Hundvänliga Hotell i Göteborg

Här kan du se vad det kostar att ta med hunden när du bor på hotell i Göteborg, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka. Du hittar alla hundvänliga hotell i Göteborg längre ner på sidan.

Tipsa oss gärna om det saknas ett hundvänligt hotell i Göteborg.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga Hotell i Göteborg

Här ser du vad det kostar att ta med hunden och om hunden får vara med i restaurangen.

GÖTEBORG
Apple Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Man kan boka 2-bädds, 3-bädds och dubbelrum. Hunden får ej simma i utomhuspoolen och måste vara kopplad i alla allmänna ytor, och den får ej vara i matsalen. I övrigt får hunden vistas var som helst.

Arken Hotel & Art Garden Spa
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hunden kan vara med vid frukost, samt även vid middag men detta måste förankras med hovmästare så att ni kan bli placerade på bästa plats. Runt hotellet har vi ett härligt grönt gångstråk som vi kallar TANKEGÅNGEN. Här kan både du och hunden få en skön promenad. Väl på plats har vi en kunglig plats för hunden vid brasan i lobbyn och på ert rum får din hund vatten- & matskål samt en lite enklare säng att sova i.

Best Western Arena Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det går bra att ta med två hundar för samma pris. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Best Western Plus Åby Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse att ha med hunden. Du kan boka Standardrum. Du får gärna äta tillsammans med din hund i lobbyn.

Center Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka olika dubbelrum. Hundar kan vara med när man äter frukost men inte där man tar frukosten. Hundar får vara i foajén där man kan äta sin frukost och vi har även en liten utegård där hundarna kan vara.

Clarion Collection Hotel Odin
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Alla rumskategorier är hundvänliga. Hundar får vara med vid frukosten precis höger om receptionsdisken. Inte vid frukostbuffén samt den ”stora” delen av matsalen.

Clarion Collection Hotel Mektagonen
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Man kan boka Superior rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men man kan ta med frukosten till rummet.

Clarion Hotel Draken
Det kostar 300 kr per vistelse att ta med hunden och 400 kr för två hundar. Du kan ha med dig hunden nästan överallt på hotellet, även i deras restauranger och i takbaren. På Heurlins får de också hundfilt och hundkex. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan äta den goda frukosten med hunden i deras mysiga bibliotek.

Clarion Hotel Post
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Alla kategorier av rum är hundvänliga utom sviter och superior rum med två enkelsängar. Hundar får bara vara på rummet och i lobbyn.

Clarion Hotel The Pier
Hund kostar 300 kr per vistelse oavsett antal hundar och du kan boka alla typer av rum. Hunden kan gärna vara med vid frukosten, så länge man sitter lite längre bort i matsalen bara. På takterrassen går det också fint.

Comfort Hotel Göteborg
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar.Du kan boka Standard dubbel och familjerum. Hundar får vara med vid frukosten.

Dockyard Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse  och det är samma pris för två hundar. Du kan boka fina etage/dubbelrum i Kaptenslängan. Man kan äta frukost med hunden vid bordet närmast utgången.

Elite Park Avenue Hotel
Det kostar 200 kr extra per natt och det är samma pris för två hundar. Man kan boka Superior och familjerum. Hundar är välkomna till frukosten, men fråga personalen när ni kommer som kan hänvisa er till en bra sittplats för både er och husdjuret. Det är fritt att vistas överallt på hotellet förutom gym och Wellness avdelningen.

First Hotel G
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Man kan boka standardrum och det finns vattenskål och korg att låna. Hundar får vistas i lobbyn och i baren men ska helst inte följa med in till frukostbuffén. Man kan välja att sitta avskilt utanför frukostavdelningen och då får hunden gärna följa med.

Gothia Towers Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard small dubbelrum samt Standard rum med extrasäng. I våra restauranger Corner, West Coast samt Twentyfourseven är hundar varmt välkomna.

Göteborgs Camping Lilleby
Det kostar inget att ha med hunden och två går också bra. Det finns 80 stugor & 42 campingplatser som är hundvänliga. Hundar får vara med i alla utrymmen, såklart förväntar vi oss att man har koll på sin hund när andra gäster är i närheten.

