Hundvänliga Hotell i Småland

Letar du efter hundvänliga hotell i Småland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Småland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Småland

Med reservation för ändringar.

ALVESTA
Sure Hotel by Best Western Rådmannen
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard rum. Hundar kan bara var i lobby/bar inte i restaurangen.

ANKARSRUM
Långsjön Stugor & Camping
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och två går också bra. Du kan boka alla typer av stugor. Hundar får inte vara med i receptionen, servicehusen eller i restaurangen.

BERGKVARA
Bergkvara Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Bäst att boka är ett 2-bäddsrum.

BLANKAHOLM
Blankaholmshuset
Det kostar 150 kr per vistelse för en hund och 200 kr för två hundar.

DJÖ
Möckelsnäs Herrgård
Det kostar 150 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka standard dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen men på terrassen går bra.

EKSJÖ
Eksjö Stadshotell
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka både dubbelrum, standardrum och dubbel deluxe rum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan äta frukost på altanen med hunden.

Eksjö Wärdshus Abborraviken
Det kostar 100 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka dubbelrum, alla med egen uteplats. Du hämtar en frukostpåse som du tar med dig till rummet.

Hotell Vaxblekaregården
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka både dubbelrum, standardrum och dubbel deluxe rum. Frukost serveras på Stadshotellet och du kan äta frukost på altanen med hunden.

EMMABODA
Hotell Amigo
Det kostar 200 kr per hund/natt och du kan ta med dig två hundar.  Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp
Det kostar 100 kr per natt/hund. Du kan boka dubbel-och familjerum och välja mellan Gårdshotell, Ställplats och Stugor. Ödevata erbjuder fantastiskt vackra promenader vid de omgivande sjöarna och skogarna.

GAMLEBY
KustCamp Gamleby
Det kostar 250 kr per vistelse att ta med hunden och två går också bra. Du kan boka alla typer av stugor men inte hotellstugan.

GEMLA
Villa Gransholm
Det kostar 300 kr per vistelse och det går bra med två hundar för samma pris. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen.

GISLAVED
Hotell Nissastigen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar.  Du kan boka enkel-och dubbelrum. Djur är välkomna på alla våra allmänna ytor, med vissa undantag. Dessa undantag är beroende på hur mycket gäster vi har och om vi har allergiker boende. Oftast kan hunden få följa med.

GRÄNNA
Bauergården
Det kostar 300 per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka tvåbäddsrum Gullvivan med en lite uteplats. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Grenna Hotell
Det kostar 175 kr per natt och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Dubbelrum Ekonomi. Under sommartid är hundar välkomna på vår uteterass, där det går bra att inta sin frukost.

Hotel Amalias Hus
Det kostar 200 kr natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum Classic. Hundar får inte vara med i matsalen men på samtliga av deras uteserveringar går bra.

Smålandsgården
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att med två hundar.  Du kan boka alla rumstyper. Hundar är tillåtna överallt så länge de är kopplade och under ägarens uppsikt. Vi har en egen strand och badplats, konferenslokaler, veranda.

Vätterleden Hotell
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Hundar är välkomna i huvudbyggnadens nedre plan där man finner reception, café, lounge och butik. Vill man äta från restaurangens meny på övervåningen så är vi behjälpliga med det. Hundar kan inte följa med till frukostmatsalen, men det går bra att ta med sig frukosten till café avdelningen och loungen.

Västanå Slott
Det kostar 100 kr per hund/natt och två hundar går bra. Du kan boka rum i Annexet.  Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men det går bra att äta utomhus med hunden.

GUNNEBO
Tofvehult
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka stugor eller lägenhet. Hundar får vara med i trädgården och i receptionen. Du kan ta med dig en frukostkorg till stugan.

HOK
Hooks Herrgård
Det kostar inget extra. Du kan boka rum i Strandstugan. Hunden får inte vara på allmänna ytor hos oss så de kan ej vara med vid middag/frukost eller inne i salongerna.

Resort Yxenhaga
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

HULTSFRED
Hotell Hulingen
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar.Du kan boka enkelrum och familjerum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Palace Hotell
Det kostar inget att ha med sig sin hund under förutsättning att den inte fäller mycket, då kostar det 200 kr per vistelse. Hundar är varmt välkomna i alla utrymmen.

HUSKVARNA
Huskvarna Stadshotell
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka ett klassikt rum eller ett engelskt rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men lobbyn och på uteserveringen.

