Hundvänliga Hotell i Södermanland

Letar du efter hundvänliga hotell i Södermanland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Södermanland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Södermanland

Med reservation för ändringar.

DALARÖ
Smådalarö Gård Hotell & Spa
Det kostar 400 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Superior rum. Hundar får vara med på terassen, Bloms bar och i lobbyn.

ENSKEDE
Best Western Capital Hotel
Det kostar 150 kr per nat och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Villa Årsta
Det kostar 150 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka alla rum. Hundar får vistas i hotellet förutom i matsalen.

Hotell Årstaberg
Det kostar 150 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vistas i hela hotellet förutom i matsalen.

ESKILSTUNA
Clarion Collection Hotell Bolinder Munktell
Det kostar 250 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Comfort Hotell Eskilstuna
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Standardrum. Hundar får vara med vid frukost om de inte skäller eller stör andra gäster.

Elite Stadshotellet
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum, deluxerum och familjerum. På restaurang YWON är hundar ej tillåtna, men på våran gastroppub Bishops Arms är dem välkomna och även på våra uteserveringar.

First Hotell Eskilstuna
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och två går också bra. Du kan boka enkel och tvåbäddsrum. Hundar får inte vara med i matsalen eller allmänna ytor förutom till rummet.

Lilla Hotellet
Det kostar 150 kr per vistelse/hund och två går också bra. Du kan boka dubbelrum och trippelrum.

Plaza Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbelrum, twin-rum och svit. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Vilsta Sporthotell & Vilsta Camping
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper.  Hundar får inte vara i frukostområdet eller i sängen, övriga ställen är ok.

GNESTA
Södertuna Slott
Det kostar 325 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får vara med i en del av matsal och salonger på slottet.

GÅLÖ
Gålö Havsbad
Det kostar 95 kr/dygn och samma pris för två hundar. Du kan boka 2-bädds, 4-bädds och 6-bäddsstugor. Hundar kan vara med på uteserveringen men inte inne i bistron eller andra gemensamma utrymmen. Det finns hunddusch och hundbad.
Eftersom det ligger i ett naturreservat är det raketfritt under nyår.

FLEN
Hotell Loftet
Det kostar 250 kr per natt/hund och du kan ha med dig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar kan vara med på uteserveringen.

HARAD
Strand Golf
Det kostar inget extra och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får inte vara med i restaurangen men på uteserveringen går det bra.

HUDDINGE
Forenom Aparthotel Flemingsberg
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka olika typer av lägenheter och alla har ett litet kök.

KATRINEHOLM
Dufweholms Herrgård
Det kostar 325 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum/standardrum och lyxsvit. Hundar kan inte vara med i allmänna utrymmen eller i restaurangen.

MARIEFRED
Gripsholms Värdshus
Det kostar 325 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får bara med vid frukosten utomhus.

MALMKÖPING
Hotel Malmköping
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka enkel -och dubbelrum. Hundar får inte vara i allmänna utrymmen.

Hotell Plevnagården
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum. Rummen ligger nära en entrédörr och invid de fina promenadstråk som ligger i hotellets anslutning och omgivning. Hundbad finns inom 5 minuters promenad. Vid kvällspromenaden så finns elljusspår i skogen intill oss.

Malmköpings Bad & Camping
Det kostar inget extra att ha med en eller två hundar. Du kan boka alla rum och stugor. Hundar får vara med vid frukost om det är ok med andra gäster.

NYKVARN
Larssons Lada
Njut av en naturnära campingupplevelse på ett lyxigare vis. Det kostar 250 kr per vistelse och du bor i ett lyxigt tält. Café & butik med inredning. Glamping & relax.
DOG- ALERT! Vi är ett hundvänlig café, så hos oss kan du mycket väl träffa på en och annan fyrbent fikagäst. Larssons lada ligger utmed vägen till Taxinge Slott.

Turinge Hotel
Det kostar 295 kr per hund/vistelse. Du kan boka familjerummet, Kingrum. Det finns bara ett fåtal sådana rum som är hundvänliga. Hundar får inte vara med i restaurangen. Det finns rastplatser och hundvänliga caféer bara ett stenkast från hotellet.

NYKÖPING
Blommenhof Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel – familjerum.  Hundar får inte vara med i matsal eller lobby.

Clarion Collection Hotel Kompaniet
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Moderate och Standard rum. Hundar får inte vara i restaurangen men du kan ta med dig frukost till lobbyn och sitta där med hunden. Sommartid får dom vara med på terassen.

Connect Hotel Skavsta Airport
Det kostar 200 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara i matsalen men de får vara på en plats som heter “Hyllan”.

