Select Page

Hundvänliga Hotell i Småland

Letar du efter hundvänliga hotell i Småland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Småland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Good Morning

Ta med hunden och familjen på semester – vi är din vän längs vägen!

Upptäck vårt avlånga land med HELA familjen. Ta med hunden utan extra kostnad på semester till oss på Good Morning Hotels och Good Morning+ Hotels i Sverige. Dessutom får vovven en goodiebag och sin plats i restaurangen!

Vi erbjuder dig även fri avbokning fram till kl 18.00 på ankomstdagen utan extra kostnad. Oavsett vilket hotell du väljer så kan du känna dig trygg och säker.

Boka din nästa semester redan nu  

Hundvänliga hotell i Småland

Med reservation för ändringar.

ALVESTA
Sure Hotel by Best Western Rådmannen
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard rum. Hundar kan bara var i lobby/bar inte i restaurangen.

ANKARSRUM
Långsjön Stugor & Camping
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och två går också bra. Du kan boka alla typer av stugor. Hundar får inte vara med i receptionen, servicehusen eller i restaurangen.

BERGKVARA
Bergkvara Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Bäst att boka är ett 2-bäddsrum.

BLANKAHOLM
Blankaholmshuset
Det kostar 150 kr per vistelse för en hund och 200 kr för två hundar.

DJÖ
Möckelsnäs Herrgård
Det kostar 150 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka standard dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen men på terrassen går bra.

EKSJÖ
Eksjö Stadshotell
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka både dubbelrum, standardrum och dubbel deluxe rum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan äta frukost på altanen med hunden.

Eksjö Wärdshus Abborraviken
Det kostar 100 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka dubbelrum, alla med egen uteplats. Du hämtar en frukostpåse som du tar med dig till rummet.

Hotell Vaxblekaregården
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka både dubbelrum, standardrum och dubbel deluxe rum. Frukost serveras på Stadshotellet och du kan äta frukost på altanen med hunden.

EMMABODA
Hotell Amigo
Det kostar 200 kr per hund/natt och du kan ta med dig två hundar.  Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

GAMLEBY
KustCamp Gamleby
Det kostar inget extra att ta med hunden och två går också bra. Du kan boka alla typer av stugor men inte hotellstugan.

GEMLA
Villa Gransholm
Det kostar 100 kr per vistelse och det går bra med två hundar för samma pris. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen.

GISLAVED
Hotell Nissastigen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar.  Du kan boka enkel-och dubbelrum. Djur är välkomna på alla våra allmänna ytor, med vissa undantag. Dessa undantag är beroende på hur mycket gäster vi har och om vi har allergiker boende. Oftast kan hunden få följa med.

GRÄNNA
Bauergården
Det kostar 300 per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka tvåbäddsrum Gullvivan med en lite uteplats. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Grenna Hotell
Det kostar 175 kr per natt och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Dubbelrum Ekonomi. Under sommartid är hundar välkomna på vår uteterass, där det går bra att inta sin frukost.

Hotel Amalias Hus
Det kostar 200 kr natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum Classic. Hundar får inte vara med i matsalen men på samtliga av deras uteserveringar går bra.

Vätterleden Hotell
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka hotellrum inrymda i stugor. Hunden kan inte följa med till frukostmatsalen. Hundar är välkomna i huvudbyggnadens nedre plan där man finner reception, café, lounge och butik. Vill man äta från restaurangens meny på övervåningen så är vi behjälpliga med det.

Smålandsgården
Det kostar 150 kr per natt/hund och det går bra att med två hundar.  Du kan boka alla rumstyper. Hundar är tillåtna överallt så länge de är kopplade och under ägarens uppsikt. Vi har en egen strand och badplats, konferenslokaler, veranda.

Västanå Slott
Det kostar 100 kr per hund/natt och två hundar går bra. Du kan boka rum i Annexet.  Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men det går bra att äta utomhus med hunden.

HOK
Resort Yxenhaga
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

HULTSFRED
Hotell Hulingen
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar.Du kan boka enkelrum och familjerum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Palace Hotell
Det kostar inget att ha med sig sin hund under förutsättning att den inte fäller mycket, då kostar det 200 kr per vistelse. Hundar är varmt välkomna i alla utrymmen.

HUSKVARNA
Huskvarna Stadshotell
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka ett klassikt rum eller ett engelskt rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men lobbyn och på uteserveringen.