JÖNKÖPING
City Apartments
Det kostar inget extra och två hundar går också bra. Du boka alla typer av lägenheter.

Clarion Collection Hotel Victoria
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard och Superior rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Comfort Hotel Jönköping
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar.Du kan hämta mat och sitta med hunden i deras lobbyn. Dubbelrum är hundvänliga.

Elite Stora Hotellet
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukostbrickan till rummet.

First Hotel Jönköping
Det kostar 250:- per vistelse och det går bra att ta med två hundar. Hundrummen finns i rumskategorin Standard Family. Hundar får inte vistas i frukostmatsalen men det går bra att ta med och äta sin frukost med hund i lobbyn som ligger i anslutning till frukostmatsalen.

CITY HOTEL Familjen Ericssons
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum standard. Hundar får vara med i lobbyn och du kan äta frukost där.

Good Morning Jönköping
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. De får inte vara med vid frukosten.

Hasse på Sjökanten Hotell
Det kostar 285 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka både vandrarshemsrum och hotellrum. Hundar får vara med på uteserveringen och enstaka platser inne när man äter frukost.

Hotel Savoy
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka rum i alla kategorier förutom sviten.  Hundar får vara med i bardelen av vår restaurang/frukostmatsal får gärna hundarna vara med matte och husse på frukosten (och även på kvällen när vi har restaurangen öppen). I lobbyn finns det ekologiska hundkex, vattenskål och handdukar till tassarna.

Hyltena Stugby
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla stugor.

John Bauer Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse att ha med sig hund och då ingår en välkomstgåva till hunden, hundsäng och skålar. Du kan boka Standard dubbelrum, 3-bäddsrum och f4-bäddsrum. Det finns ett begränsat antal bord i restaurangen där man tillåter att man har hunden med sig.

Scandic Elmia
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris två hundar. Du kan boka Standard och Family Three rum. Hundar får bara lov att vara på rummet.

Scandic Portalen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris två hundar. Du kan boka Economy single, Twin rum och Family Three rum. Hundar kan vara med i lobbyn men inte i frukostmatsalen.

Vox Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka deras härliga Smart rum eller Standard rum. Hundar får vistas i alla allmänna lokaler förutom restaurangen så dom får tyvärr inte vara med vid frukost eller i restaurangen på kvällen.

KALMAR
Calmar Stadshotell
Det kostar 300 kr för en – tre nätter och det är samma pris för två hundar. Du kan boka standard dubbelrum och Superior dubbelrum. Hundar får vara i lobbyn där du också kan äta frukost.

Clarion Collection Hotel Packhuset
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och Superior dubbelrum. Det går att ta med sig frukosten till rummet och på sommaren får hundar vara med på uteserveringen.

First Hotell Witt
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan alla typer av rum. Hundar får bara med i lobbyn.

First Camp Stensjö-Kalmar
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor. Stugorna är belägen i natursköna och vindskyddade omgivningar på en halvö i Kalmarsund. Runt omkring campingen finns många fina badplatser och mycket att upptäcka.

Frimurarhotellet
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får en vattenskål och en filt att ligga på. Hundar är inte tillåtna i allmänna utrymmen.

Kalmar Hotell
Det kostar 250kr per vistelse och det är samma pris för en eller fler hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är tillåtna överallt utom i frukostmatsalen men du kan ta med frukosten till rummet eller uteserveringen. Ligger dörr i dörr med Ani Cura och har fina promenad stråk runt om.

Rasta Kalmar
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka twin rum eller fyrbäddsrum. Hunden får tyvärr inte vara med när man äter frukost eller ska sitta i restaurangen. Det finns ett bra gångstråk nära hotellet som är trevligt att gå på (hund)promenader.

Scandic Kalmar
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka familjerum eller vanligt dubbelrum. I Scandics alla utrymmen får vovven vara med, dvs lobbyn, baren nere, receptionen, uteserveringarna, vid shopen, korridorer och rummen. Endast restaurangen är förbehållen restriktioner. Du kan ta med dig frukosten till lobbyn. Det finns en stor inhägnad hundrastgård bara några hundra meter bort, vid Tyska Bruket.
Arken Zoo ligger 2 min bort i Giraffens galleria och veterinärklinik Ögonstenen 3 min bort i Hansa City.
I.o.m vårt läge, utanför city, är detta även ett perfekt resmål för dig som är rädd för fyrverkerier/smällare då det är helt tyst här ute vid nyår, då vi ligger i ett område med endast företagslokaler, och nära flygplatsen där det råder förbud mot avfyrning av pjäser.