Good Morning + Nyköping
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar kan vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster, du kan också ta med dig en bricka till rummet med frukost. I mån av tillgång så ställer vi in en hundsäng och mat/vattenskål till hunden, och man får en liten presentpåse när man checkar in med bajspåse och lite hundgodis. Vi har gott om rastområden bakom hotellet där det finns en stor gräsmatta, och bra promenadställen kring området. Det har även hänt att vi i receptionen har varit hundvakter om det har knipit 😊

Skavsta Nyköping Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse och du kan vara ta med dig en hund. Du kan boka 4-bäddsrum och du betalar för hur många som bor i rummet. Hundar får inte vara i det gemensamma köket.

Strandstuvikens Havsbad & Camping
Hundar är hjärtligt välkomna och det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka stugor och vandrarhemsrum. Det finns ett fint hundbad och en hunddusch. Sörmlandsleden går genom området så det finns även underbara promenadvägar genom skogen och bredvid havet.

Sunlight Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka olika typer av rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i orangeriet.

NYNÄSHAMN
First Camp Nickstabadet – Nynäshamn
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området. Här bor ni precis intill Nickstavikens långa fina sandstrand.

Nynäsgården Hotell
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får vara med i lobbyn och på punchverandan.

Skärgårdshotellet
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i matsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

SKÄRHOLMEN
Scandic Skärholmen
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och det går bra att ha med två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hunden kan få vara med på frukost om ni antingen äter i lobbyn eller ber om frukostboxar som kan ätas på rummet.

SPARREHOLM
Sparreholm Slott
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka enkel, dubbel – och familjerum. I det gemensamma annexet med kök, sällskapsutrymmen och bastu får hundar vara med men inte lämnas ensamma.

STRÄNGNÄS
Hotel Bishops Arms Strängnäs
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Låsta Gårdshotell
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka rum för 4 personer eller 6 personer.  Hundar får vara med vid frukost om det är ok med andra gäster.

Malmgårdens Vandrarhem Bed &Breakfast
Det kostar 150 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan bo i enkel-, dubbel- och familjerum.  Du kan sitta utomhus i den lummiga trädgården med hunden men den får inte vara med i självhushållsköket.

SUNDBY
Sundbyholms Slott
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum i Paviljongen. Hundar får ej vara med i restaurangen och eller lobbyn utan bara i Paviljongen.

SÖDERTÄLJE
Hotell Torpa Pensionat
Det kostar 300 kr per vistelse och två går också bra för samma pris.Det går bra att ha hundar i paviljongsdelen. Huvudbyggnaden och frukostsalen är djurfria.

Quality Hotel Park
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Du kan sitta med hunden i lobbyn och äta frukost.

Scandic Skogshöjd
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum.  Hundar får inte vara i matsalen.

Scandic Södertälje
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum.  Hundar får inte vara i matsalen med du kan äta frukost i lobbyn med din hund.

TROSA
Bomans Hotell
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper utom Grand Extra. Hundar får vara med i delar av restaurangen vid alla måltider.

Trosa Stadshotell & Spa
Det kostar 350 kr per vistelse, samma pris för två hundar och då ingår det en “doggy-bag”. Du kan boka dubbelrum eller enkelrum. Hundar får vara med i bistron och lobbyn samt självklart på uteserveringen.

TYRESÖ
Notholmen Vandrarhem & Café
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka tvåbädds-och fyrbäddsrum. Hundar är välkomna i kaféet och på uteserveringen.

VÄSTERHANINGE
Almåsa Havshotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum och det ingår lån av hundbädd och vattenskål. Hundar kan vara med vid frukosten. Alla hundar ska vara kopplade utomhus, då vi ofta har gäster med ledarhundar.

Häringe Slott
Det kostar 300 kr per vistelse för Standardrum, 500 kr per vistelse för svit, juniorsvit och Deluxrum. Du kan boka alla rumstyper förutom Small Dubbelrum. Hundar vara med under frukost och middag. Det är välkomna kopplade överallt på slottet. Naturreservatet är perfekt för långa promenader och fartfyllda lekar!

ÖSMO
Körunda Golf Hotell
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du bokar dubbelrum med uteplats. Hundar får vara med vid frukost och lunch.  Härlig natur utanför hotellet.

ÖSTERHANINGE
Horsfjärdens Vandrarhem
50 kr /hund/natt. Hundarna ska vara på rummet på sin medtagna bädd. Du bokar stugor eller storstugan. Kopplade hundar skall kan vara med när man äter om det är ok med andra gäster. Vandrarhemmet ligger bara 5 min med bil från en agility bana som är öppen året om, AW Arena.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Hundvänliga hotell i Södermanland

Med reservation för ändringar.

