK per vistelse för gäster med husdjur i våra Superior rum. För våra Premium rum debiteras en serviceavgift på 700 SEK per vistelse, max en hund per rum. Hundar får inte lämnas obevakade på hotellrummet och de får inte vistas lösa i någon av våra restauranger. Din hund är välkommen till våra restauranger och barer i en resväska, under antagandet att de är väl uppförda. Detta utesluter frukost där vi tyvärr inte accepterar några djur.

Hotel Villan
Det kostar 150 kr per natt/hund och man kan ha med två hundar. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen.

Hotel Örgryte
Det kostar 150 kr per hund och vistelse och det går bra att ta med två hundar. Man kan inte ha med hunden i frukostmatsalen.

Kviberg Park Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Man kan boka standard 2-bädds, standard 4-bädds till vårt största familjerum med 6 bäddar. Hundar får inte vara i restaurangen men det går bra att ta med sig frukosten till lobbyn.

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan inte ha med dig hunden till frukost eller i några andra allmänna utrymmen.

Quality Hotell 11
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard rum och Standard familjerum för 4 personer och Superior rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med frukosten till rummet.

Quality Hotell Panorama
Det kostar 250 kr per vistelse för en eller två hundar. Man kan boka enkel eller standardrum. Hundarna får vara i lobbyn, hissen, korridoren och rummet. Andra utrymmen så som frukostmatsal, restaurang, konferens, gym och relax får de inte vistas

Quality Hotel Waterfront
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Man kan boka Standard Dubbelrum. Rum, lobby får hunden vistas men inte frukost, restaurang eller wellness avdelning.

Quality Hotel Winn
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Du kan boka dubbelrum eller familjerum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan ta med dig frukosten och hunden till lobbyn.

Scandic Backadal
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka dubbelrum och 4-bäddsrum. Hundar får inte vara i restaurangen men det går bra att ta med frukosten på rummet. I en del av lobbyn får hundar också vara.

Scandic Crown
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka Standard rum och Family Four rum. Hundar får inte vara i allmänna utrymmen.

Scandic Europa
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka dubbelrum och 4-bäddsrum. Hundar får inte vara i restaurangen men det går bra att ta med frukosten på rummet eller äta frukost i lobby med hunden.

Scandic Mölndal
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard och Standard Family four rum. Hundar kan inte vara med vid frukosten.

Scandic Opalen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Man kan boka Standard rum och Family Four rum. Hundarna får tyvärr inte vistas i restaurang/frukost men lobbyn gå bra och där kan man äta frukost.

Scandic No.25
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka standard och family superior rum. Man kan ha med hunden vid frukost om man sitter nära lobbyn.

Scandic Rubinen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Queen Economy, Twin Standard och Family Four rum. Du kan ha med hunden i lobbyn och du kan ta med dig frukost upp till rummet.

Spar Hotel Gårda
Det kostar 100 per hund/natt och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Spar Hotel Majorna
Det kostar 100 per hund/natt och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

STF Vandrarhem Stigbergsliden
Det kostar 50 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka allt från enkelrum till familjerum för 3-5 personer. Hundar får vara på innergården.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Din guide till det hundvänliga Göteborg
www.facebook.com/Dogenburg
www.goteborg.com/goteborg-med-hund/

Bra tips på upplevelser med din hund i Västsverige
www.vastsverige.com/semester-med-hund/

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