KOSTA
Kosta Boda Art Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hunden är välkommen i foajén samt på hotellrummet.

Kosta Lodge
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka stuga med självhushåll och tvåbäddsrum budget.  Hundar får vara med på uteserveringen/poolområde och i loungen vid receptionen.

LAGAN
Sure Hotel by Best Western Lagan
Det kostar inget extra att ta med hunden och två stycken går också bra. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Yxkullsund Säteri Bed & Breakfast
Det kostar 100 kr per vistele. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med överallt. Hundrastning/passning erbjuds mot en mindre kostnad av 50 kr.

LJUNGBY
Hotell Ljungby
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Du kan boka Standard rum. Hundar får inte vara med i restaurangen, gym eller spa.

Hotel Terraza
Det kostar inget extra att ta med hunden och två små hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum och enkelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med frukosten till rummet. Uteserveringen är ok.

LÅNGASJÖ
STF Långasjö Vandrarhem
Det kostar 100 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum, familjerun,  3-bäddsrum och dubbelrum med bäddsoffa. I gästköket och caféet får hundar tyvärr inte vara, men när man har stugan kan de visst vara med i mathörnan.

MALMBÄCK
Klappa
Hundvänligt semesterhus, 154 kvm med 3 sovrum, totalt 8 sovplatser, kök, vardagsrum och trädgård med grillplats.

MARKARYD
Den Sovande Älgen
Det kostar 100 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Stora Hotellet Markaryd
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostsalen men du kan ta med dig frukost till rummet.

MOHEDA
Kronobergshed Vandrarhem
Det kostar 75 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar.  Du bor i rum med delad dusch. Djur får inte vara med i kök/matsal. Men det går bra att ta med sig frukosten till rummet. Det finns en väldigt stor trädgård där hunden kan vara med kopplad.

MOSHULTMÅLA
Moshults Vandrarhem
Det kostar 100 kr per natt/hund och två stycken går bra. Du kan boka dubbelrum. Hundarna får endast vara på rummen och utomhus och där ska dom vara kopplade. Man kan äta frukost i trädgården.

MULLSJÖ
Hotel Mullsjö
Det kostar 195 kr per natt. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar är tillåtna på uteservering, i stugan och i tornet.

MÅLILLA
Målilla Hotell & Restaurang
Det kostar inget extra för en hund, två hundar kostar 100 kr per vistelse. Hundar får inte vara med vid frukosten.

MÖNSTERÅS
First Camp Oknö-Mönsterås
Det kostar 215 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor. Det finns en hundbadstrand i närheten.

NORRARYD
Norraryds Camping & Café
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan alla typer av stugor. Hundar får vistas på kaféets terrass och på hela campingens område om den är i koppel. Hundar är dock inte välkomna i de allmänna utrymmen  som servicehuset, kaféet, receptionen.

NORRHULT
Ålebro Stugby & Camping
Det kostar inget att ha med sig en eller två hundar. Stugbyn gränsar till skog och mark.

NÄSSJÖ
Hotell Högland
Det kostar 200 kr per natt/hund och två hundar går också bra. I rummet finns skålar för mat och vatten. Hundar är inte tillåtna i frukostmatsalen eller matsalen. Endast i lobbyn är det tillåtet att ta med hund.
Det finns närliggande ett vackert promenadområde på 1,5 km

ORREFORS
Orrefors Stugby & Vandrarhem
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka stugorna.  Hundar kan bara vara i stugan eller utomhus.

OSKARSHAMN
Adels Hotell
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Djuren får endast vistas på rummet och självklart i korridorerna mellan entré och rum.

Best Western Hotel Corallen
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar.  Djuren får endast vara på rummet och självklart passera i korridorerna till rum och entrén. Det finns en liten sitt del där några av våra hund rum är och där kan man självklart sitta o äta med sin hund.

Best Western Sjöfartshotellet
Det kostar 250 kr per vistelse, samma pris för två hundar. Det ingår ett litet kit godis & bajspåsar samt mat/vattenskål och skylt att hänga på dörren att det är en hund i rummet. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får vara med i lobbyn, loungen och på uteserveringen.