DALARÖ
Smådalarö Gård Hotell & Spa
Det kostar 400 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Superior rum. Hundar får vara med på terassen, Bloms bar och i lobbyn.

ENSKEDE
Best Western Capital Hotel
Det kostar 150 kr per nat och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Villa Årsta
Det kostar 150 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka alla rum. Hundar får vistas i hotellet förutom i matsalen.

Hotell Årstaberg
Det kostar 150 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vistas i hela hotellet förutom i matsalen.

ESKILSTUNA
Clarion Collection Hotell Bolinder Munktell
Det kostar 250 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Comfort Hotell Eskilstuna
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Standardrum. Hundar får vara med vid frukost om de inte skäller eller stör andra gäster.

Elite Stadshotellet
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar kan inte vara med vid frukosten men på uteserveringen går bra. Lobbyn går också bra.

First Hotell Eskilstuna
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och två går också bra. Du kan boka enkel och tvåbäddsrum. Hundar får inte vara med i matsalen eller allmänna ytor förutom till rummet.

Lilla Hotellet
Det kostar 150 kr per vistelse/hund och två går också bra. Du kan boka dubbelrum och trippelrum.

Plaza Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbelrum, twin-rum och svit. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Vilsta Sporthotell & Vilsta Camping
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper.  Hundar får inte vara i frukostområdet eller i sängen, övriga ställen är ok.

GNESTA
Södertuna Slott
Det kostar 325 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får vara med i en del av matsal och salonger på slottet.

GÅLÖ
Gålö Havsbad
Det kostar 95 kr/dygn och samma pris för två hundar. Du kan boka 2-bädds, 4-bädds och 6-bäddsstugor. Hundar kan vara med på uteserveringen men inte inne i bistron eller andra gemensamma utrymmen. Det finns hunddusch och hundbad.
Eftersom det ligger i ett naturreservat är det raketfritt under nyår.

FLEN
Hotell Loftet
Det kostar 250 kr per natt/hund och du kan ha med dig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar kan vara med på uteserveringen.

HARAD
Strand Golf
Det kostar inget extra och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får inte vara med i restaurangen men på uteserveringen går det bra.

HUDDINGE
Forenom Aparthotel Flemingsberg
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka olika typer av lägenheter och alla har ett litet kök.

KATRINEHOLM
Dufweholms Herrgård
Det kostar 325 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum/standardrum och lyxsvit. Hundar kan inte vara med i allmänna utrymmen eller i restaurangen.

MARIEFRED
Gripsholms Värdshus
Det kostar 325 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får bara med vid frukosten utomhus.

MALMKÖPING
Hotel Malmköping
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka enkel -och dubbelrum. Hundar får inte vara i allmänna utrymmen.

Hotell Plevnagården
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum. Rummen ligger nära en entrédörr och invid de fina promenadstråk som ligger i hotellets anslutning och omgivning. Hundbad finns inom 5 minuters promenad. Vid kvällspromenaden så finns elljusspår i skogen intill oss.

Malmköpings Bad & Camping
Det kostar inget extra att ha med en eller två hundar. Du kan boka alla rum och stugor. Hundar får vara med vid frukost om det är ok med andra gäster.

NYKVARN
Larssons Lada
Njut av en naturnära campingupplevelse på ett lyxigare vis. Det kostar 250 kr per vistelse och du bor i ett lyxigt tält. Café & butik med inredning. Glamping & relax.
DOG- ALERT! Vi är ett hundvänlig café, så hos oss kan du mycket väl träffa på en och annan fyrbent fikagäst. Larssons lada ligger utmed vägen till Taxinge Slott.

Turinge Hotel
Det kostar 295 kr per hund/vistelse. Du kan boka familjerummet. Hundar får inte vara med i restaurangen.
Det finns rastplatser och hundvänliga caféer bara ett stenkast från hotellet.

NYKÖPING
Blommenhof Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel – familjerum.  Hundar får inte vara med i matsal eller lobby.

Clarion Collection Hotel Kompaniet
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Moderate och Standard rum. Hundar får inte vara i restaurangen men du kan ta med dig frukost till lobbyn och sitta där med hunden. Sommartid får dom vara med på terassen.

Connect Hotel Skavsta Airport
Det kostar 200 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara i matsalen men de får vara på en plats som heter “Hyllan”.

Good Morning + Nyköping
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar kan vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster, du kan också ta med dig en bricka till rummet med frukost. I mån av tillgång så ställer vi in en hundsäng och mat/vattenskål till hunden, och man får en liten presentpåse när man checkar in med bajspåse och lite hundgodis. Vi har gott om rastområden bakom hotellet där det finns en stor gräsmatta, och bra promenadställen kring området. Det har även hänt att vi i receptionen har varit hundvakter om det har knipit 😊

Skavsta Nyköping Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse och du kan vara ta med dig en hund. Du kan boka 4-bäddsrum och du betalar för hur många som bor i rummet. Hundar får inte vara i det gemensamma köket.