JÖNKÖPING
City Apartments
Det kostar inget extra och två hundar går också bra. Du boka alla typer av lägenheter.

Clarion Collection Hotel Victoria
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard och Superior rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Comfort Hotel Jönköping
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan hämta mat och sitta med hunden i deras lobbyn. Dubbelrum är hundvänliga.

Elite Stora Hotellet
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukostbrickan till rummet.

First Hotel Jönköping
Det kostar 250 kr per vistelse och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka Standard och familjerum. Hundar får bara vara med på uteserveringen.

Familjen Ericsson City Hotell
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får vara med i lobbyn och du kan äta frukost där.

Good Morning Jönköping
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. De får inte vara med vid frukosten.

Hasse på Sjökanten Hotell
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka både vandrarshemsrum och hotellrum. Hundar får vara med på uteserveringen och enstaka platser inne när man äter frukost.

Hotel Savoy
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka rum i alla kategorier.  Hundar får vara med i bardelen av vår restaurang/frukostmatsal får gärna hundarna vara med matte och husse på frukosten (och även på kvällen när vi har restaurangen öppen).

Hyltena Stugby
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla stugor.

John Bauer Hotel
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar.Du kan boka Standard dubbelrum, 3-bäddsrum och f4-bäddsrum. Det finns ett begränsat antal bord i restaurangen där man tillåter att man har hunden med sig.

Scandic Elmia
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris två hundar. Du kan boka Standard och Family Three rum. Hundar får bara lov att vara på rummet.

Scandic Portalen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris två hundar. Du kan boka Economy single, Twin rum och Family Three rum. Hundar kan vara med i lobbyn men inte i frukostmatsalen.

Vox Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka deras härliga Smart rum eller Standard rum. Hundar får vistas i alla allmänna lokaler förutom restaurangen så dom får tyvärr inte vara med vid frukost eller i restaurangen på kvällen.

KALMAR
Calmar Stadshotell
Det kostar 250 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka standard dubbelrum och Superior dubbelrum. Hundar får vara i lobbyn där du också kan äta frukost.

Clarion Collection Hotel Packhuset
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Standard dubbelrum och Superior dubbelrum. Det går att ta med sig frukosten till rummet och på sommaren får hundar vara med på uteserveringen.

First Hotell Witt
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan alla typer av rum. Hundar får bara med i lobbyn.

First Camp Stensjö-Kalmar
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor. Stugorna är belägen i natursköna och vindskyddade omgivningar på en halvö i Kalmarsund. Runt omkring campingen finns många fina badplatser och mycket att upptäcka.

Frimurarhotellet
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får en vattenskål och en filt att ligga på. Hundar är inte tillåtna i allmänna utrymmen.

Kalmar Hotell
Det kostar 199 per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är tillåtna överallt utom i frukostmatsalen men du kan ta med frukosten till rummet eller uteserveringen.

Rasta Kalmar
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka twin rum eller fyrbäddsrum. Hunden får tyvärr inte vara med när man äter frukost eller ska sitta i restaurangen. Det finns ett bra gångstråk nära hotellet som är trevligt att gå på (hund)promenader.

Scandic Kalmar
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Superior Extra, familjerum eller vanligt dubbelrum. I Scandics alla utrymmen får vovven vara med, dvs lobbyn, baren nere, receptionen, uteserveringarna, vid shopen, korridorer och rummen. Endast restaurangen är förbehållen restriktioner. Du kan ta med dig frukosten till lobbyn. Det finns en stor inhägnad hundrastgård bara några hundra meter bort, vid Tyska Bruket.
Arken Zoo ligger 2 min bort i Giraffens galleria och veterinärklinik Ögonstenen 3 min bort i Hansa City.
I.o.m vårt läge, utanför city, är detta även ett perfekt resmål för dig som är rädd för fyrverkerier/smällare då det är helt tyst här ute vid nyår, då vi ligger i ett område med endast företagslokaler, och nära flygplatsen där det råder förbud mot avfyrning av pjäser.

KOSTA
Kosta Boda Art Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hunden är välkommen i foajén samt på hotellrummet.

Kosta Lodge
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka stuga med självhushåll och tvåbäddsrum budget.  Hundar får vara med på uteserveringen/poolområde och i loungen vid receptionen.

LAGAN
Sure Hotel by Best Western Lagan
Det kostar inget extra att ta med hunden och två stycken går också bra. Hundar får inte vara med vid frukosten.