First Camp Gunnarsö-Oskarshamn
Det kostar 215 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

PERSNÄS
Hotell Persnäs
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  De får inte vara med vid frukosten.

SKAFTET
Tofvehults Boende
Det kostar 100 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Hundar får inte vara inne i serveringen men hunden får vistas utanför i trädgården. Man kan även beställa frukostkorg till stugan.

SKILLINGARYD
Hotel Småland
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ha med två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen.

SKIRÖ
Wallby Säteri
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka både hotellrum och stugor. Hundar får vara med i restaurangen. Njut av lugn och ro och en fantastiskt natur.

STENBROHULT
Hotel & Pensionat Björkelund
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar.  Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med vid frukosten.

SÖDERÅKRA
Stufvenäs Gästgifveri
Det kostar 200 kr per hund/vistelse och två hundar går också bra. Du kan boka klassiska dubbelrum och Gästgifvarrum på suterrängvåningen. Det går bra att äta frukost i soffgrupper utanför matsalen och där är hundarna också välkomna.

TINGSRYD
Tingsryd Resort
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka olika stugor. Vid sjön finns det ett hundbad samt hunddusch. Hundar vår vara med på restaurangens uteservering.

TRANÅS
Badhotellet Spa
Det kostar 275 kr för 1-2 nätter och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum Standard och Dubbelrum Superior. Hundar får vara med i en del av restaurangen.

Litet hus vid Trollsjön
Hund kostar inget extra. Ett enkelt men fint hus precis vid Trollsjön, strax utanför Tranås. Vacker natur, stor inhängnad tomt(5000 kvm). Ta ett morgondopp vid egen brygga och njut av naturen. Gångavstånd till centrum och tågstation men ändå helt ostört läge. Tomten delas med oss, värdparet, som bor i det andra huset. Trädgården bevakas nyfiket av vår Boxer Bibi. Tar du med dig hund ser vi naturligtvis till att de inte stör varandra. Grillplats på berg, pizzaugn vid sjön, frisbeekorg och studsmatta finns på tomten.

URSHULT
Urshult Hotell 
Det kostar 45 kr per vistelse/hund och två hundar går också bra. Du kan boka enkel -och dubbelrum. Hundar kan ej varar med vid frukost men om det bara skulle vara ett sällskap med hund till frukost så går det ju bra. Du kan också äta frukost utomhus eller på glasverandan på hotell delen där man kan ha hund.

VETLANDA
Centralhotellet
Det kostar 100 kr/natt och det är samma pris för två hundar . Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hunden bör vistas så lite som möjligt i allmänna utrymmen pga allergiker så vi ser helst att hunden är på rummet.

Vetlanda Stadshotell
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med i restaurangen om det är ok med andra gäster.

VIMMERBY
Björkbackens Karaktärshotell & Stugby
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och två går också bra. Du kan boka Standardrum premium på hotellet eller Hundstuga i stugbyn. Hunden kan vara med vid frukosten sommartid om man sitter utomhus i paviljongen och äter.

Vimmerby Camping
Det kostar inget extra att ha med sig en eller två hundar. I vissa boenden måste man köpa till slutstäd. Du kan boka stugor, vandrarhemsrum och semesterlägenheter. Hundbad – Längst bort på stranden har vi en stor yta där hundar är speciellt välkomna, med en fin sandbotten och strand med gräsmatta inbjuder det till lek och bus. Rastgård – I anslutning till hundbadet har vi vår nybyggda rastgård i fin skogsmiljö. Hunddusch – Servicehuset närmast stranden har en hunddusch i inomhusmiljö. Restaurang – På restaurang Nossen har vi en stor veranda där det utöver en fantastisk á la carte meny även finns en särskild meny för hundar. Självklart även med en egen dessertmeny.

VIREDA
Wiredaholm Golf
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och fyrbäddsrum. Hunden får inte komma in i huvudbyggnaden med restaurangen och frukostbuffén. Däremot går det bra att äta frukosten på uteserveringen om vädret tillåter. Där får hunden gärna vara med och på golfbanan.

VISERUM
Virserum Vandrarhem
Det kostar inget extra att ha med hunden och två går också bra. Hundar får vara med vid frukosten bara man tar hänsyn till andra gäster.

VISINGSÖ
Visingsöstugorna
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla stugor.