Stjärnholmsslott
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka 2-bäddsrum i annexet Nygården. Hundar får inte vistas på slottet men sommartid får de vara med på uteserveringen. Det finns många stora fina grönområden som lämpar sig för promenader runt omkring slottet och havet.

Strandstuvikens Havsbad & Camping
Hundar är hjärtligt välkomna och det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka stugor och vandrarhemsrum. Det finns ett fint hundbad och en hunddusch. Sörmlandsleden går genom området så det finns även underbara promenadvägar genom skogen och bredvid havet.

Sunlight Hotel
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka olika typer av rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i orangeriet.

NYNÄSHAMN
First Camp Nickstabadet – Nynäshamn
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området. Här bor ni precis intill Nickstavikens långa fina sandstrand.

Nynäsgården Hotell
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får vara med i lobbyn och på punchverandan.

Skärgårdshotellet
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i matsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

SKÄRHOLMEN
Scandic Skärholmen
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och det går bra att ha med två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hunden kan få vara med på frukost om ni antingen äter i lobbyn eller ber om frukostboxar som kan ätas på rummet.

SPARREHOLM
Sparreholm Slott
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka enkel, dubbel – och familjerum. I det gemensamma annexet med kök, sällskapsutrymmen och bastu får hundar vara med men inte lämnas ensamma.

STRÄNGNÄS
Hotel Bishops Arms Strängnäs
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Låsta Gårdshotell
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka rum för 4 personer eller 6 personer.  Hundar får vara med vid frukost om det är ok med andra gäster.

Malmgårdens Vandrarhem Bed &Breakfast
Det kostar 75 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka enkel, dubbelrum och familjerum.  Du kan sitta utomhus med hunden men de får inte vara med i självhushållsköket.

SUNDBY
Sundbyholms Slott
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum i Paviljongen. Hundar får ej vara med i restaurangen och eller lobbyn utan bara i Paviljongen.

SÖDERTÄLJE
Hotell Torpa Pensionat
Det kostar 300 kr per vistelse och två går också bra för samma pris.Det går bra att ha hundar i paviljongsdelen. Huvudbyggnaden och frukostsalen är djurfria.

Quality Hotel Park
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Du kan sitta med hunden i lobbyn och äta frukost.

Scandic Skogshöjd
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum.  Hundar får inte vara i matsalen.

Scandic Södertälje
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum.  Hundar får inte vara i matsalen med du kan äta frukost i lobbyn med din hund.

TROSA
Bomans Hotell
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper utom Grand Extra. Hundar får vara med i delar av restaurangen vid alla måltider.

Trosa Stadshotell & Spa
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får bara med i bistron, lounge, lobby och vinhyllan.

TYRESÖ
Notholmen Vandrarhem & Café
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka tvåbädds-och fyrbäddsrum. Hundar är välkomna i kaféet och på uteserveringen.

VÄSTERHANINGE
Almåsa Havshotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum och det ingår lån av hundbädd och vattenskål. Hundar kan vara med vid frukosten. Alla hundar ska vara kopplade utomhus, då vi ofta har gäster med ledarhundar.

Häringe Slott
Det kostar 300kr per vistelse för Standardrum, 500 kr per vistelse för svit, juniorsvit och Deluxrum. Du kan boka alla rumstyper förutom Moderate Singel rum. Hundar vara med under frukost och middag. Det är välkomna kopplade överallt på slottet. Naturreservatet är perfekt för långa promenader och fartfyllda lekar!

ÖSMO
Körunda Golf Hotell
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du bokar dubbelrum med uteplats. Hundar får vara med vid frukost och lunch.  Härlig natur utanför hotellet.

ÖSTERHANINGE
Horsfjärdens Vandrarhem
50 kr per hund/natt. Hundarna ska vara på rummet på sin medtagna bädd. Hundar kan vara med när man äter om det är ok med andra gäster. Du bokar stugor eller storstugan. Vandrarhemmet ligger bara 5 min med bil från en agility bana som är öppen året om, AW Arena.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar.
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner.
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
185 kr → KÖP


Torrschampo

Tropiclean Baby Powder torrschampo med balsameffekt
Detta är ett Baby Powder torrschampo med balsameffekt.
Ger en extra fräschör efter och emellan baden. Bra att ha med på resan när vovven har rullat sig i något äckligt.
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
195 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