LJUNGBY
Hotell Ljungby
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Du kan boka Standard rum. Hundar får inte vara med i restaurangen, gym eller spa.

Hotel Terraza
Det kostar inget extra att ta med hunden och två små hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum och enkelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med frukosten till rummet. Uteserveringen är ok.

LÅNGASJÖ
STF Långasjö Vandrarhem
Det kostar 80 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum, familjerun,  3-bäddsrum och dubbelrum med bäddsoffa. I gästköket och caféet får hundar tyvärr inte vara, men när man har stugan kan de visst vara med i mathörnan.

MALMBÄCK
Klappa
Hundvänligt semesterhus, 154 kvm med 3 sovrum, totalt 8 sovplatser, kök, vardagsrum och trädgård med grillplats.

MARKARYD
Den Sovande Älgen
Det kostar 100 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Stora Hotellet Markaryd
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostsalen men du kan ta med dig frukost till rummet.

MOHEDA
Kronobergshed Vandrarhem
Det kostar 75 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar.  Du bor i rum med delad dusch. Djur får inte vara med i kök/matsal. Men det går bra att ta med sig frukosten till rummet. Det finns en väldigt stor trädgård där hunden kan vara med kopplad.

MOSHULTMÅLA
Moshults Vandrarhem
Det kostar 100 kr per natt/hund och två stycken går bra. Du kan boka dubbelrum. Hundarna får endast vara på rummen och utomhus och där ska dom vara kopplade. Man kan äta frukost i trädgården.

MULLSJÖ
Hotel Mullsjö
Det kostar 200 kr per hund och vistelse och det går bra att ta med två hundar.  Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar är tillåtna på uteservering, i stugan och i tornet.

MÅLILLA
Målilla Hotell & Restaurang
Det kostar inget extra för en hund, två hundar kostar 100 kr per vistelse. Hundar får inte vara med vid frukosten.

MÖNSTERÅS
First Camp Oknö-Mönsterås
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor. Det finns en hundbadstrand i närheten.

NORRARYD
Norraryds Camping & Café
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan alla typer av stugor. Hundar får vistas på kaféets terrass och på hela campingens område om den är i koppel. Hundar är dock inte välkomna i de allmänna utrymmen  som servicehuset, kaféet, receptionen.

NORRHULT
Ålebro Stugby & Camping
Det kostar inget att ha med sig en eller två hundar. Stugbyn gränsar till skog och mark.

NÄSSJÖ
Hotell Högland
Det kostar 200 kr per natt/hund och två hundar går också bra. I rummet finns skålar för mat och vatten. Hundar är inte tillåtna i frukostmatsalen eller matsalen. Endast i lobbyn är det tillåtet att ta med hund.
Det finns närliggande ett vackert promenadområde på 1,5 km

ORREFORS
Orrefors Stugby & Vandrarhem
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka stugorna.  Hundar kan bara vara i stugan eller utomhus.

OSKARSHAMN
Adels Hotell
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Djuren får endast vistas på rummet och självklart i korridorerna mellan entré och rum.

Best Western Hotel Corallen
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar.  Djuren får endast vara på rummet och självklart passera i korridorerna till rum och entrén. Det finns en liten sitt del där några av våra hund rum är och där kan man självklart sitta o äta med sin hund.

First Camp Gunnarsö-Oskarshamn
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

PERSNÄS
Hotell Persnäs
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  De får inte vara med vid frukosten.

SKAFTET
Tofvehults Boende
Det kostar 100 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Hundar får inte vara inne i serveringen men hunden får vistas utanför i trädgården. Man kan även beställa frukostkorg till stugan.

SKILLINGARYD
Hotel Småland
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ha med två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen.

SKIRÖ
Wallby Säteri
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla både hotellrum och stugor. Hundar kan inte vara med i restaurangen.

STENBROHULT
Hotel & Pensionat Björkelund
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar.  Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med vid frukosten.

SÖDERÅKRA
Stufvenäs Gästgifveri
Det kostar 200 kr per hund/vistelse och två hundar går också bra. Du kan boka klassiska dubbelrum.  Det går bra att äta frukost i soffgrupper utanför matsalen och där är hundarna också välkomna.

TINGSRYD
Tingsryd Resort
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka olika stugor. Vid sjön finns det ett hundbad samt hunddusch. Hundar vår vara med på restaurangens uteservering.