Göteborgs Mini-Hotel
Det kostar 250 kr per hund/vistelse och två hundar går också bra. Du kan boka enkel, dubbel och 4-bäddsrum.

Hotel Barken Viking
Det kostar 250 kr per hund/natt och det går bra med två hundar. Hundar kan inte vara i restaurangen men du kan äta frukosten med hunden i lobbyn. Du kan laga din egen frukost i deras kök men hundar får inte vara med där.

Hotell Bellora
Det kostar 300 kr per natt. Du kan boka Classico Dubbelrum. Hundar får vara med överallt på hotellet. Älskar du Italien, pasta, puls, möten och musik? Bra! Då kommer du att älska Bellora!

Hotel Eggers
Det kostar 300 kr den första natten och 100 kr/natt de följande nätterna och det är samma pris för två hundar. Alla rumskategorier har ett hundvänligt rum. Det går utmärkt att äta frukosten i vår vackra lobby där hunden är mer än välkommen men tyvärr inte inne i restaurangen som är den enda platsen på hotellet som är djurfri. Under sommarhalvåret när vår uteveranda är öppen går det fint att sitta även där med hunden när ni äter eller tar en drink.

Hotel Flora
Vi tar inget extra betalt för din hund, såvida din lilla älskling inte trashar rummet eller lämnar det i en enda stor röra. Om någon skada uppstår eller då rummet behöver extra mycket städning efter er lille vän, tillkommer ersättning för reparationer och/eller extra städning som erlägges vid utcheckning. Vi accepterar hundar upp till 15 kilo. Du kan boka familjerum, dubbelrum och enkelrum. Hundar får vara med i restaurangen.

Hotell Göta Avenyn
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar är ok. Du kan boka samtliga rumskategorier. Hundar får vara i samtliga utrymmen men inte vid frukosten.

Hotell Heden
Hund kostar 300 kr per vistelse och du kan boka Standard rum. Det är samma pris för två hundar. Hundar får vara med i lobbyn men inte lobbybaren, matsalen eller på innergården.

Hotel Opera
Det kostar 250 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Man kan boka alla typer av rum och hundar bor på våning 3. Hundar är välkommen överallt förutom wellness avdelningen och restaurangen. Man kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Hotel Pigalle
Det kostar 450 kr/natt och du kan boka Petite Plus rum. Hundar får vara med i loungen och restaurangen. I rummet finns en handgjord hundbädd från exklusiva Lord Lou tillsammans med en mjuk filt som får den piggaste hund att vilja snooza lite extra. När godislusten börjar ge sig till känna bullar vi upp med allsköns smaskigheter från Shiro&Malou. Närmsta park med sköna lövhögar att rulla runt i, finner ni på Olskroksgatan 19. Promenaden dit tar ungefär 5 minuter.

Hotel Poseidon
Det kostar 200 kr per natt och man kan bara ta med sig en hund. Du kan boka enkel, dubbelrum standard och 2-bäddsrum standard.  Hundar får inte vara med vid frukosten men på sommaren går det bra deras bakgård.

Hotel Riverton
Rum med djur kräver lite extra städning från vårt Housekeeping team, därför debiterar hotellet en serviceavgift på 500 SEK per vistelse för gäster med husdjur i våra Superior rum. För våra Premium rum debiteras en serviceavgift på 700 SEK per vistelse, max en hund per rum. Hundar får inte lämnas obevakade på hotellrummet och de får inte vistas lösa i någon av våra restauranger. Din hund är välkommen till våra restauranger och barer i en resväska, under antagandet att de är väl uppförda. Detta utesluter frukost där vi tyvärr inte accepterar några djur.

Hotel Villan
Det kostar 150 kr per natt/hund och man kan ha med två hundar. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen.

Hotel Örgryte
Det kostar 150 kr per hund och vistelse och det går bra att ta med två hundar. Man kan inte ha med hunden i frukostmatsalen.