VRIGSTAD
Best Western Vrigstad Värdshus
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

VÄRNAMO
Best Western Hotel Värnamo
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna på frukosten om man som ägare respekterar folk som är allvarligt allergiska. Vi brukar låta hundarna sitta i lobbyn där det är lite luftigare och få gäster som kan störas.

Rasta Värnamo
Det kostar 200 per hund per natt. Vi har ett litet bord där man kan sitta i restaurangen precis vid receptionen med sin hund samt en uteplats. Vi har enkelrum för 1-2 personer och dubbelrum där man kan vara upp till 4 personer där finns en bäddsoffa.

Scandic Värnamo
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum och hundar får vara med vid frukosten.

VÄSTERVIK
Best Western Plus Västerviks Stadshotell
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med vid borden i bardelen av restaurangen där du kan beställa mat från meny.

Gränsö Slott Hotel & Spa
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka tvåbäddsrum. Hundar får inte vistas i matsalen, men om vädret tillåter går det bra att de sitter med utomhus.

Hotell Park
Det kostar 300 kr per vistelse och det går bra med två hundar. Du kan bara boka Stugan med utsikt över trägården. Du kan äta frukost med hunden i trägården eller i stugan.

Marsbäckens Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Vill man äta och ha hundarna med sig måste man sitta utomhus, men vi har flera bord och sittytor på det stora utomhus områdena samt stranden.

Slottsholmen
Det kostar 395 kr vistelse och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka någon av deras sviter. Hunden är varmt välkommen in i vår restaurang och festlokal när man äter frukost, lunch och middag.

Sure Hotel by Best Western Centralhotellet
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för fler hundar. Det ingår även ett hundkit som består av leksak, godispåse och en rulle bajspåsar. På rummet ställer vi in matskål och filt som ni får låna. Hundar är välkomna på uteserveringen när det är säsong, annars kan man ta med frukost på bricka till rummet om man önskar. Hunden är välkommen överallt i hotellet utom i frukostmatsalen. Du kan boka dom här rummen:  5 Twin (standard dubbelrum 2 x 90 sängar)) 1 Queen Superior (superior dubbelrum med 160säng) samt alla våra ekonomirum (6st totalt 3enkel/3dubbel)

Västervik Resort
Hund kostar inget extra. Hundar är varmt välkomna och du kan boka olika typer av stugor med undantag för Krokö, Jungfruskär, Rågö och i deras Studios. Hundar får vara med överallt; restauranger, poolområde och badområdet utanför gräsområdet mot campingen.

VÄXJÖ
Clarion Collection Hotel Cardinal
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hunden kan inte vara på matsalong med när man ska ta frukost, men man får sätta sig och äta frukost i Lobbyn och retro lounge i receptionen.

Evedals Camping & Vandrarhem
Det kostar 150 kr per hund/natt och det går bra att ha med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hunden får inte sova i sängen och får inte vara i allmänna utrymmen.

Elite Park Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standarrum och Superior. Hundar får tyvärr inte vara inne i våra matsalar.

Elite Stadshotellet Växjö
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Standarrum och Superior. Hundar får tyvärr inte vara inne i våra matsalar.

PM & Vänner Hotell
Det kostar 500 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Classic rum, Executive samt Juniorsvit. Hunden är välkommen i hotellets allmänna lokaler. Däremot inte i våra restauranger.

Quality Hotel Royal Corner
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard enkel-och dubbelrum samt moderate familjerum. Tyvärr får vi inte ha djur i restaurangen men det finns möjlighet att ta med sin frukost och njuta av den i lobbyn tillsammans med sin hund så länge hunden inte sitter i soffor/fåtöljer.

Scandic Växjö
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

ÄLGHULT
Vidinge Gård
Det kostar 120 kr vistelse/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med vid frukosten, på uteserveringen och i puben, de kommer garanterat få sällskap av våran Kelpie Kenny som är med överallt och tar hand om alla två och fyrbenta. Det finns fina marker runt omkring för hundträning.

ÄLMHUMT
IKEA Hotell
Det kostar 95 kr per natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Hunden får tyvärr inte vara i restaurangen eller frukostmatsalen. Dock har vi en lobby där man kan sitta och äta sin frukost med hunden.

ÖLMSTAD
Vätterleden Hotell & Restaurang
Det kostar 100 per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka hotellrum och stugor. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men det går bra att ta med sig frukosten till café avdelningen och loungen.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.