TRANÅS
Badhotellet Spa
Det kostar 225 kr för 1-2 nätter och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum Standard och Dubbelrum Superior. Om det inte finns några gäster med allergier kan hundar får vara med i en del av restaurangen.

URSHULT
Urshult Hotell 
Det kostar 45 kr per vistelse/hund och två hundar går också bra. Du kan boka enkel -och dubbelrum. Hundar kan ej varar med vid frukost men om det bara skulle vara ett sällskap med hund till frukost så går det ju bra. Du kan också äta frukost utomhus eller på glasverandan på hotell delen där man kan ha hund.

VETLANDA
Centralhotellet
Det kostar 100 kr/natt och det är samma pris för två hundar . Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hunden bör vistas så lite som möjligt i allmänna utrymmen pga allergiker så vi ser helst att hunden är på rummet.

Vetlanda Stadshotell
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med i restaurangen om det är ok med andra gäster.

VIMMERBY
Björkbackens Karaktärshotell & Stugby
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och två går också bra. Du kan boka Standardrum Plus och Premium. Hunden kan vara med vid frukosten sommartid om man sitter utomhus i paviljongen och äter.

Vimmerby Camping
Det kostar inget extra att ha med sig en eller två hundar. I vissa boenden måsteman köpa till slutstäd. Du kan boka stugor, vandjarhemsrum och semesterlägenheter. Hundbad – Längst bort på stranden har vi en stor yta där hundar är speciellt välkomna, med en fin sandbotten och strand med gräsmatta inbjuder det till lek och bus. Rastgård – I anslutning till hundbadet har vi vår nybyggda rastgård i fin skogsmiljö. Hunddusch – Servicehuset närmast stranden har en nybyggd hunddusch i inomhusmiljö. Restaurang – På restaurang Nossen har vi en stor veranda där det utöver en fantastisk á la carte meny även finns en särskild meny för hundar. Självklart även med en egen dessertmeny.

VIREDA
Wiredaholm Golf
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och fyrbäddsrum. Hunden får inte komma in i huvudbyggnaden med restaurangen och frukostbuffén. Däremot går det bra att äta frukosten på uteserveringen om vädret tillåter. Där får hunden gärna vara med och på golfbanan.

VISERUM
Virserum Vandrarhem
Det kostar inget extra att ha med hunden och två går också bra. Hundar får vara med vid frukosten bara man tar hänsyn till andra gäster.

VISINGSÖ
Visingsöstugorna
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla stugor.

VRIGSTAD
Best Western Vrigstad Värdshus
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

VÄRNAMO
Best Western Hotel Värnamo
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna på frukosten om man som ägare respekterar folk som är allvarligt allergiska. Vi brukar låta hundarna sitta i lobbyn där det är lite luftigare och få gäster som kan störas.

Rasta Värnamo
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum eller 4-bäddrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

Scandic Värnamo
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum och hundar får vara med vid frukosten.

VÄSTERVIK
Best Western Plus Västerviks Stadshotell
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten inom ett visst område

Marsbäckens Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Vill man äta och ha hundarna med sig måste man sitta utomhus, men vi har flera bord och sittytor på det stora utomhus områdena samt stranden.

Slottsholmen
Det kostar 395 kr vistelse och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka någon av deras sviter. Hunden är varmt välkommen in i vår restaurang och festlokal när man äter frukost, lunch och middag.

Sure Hotel by Best Western Centralhotellet
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Det ingår även ett hundkit som består av rejäl skål, 1 matpåse, ficklampa för nyckelring, bajspåsar med hållare. Hundar är välkomna på uteserveringen när det är säsong. Annars kan man ta med en bricka till rummet om man önskar. Hunden är välkommen överallt i hotellet utom i frukostmatsalen.

VÄXJÖ
Clarion Collection Hotel Cardinal
Det kostar 250 kr per vistelse och två hundar går också bra för samma pris. Du kan boka alla typer av rum. Hunden kan inte vara på matsalong med när man ska ta frukost, men man får sätta sig och äta frukost i Lobbyn och retro lounge i receptionen.

Evedals Camping & Vandrarhem
Det kostar 150 kr per hund/natt och det går bra att ha med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hunden får inte sova i sängen och får inte vara i allmänna utrymmen.

Elite Stadshotellet Växjö
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Deluxe, Juniorsvit och Sviten. Hundar får tyvärr inte vara inne i våra matsalar.

