Select Page

Hundvänliga Hotell i Östergötland

Letar du efter hundvänliga hotell i Östergötland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Östergötland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Östergötland

Med reservation för ändringar.

ARKÖSUND
Arkösunds Hotell
Det kostar inget extra och det går bra med två små hundar. Du kan boka dubbelrum och det har utsikt mot skogen och egen liten terass. Du kan äta frukost med hunden på restaurangens terass.

BJÖRKFORS
Björkfors Kajak & Hostel
Det kostar 40 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka dubbelrum och fyrbäddsrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

BORGHAMN
Borghamns Strand
Det kostar inget extra och du kan boka Hamnvaktarstugan och Lillstugan, charmiga 1800-tals torp som ligger mjukt inbäddade i sin lilla torparträdgård.

BOXHOLM
Pensionat Hogården
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla rum och de får vara med vid frukosten.

FINSPÅNG
Finspångs Slott
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

GRYT
Gryts Skärdgårdspensionat
Det kostar inget att ta med sig hunden. Du kan boka dubbelrum i Annexet som har en egen ingång och badrum. Du kan ta med dig frukost till rummet eller sitta utomhus under tak.

KustCamp Ekön
Det kostar inget extra att ta med hunden och två går också bra. Du kan boka alla typer av stugor.

KISA
Kisa Wärdshus & Hotell
Det kostar 500 kr per vistelse och är det två hundar kostar det 600 kr beroende på storleken. Hundar får bara vara på rummet.

KOLMÅRDEN
Kolmårdens Vandrarhem
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Skötsamma hundar får vara med i caféet.

LINKÖPING
Clarion Collection Hotel Slottsparken
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum.

Elite Stora Hotellet
Det kostar 200 kr/natt och det är samma pris för två nätter.  Hundar får inte vara med i frukostmatsalen.

First Camp Glyttinge – Linköping
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor. Det finns hunddusch på området.

Linköpings Cityhotell & Vandrarhem
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar, inkl. matskål och filt. Dubbelrummen har ett litet pentry och sen finns det lägenheter med kök och matplats. Utanför hotellrummen finns ett allmänt kök som man kan äta frukost i med sin hund.

Quality Hotell Ekoxen
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i restaurangen men du kan ta med frukosten till lobbyn och äta frukost med hunden.

Quality Hotel The Box
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i restaurangen men du kan ta med frukosten till bar/lobbyn och äta frukost med hunden.

Scandic Frimurarehotellet
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får inte vara med vid frukost men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Scandic Linköping City
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Scandic Linköping Väst
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka både enkelrum och familjerum. Hundar får inte vara med vid frukosten eller i lobbyn.

Sky Hotel Apartments City
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Studio Medium. Frukostpåse leveras till rummet.

Stenholmens Gårdshotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hundar kan inte vara i matsalen men sommartid finns det möjlighet att vara på glasverandan annexet med sin hund.

Sure Hotel By Best Western Stångå
Det kostar 75 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med frukosten till rummet.

MJÖLBY
Hotell Miskarp
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum samt familjerum. Inga hundar i restaurangen men på uteplatsen kopplade går bra.

MOTALA
Hotell Carl Friman
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i deras lobby.

Hotell Nostalgi City
Det kostar 250 kr per vistelse/hund och det går bra med två hundar. Hundar är tyvärr inte välkomna i frukostmatsalen men oftast hittar vi finurliga lösningar för att våra gäster ska kunna äta frukost med sina hundar.

Motala Stadshotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel- och dubbelrum samt junior svit. Hundar får inte vara med vid frukosten men lobbyn går bra.

Hotell Östermalm
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen.

Mallboden Café & Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och två hundar går också bra. Du bokar deras lägenheter som har eget kök. Hundar är välkomna på caféets uteservering.

NORRKÖPING
Brådtom Slusscafé & Stugor
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan alla stugorna.

Comfort Hotel Norrköping
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard Dubbelrum. Hundar får inte vara uppe i matsalen men gäster får ta med frukosten till lobbyn och sitta där med hunden.

Elite Grand Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel – och familjerum. Hundar får vara i lobbyn där du kan äta frukost men inte i restaurangen eller spa.

First Camp Kolmården – Norrköping
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

Hotell Nordic
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. De får inte vara med vid frukosten.

Hotell President
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vistas i allmänna utrymmen på hotellet.

Scandic Norrköping Nord
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Family Three och Family Four rum. Hundar får inte vara i restaurangen. Man kan dock äta i hotellobbyn eller ta med frukosten upp till rummet (om man inte vill låta hunden vara själv på rummet under frukosten).

Scandic Strömmen
Det kostar 200 kr per hund/vistelse och två hundar går bra. Du kan boka dubbel -och enkelrum. Det går att bra att ta med hunden till lobbyn för att äta frukost.

Strand Hotell
Det kostar 200 kr/natt för en hund, 300 kr/natt för två hundar.  Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen eller salongen.

Centralstationens Vandrarhem
Det kostar 200kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Små hundar får vara med vid frukosten.

Sure Hotel by Best Western Centric
Det kostar 150 kr per  vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostrummet.