Jacy’z Hotel & Resort
Det kostar 300 kr per natt, 500 kr per natt för två hundar. Du kan boka Jacyz Medium rum, all med en härlig utsikt. Hundar får vara med på entrévåningen och i deras restauranger. “Your bestfriend is our bestfriend, unless it’s the Pool Club we’re talking about”

Kviberg Park Hotel
Det kostar 200 kr per natt/hund. Man kan boka standard 2-bädds, standard 4-bädds till vårt största familjerum med 6 bäddar. Hundar får vara i den del av restaurangen som angränsar till lobbyn.

Landvetter Airport Hotel
Fira in nyåret med din bästa vän. Pris per dubbelrum inkl. 3 -rätters middag fr. 2 785 kr för två personer. 2 hundar är varmt välkomna. Obs! Vi tillåter endast hundar på nyårsafton.

Liseberg Grand Curiosa Hotell
Det kostar 300 kr per vistelse att ta med hunden. Du kan boka Grand Curiosa rummen. Hundar får vara med på Café Agnes vid speciellt anvisade platser nära hotellets reception. De får också vara med på uteserveringarna för Café Agnes, Saluhallen och Compagniet men inte till takbaren.

Radisson Blu Scandinavia Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan inte ha med dig hunden till frukost eller i några andra allmänna utrymmen.

Quality Hotell 11
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard rum och Standard familjerum för 4 personer och Superior rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med frukosten till rummet.

Quality Hotell Panorama
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Man kan boka enkel eller standardrum. Hundarna får vara i lobbyn, hissen, korridoren och rummet. Andra utrymmen så som frukostmatsal, restaurang, konferens, gym och relax får de inte vistas

Quality Hotel Waterfront
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar.Man kan boka Standard Dubbelrum. Rum, lobby får hunden vistas men inte frukost, restaurang eller wellness avdelning.

Quality Hotel Winn
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar.Du kan boka dubbelrum eller familjerum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan ta med dig frukosten och hunden till lobbyn.

Quality Hotel The Weaver
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard och Superior rum. Hundar får vara med överallt förutom i restaurangen. Du kan sitta och äta i lobbyn med din hund.

Scandic Backadal
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka dubbelrum och 4-bäddsrum. Hundar får inte vara i restaurangen men det går bra att ta med frukosten på rummet. I en del av lobbyn får hundar också vara.

Scandic Crown
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka Standard rum, Family Four rum, Superior rum och vissa sviter. Hundar får vara med i frukostmatsalen.

Scandic Europa
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka dubbelrum och 4-bäddsrum. Hundar får inte vara i restaurangen men det går bra att ta med frukosten på rummet eller äta frukost i lobby med hunden.

Scandic Göteborg Central
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka kan alla typer av rum. Alla rum på våning 5 är hundvänliga. Kopplade hundar får följa med till restaurangen och i alla av hotellets utrymmen är hunden välkommen, förutom takbaren Above.

Scandic Mölndal
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard och Standard Family four rum. Hundar kan inte vara med vid frukosten.

Scandic Opalen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Man kan boka Standard rum och Family Four rum. Hundarna får tyvärr inte vistas i restaurang/frukost men lobbyn gå bra och där kan man äta frukost.

Scandic No.25
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka standard och family superior rum. Man kan ha med hunden vid frukost om man sitter nära lobbyn.

Scandic Rubinen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Queen Economy, Twin Standard och Family Four rum. Du kan ha med hunden i lobbyn och du kan ta med dig frukost upp till rummet.

Spar Hotel Gårda & Spar Hotel Majorna
Självklart skall din pälskling med på semestern! Boka på www.sparhotel.se (skriv att ni har hund med) eller direkt med hotellen. En liten kostnad på 100 kr/hund/natt tillkommer och betalas vid ankomst. Max 2 hundar/rum.  Man får en liten present vid ankomst. Om ni vill äta frukost tillsammans kan ni ta med frukosten till rummet eller lobbyområdet. Varmt välkomna!

STF Vandrarhem Stigbergsliden
Det kostar 50 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka allt från enkelrum till familjerum för 3-5 personer. Hundar får vara på innergården.

LANDVETTER FLYGPLATS
Scandic Landvetter
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn eller ta med den till rummet.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.