PM & Vänner Hotell
Det kostar 500 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Classic rum, Executive samt Juniorsvit. Hunden är välkommen i hotellets allmänna lokaler. Däremot inte i våra restauranger.

Quality Hotel Royal Corner
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard enkel-och dubbelrum samt moderate familjerum. Tyvärr får vi inte ha djur i restaurangen men det finns möjlighet att ta med sin frukost och njuta av den i lobbyn tillsammans med sin hund så länge hunden inte sitter i soffor/fåtöljer.

Scandic Växjö
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

ÄLGHULT
Vidinge Gård
Det kostar 75 kr vistelse/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara med vid frukosten, på uteserveringen och i puben, de kommer garanterat få sällskap av våran Kelpie Kenny som är med överallt och tar hand om alla två och fyrbenta. Det finns fina marker runt omkring för hundträning.

ÄLMHUMT
IKEA Hotell
Det kostar 75 kr per natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Hunden får tyvärr inte vara i restaurangen eller frukostmatsalen. Dock har vi en lobby där man kan sitta och äta sin frukost med hunden.

ÖLMSTAD
Vätterleden Hotell & Restaurang
Det kostar 100 per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka hotellrum och stugor. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men det går bra att ta med sig frukosten till café avdelningen och loungen.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar.
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner.
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


Trixie

Trixie thermofilt
En skön värmebevarande bädd till din hund från Trixie. Halkfri undersida. Kan även användas till att skydda möbler och bilen från smuts och hår. 50 x 75 cm
189 kr → KÖP


Ollydog

Ollydog Godisväska
Smidig liten godisväska för hundgodis och annat du kan tänkas behöva när du är ute med din hund, med ett stort fack och ett mindre ytterfack.
OllyDog tillverkar alla sina produkter med återvunnet material som annars skulle hamna på soptippen, vilket gör varje enskild produkt unik och exklusiv, men framförallt hållbar!
239 kr → KÖP


Softsnack
Jollypaw Soft Snack 
Mjuka snacksbitar till hund med goda smaker som biff, lamm, kyckling och lax.
69 kr → KÖP


Badhandduk hund

Handduk för hundar
Denna super smarta handduk från Holland Animal Care absorberar vatten och smuts från din hund som en svamp. Den är gjord i ett speciellt mikrofiber material som kallas "chenille".
179 kr → KÖP


Urban Zoo

Urban Zoo - Superslitstark Flamingo
Rolig och otroligt slitstark leksak.Benen är gjorda i rep, dessa rep är bra för hundens tänder och tandkött. Det hjälper till att hålla hundens mun ren.
149 kr → KÖP


Huerta

Hurrta Outback Dreamer Sovsäck
En sovsäck som är formad efter hundens naturliga sovställning. Hunden kan i denna enkelt kura ihop sig och hålla värmen.
659 kr → KÖP


Ryggsäck Petser

Kurgo bärväska/ryggsäck
Ryggsäcken är vattentät och stöter bort smuts och gyttja. Den är mycket stabil - med både ett höftbälte och ett justerbart bröstband - vilket gör att du bekvämt och tryggt kan promenera/vandra med din hund i ryggsäcken.
1799 kr → KÖP


Trixe Bilsäte

Trixie Bilsäte 
En resebädd som är perfekt att ha i bilen så att din hund kan sitta tryggt och säkert.
45 x 39 x 42 cm
795 kr → KÖP


Bärväska hund

Wouapy Glitter Transportväska
En snygg transportväska med paljetter från Wouapy som passar små hundar. Färg: Beige
659 kr → KÖP


Trixie

Trixie Igloo Fjärdermotiv
En mjuk och fluffig igloo för hund med fjädertryck i silver.
629 kr → KÖP


Leopet

Leopet kyldyna 
Kylmattan - Leomat ger kyla när din hund lägger sig på den. Kyldynan är mjuk & skön att ligga på och har ett coolt mönster. Den här tuffa, tåliga kylfilten innehåller en giftfri kylgel som inte kräver vatten, frysning eller el för att aktivera. Finns i två storlekar.
194 kr → KÖP


Ollydog ryggsäck

Ollydog Meridian bärväska/ryggsäck till hund - Dahlia
En sportig bärväska till din aktiva lilla hund. Nu kan hela familjen följa med på äventyr ♥ Perfekt för vandringar, tågresor och alla gemensamma äventyr med din lilla hund.
995 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