Södra Hotellet
Det kostar 100 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du bokar dubbelrum och hundrummen har micro, kylskåp och diskbänk. Hunden får endast vistas i annexrummet och utomhus – hunden får inte följa med in i hotellbyggnaden eller i frukostmatsalen. På sommaren går det bra att äta frukost i vår trädgård. Då finns möjlighet att ha med hunden vid bordet, dock endast på gräsmattan, inte på terrassen.

The Lamp Hotel & Spa
Det kostar 350 kr per vistelse och hund och det går bra med två stycken. Du kan boka Twin Deluxe rum. På sommaren får hundar vara med på uteserveringen.

Turistgårdens Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hundar får inte vara med i matsalen.

SÖDERKÖPING
Husby Säteri
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Vi tillåter inte hundar att vara med i slottet utan bara i det huset som vi har våra hundrum. Där finns även ett vardagsrum eller samlingsrum som hunden får vara med i. Vi vill dock inte att hunden är uppe i sofforna. Det finns härliga vägar att gå med sin hund. Östersjön ligger strax nedanför där man kan gå ner med sin hund.

Mangelgårdens B&B
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Det går bra att ha med hundarna i allmänna utrymmen så länge man har koll på sin hund. Inga hundar i soffor eller sängar.

Söderköpings Brunn
Det kostar 300 kr vistelse/hund och två hundar går också bra. Då får dom en liten korg, filt samt hund skål. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med vid frukost så länge den kan sitta lugnt under bordet av hänsyn till övriga gäster.

Thorstorps Gård B&B
Det kostar 100 kr per vistelse. Du kan boka Gröna kammaren med plats för 4 personer.

Åängens B&B
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Det går bra att ha med hundarna i allmänna utrymmen så länga man har koll på sin hund. Inga hundar i soffor eller sängar.

TREHÖRNA
Trehörna Wärdshus & Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du bokar ett 3-bäddsrum som är en stuga och en del av vandrarhemmet. Hundar är inte tillåtna i hotellet. Vandrarhemsstugorna är med delat badrum och ca 10 kvm och hundar kan vara med i vandrarhemsköket när man tillagar och äter mat.

VADSTENA
Starby Hotell & Spa
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen men de får vara med på uteserveringen.

Vadstena Klosterhotell & Spa
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. De får inte vara med vid frukosten men loungen går bra.

VRETA KLOSTER
Södra Lund B&B
Det kostar 50 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och en lägenhet.  Väluppfostrade hundar får vara med vid frukosten. Det finns mycket stora gräsytor med stora träd grenar, perfekt för hundar att springa av sig där och om man vill leka med dem.

YDRE
Solvikens Vandrarhem
Det kostar 50 kr per hund och vistelse och två hundar går också bra. Du kan boka enkel, dubbel – och trebäddsrum.  Hundar får vara med i gästköken men inte i frukostmatsalen.

ÅBY
Villa Fridhem Hotell
Det kostar 200 kr per hund/vistelse och två hundar går bra.  Du kan boka dubbelrum. Hundarna är välkomna på hotellrummen och i vår utomhusmiljö, så dessvärre inte när man äter frukost.

ÖSTANKÄRR
Kolmårdsgården
Det kostar inget extra att ta med sig en hund. Du kan boka dubbelrum. Om det är ok med andra gäster kan hundar vara med vid frukosten.

ÖSTERBYMO
Ydre B&B
Det kostar 50 kr per hund och vistelse och det går bra med två hundar. Du kan boka enkel- dubbel – och trebäddsrum. Hundar får vara  i gästköken  men inte i frukostmatsal.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar.
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner.
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


Trixie

Trixie thermofilt
En skön värmebevarande bädd till din hund från Trixie. Halkfri undersida. Kan även användas till att skydda möbler och bilen från smuts och hår. 50 x 75 cm
189 kr → KÖP


Ollydog

Ollydog Godisväska
Smidig liten godisväska för hundgodis och annat du kan tänkas behöva när du är ute med din hund, med ett stort fack och ett mindre ytterfack.
OllyDog tillverkar alla sina produkter med återvunnet material som annars skulle hamna på soptippen, vilket gör varje enskild produkt unik och exklusiv, men framförallt hållbar!
239 kr → KÖP


Softsnack
Jollypaw Soft Snack 
Mjuka snacksbitar till hund med goda smaker som biff, lamm, kyckling och lax.
69 kr → KÖP


Badhandduk hund

Handduk för hundar
Denna super smarta handduk från Holland Animal Care absorberar vatten och smuts från din hund som en svamp. Den är gjord i ett speciellt mikrofiber material som kallas "chenille".
179 kr → KÖP


Urban Zoo

Urban Zoo - Superslitstark Flamingo
Rolig och otroligt slitstark leksak.Benen är gjorda i rep, dessa rep är bra för hundens tänder och tandkött. Det hjälper till att hålla hundens mun ren.
149 kr → KÖP


Huerta

Hurrta Outback Dreamer Sovsäck
En sovsäck som är formad efter hundens naturliga sovställning. Hunden kan i denna enkelt kura ihop sig och hålla värmen.
659 kr → KÖP


Ryggsäck Petser

Kurgo bärväska/ryggsäck
Ryggsäcken är vattentät och stöter bort smuts och gyttja. Den är mycket stabil - med både ett höftbälte och ett justerbart bröstband - vilket gör att du bekvämt och tryggt kan promenera/vandra med din hund i ryggsäcken.
1799 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