Hundvänliga Hotell i Medelpad & Ångermanland

Letar du efter hundvänliga hotell i Medelpad och Ångermanland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Medelpad och Ångermanland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Medelpad & Ångermanland

Med reservation för ändringar.

BJÄSTA
Nätra Motell
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

DOCKSTA
Docksta Hotell
Det kostar 100 kr per för första natten/hund och 50 kr per natt/hund för fler nätter. Du kan boka dubbelrum och familjerum.  Hundar får ej vistas i det gemensamma köket men du kan sitta ute i trädgården med hunden.

ERIKSLUND
Täljegården Lantgårdshotell
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Öyegården
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla rum. Hundar kan vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster.

HÄRNÖSAND
First Hotell Stadt
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Det går att boka alla rumstyper. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukost till rummet.

Hotell Royal
Det kostar 150 kr per vistelse, samma pris för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Nya Sporthotellet
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka enkel, dubbel samt flerbäddsrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Sleep and Go
Det kostar 70 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med frukosten till rummet. Dom kommer att inreda ett hundrum i agility-stil.

Villa Sedin Bed &Breakfast
Det kostar inget extra. Du kan boka enkel, dubbel – och familjerum. Hundar får bara vara på rummet.

HÖGA KUSTEN
Friluftsbyn älskar pälsklingar
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du kan välja mellan olika typer av stugor. Hundar är välkomna på nedervåningen i restaurangen, på uteserveringen och på Innergården där vi brukar köra vårt middagskoncept Burgers& Beer på somrarna. Hundvändliga stugor:
Storstuga Vandra, Storstuga Cykla, Storstuga Bada, Campingstuga Stor med Dubbelsäng (503), Campingstuga Mellan (401 & 402), Campingstuga Mellan (304 & 305), Campingstuga Liten (204 & 205)

KRAMFORS
First Hotel Kramm
Det kostar 250 kr per natt och då ingår hund skål, filt, hundgodis och bajspåse (miljövänliga). Samt instruktioner på vart man kan gå ut med hunden. Samma pris för två hundar. Du kan enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men lobby och terass går bra.

KVISSELBY
Hotell Aina
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka 2-bäddsrum och enkelrum. Hundar får inte vara i matsalen eller i dom allmänna utrymmena, ibland kan vi göra undantag i vårat tv-rum beroende på hur andra gäster tycker.

SANDÖVERKEN
Björkudden Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen. Man kan äta sin middag och frukost i clubrummet med hunden.

Hotell Höga Kusten
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Hundrummen har terass med egen utgång. Hundar får vara i cafédelen där man också kan äta middag. Utsikten från de stora panoramafönstren mot Ångermanälven, Högakustenbron och den storslagna naturen är betagande.

SOLLEFTEÅ
Hotell Hallstaberget
Det kostar 250 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Då ingår det hundbädd och skålar. Du kan boka Standardrum. Hundar får ej vara i restaurangen, men det går bra att ha med sig hunden för att äta i lobbyn och på uteserveringen.

Hotell Sollefteå
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, familjerum och lägenhet med två dubbelrum. Hundar kan inte vara med vid frukosten men du kan ta med dig frukosten till rummet.

SUNDSVALL
Clarion Collection Hotel Grand
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får bara vara i lobbyn.

Elite Hotel Knaust Sundsvall
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard rum och Superior rum. Hundar får vara med i Gastropub Bishops Arms, lobbybaren och deras lounge.

First Camp Sundsvall-Höga Kusten
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

First Hotell Strand
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rum förutom juniorsvit. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Hotell Baltic
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Hotell Södra Berget
Det kostar 250 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Quality Hotell Sundsvall
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men lobbyn är ok.

Scandic Sundsvall City
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper förutom juniorsvit. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men det går utmärkt att inta frukost och middag i vår lobby, där hundar självklart får vistas.

Sundsvall City Hotell
Det kostar 95 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Scandic Sundsvall Nord
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och FamilyFour rum. Hundar får inte vara med under frukost eller middag. Lobbyn går bra.

Sidsjö Hotell
Det kostar 150 kr per vistelse/rum och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vistas i själva restaurangdelen men det finns närliggande sittplatser där hunden får vara med. Under den varma årstiden har vi en stor uteservering där hundar är välkomna. Det finns fina promenadvägar i närheten av hotellet och vid Sidsjön finns det en badplats där hundar får vistas.

SÖRÅKER
Söråkers Herrgård
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper, välj mellan hotellboende i herrgårdshuset eller vandrarhemsboende i gårdshuset. Hundar får inte vara med vid frukosten.

ULLÅNGER
Ullångers Hotell
Det  kostar 100kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen.

ÖRNSKÖLDSVIK
Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. du kan boka alla rumstyper utom svit. Hundar får inte vara med i allmänna utrymmen.

Scandic Örnsköldsvik
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbelrum, 3-och 4-bäddsrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men i en del av atrium och sommartid på uteplatsen.

Strand City Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka enkelrum standard, enkelrum dubbelrum, dubbelrum med extra bädd, familjerum. Hundar får inte vara med vid frukost men alla rum har en sittgrupp så du kan äta frukost på rummet. På sommaren är det ok att ha med hunden på terassen.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.