Hundvänliga Hotell i Blekinge

Letar du efter hundvänliga hotell i Blekinge? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Blekinge.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Blekinge

Med reservation för ändringar.

BRÄKNE-HOBY
Hoby Kulle Herrgård
Det kostar inget extra att ta med hunden. Det går bra att två hundar får bo i rummet, den extra kostnaden bli 100kr/hund. Hundar med sina familjer är varmt välkomna till oss ute i våra familjerum i vår västra flygel under sommarmånaderna. Ej inne i herrgården av olika skäl. Hundar kan inte vara med vid frukosten men de är välkomna på dagarna samt kvällarna ute i orangeriet.

FÅGELMARA
Stålemara Gård
Det kostar inget extra att med en eller två hundar. Du bokar en lägenhet och lagar frukost i ditt eget kök.

KARLSHAMN
Best Western Karlshamn Spa & Relax
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbel-och familjerum.  Hundar kan bara vara med i lobbyn.

Hotell Bode
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Kolleviks Camping
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du bokar stuga på 32 kvm, allrum med kök, sovrum och toalett med dusch. Hundar får vara med på hela campingområdet.

Långasjönäs Camping & Stugby
Det kostar inget extra och det går bra att ta med sig två eller tre hundar.  Du kan boka stugor eller gruppboende. Runtomkring finns ett väldigt hundvänligt naturområdet, med fina vandringsleder och en härlig natur. Hundar kan även bada här i princip överallt.

STF Karlshamn Vandrarhem
Det kostar inget att ta med sig hunden och två hundar går också bra. Hundar får inte vara med vid frukosten.

KARLSKRONA
Arkipelag Hotel & Brewery
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan endast boka Standard rum. Hundar få inte vara med vid frukosten eller lämnas ensamma på rummet. Du kan ta med dig frukosten till rummet. Sommartid får de vara med på uteserveringen.

Boråkra B&B
Det kostar 100 kr per hund/vistelse och det går bra att ta med två hundar. Alla rummen är hundvänliga. Väluppfostrade hundar får gärna vara med vid frukosten i de allra flesta fall. De får också vara i de allmänna utrymmen som husse/matte utnyttjar.

Clarion Collection Hotel Carlscrona
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar.  Du kan boka alla rumskategorier. Hundar får vara med när man äter på uteserveringen, gäller för alla måltider.

Drottninggatans Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse, det går bra att ta med två hundar. Vi har flera olika rum som är hundvänliga. Väluppfostrade hundar får vara med i våra allmänna utrymmen, men måste hållas kopplade. Notera i bokningen via Booking.com att ni tar med hund till vårt boende.

First Camp Skönstavik Karlskrona
Det kostar 215 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns.

Karlskrona Hostel & Hotell Siesta
Det kostar 120 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Kronohäktet
Det kostar 95 kr per vistelse. Du kan boka dubbelrum. Hundar får bara vara på rummet.

På Hörnet Vandrarhem
Det kostar 200 kr per vistelse och det går bra att ta med sig två hundar för samma pris. Du kan boka dubbelrum i mån av plats, bokning med hund görs alltid direkt med hotellet. Hundar får inte vistas i de gemensamma ytorna, däremot går det bra att ta med hunden i trädgården.

Scandic Karlskrona
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar, Du kan boka Standard rum, Superior rum, Best View rum, 3-bäddsrum samt 4-bäddsrum.  Hundar får inte vara med vid frukosten men i lobbyn går bra.

Skärva Herrgård
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med vid frukosten.

OLOFSTRÖM
First Hotel Olofström
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka olika rumstyper. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Halens Camping & Stugby
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du bokar stuga på 32 kvm, allrum med kök, sovrum och toalett med dusch. Hundar får vara på hela campingområdet.

RONNEBY
Ronneby Brunn Hotell
Det kostar 400 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard familjerum. Hundar får inte vara i restaurangen men du kan äta frukost med din hund i lobbyn eller på rummet och sommartid på terassen.

Ronneby Brunnspar Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, tvåbädd, trebädd och fyrbädd. Hundar får vara med på verandan.

Ronneby Havscamping
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka enkla campingstugor och de lite lyxigare stugorna. Det finns hundbad, hundduschar och hundar får vara med på en del av uteserveringen.

Villa Flora Viola & Café Mandeltårtan
Det kostar 100 kr för en liten hund, 200 kr för en stor hund per vistelse. Hundar får vara på uteserveringen och i verandan på Cafe Mandeltårtan.

SÖLVESBORG
4Hearts B&B
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka 2-bädds- och 4-bäddsrum. Under sommarhalvåret när vår uteservering är igång får hundar vara med där vid frukost och ev andra måltider. Inomhus i restaurangen är det inte tillåtet med hund. Det är en stor anläggning med mycket grönytor och flera naturreservat i närheten så möjligheterna till utomhusaktiviteter med hund är stora.

TJÄRÖ
Tjärö Hotell & Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med sig en eller flera hundar och du kan boka flera olika typer av rum. Tjärö erbjuder boende i härliga små hus från 1800-talet. I själva restaurangen så får man inte ha hundar inne, utan endast i ett uterum som är inglasat samt på utedelen. Bortsett från restaurangen, receptionen och vissa rum så får hundarna vara överallt på ön samt på tjäröfärjan utan extra kostnader.

TRENSUM
Eriksberg Hotel & Nature Reserve
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rum förutom sviterna och SynVillan. Hundar får följa med i vissa delar av restaurangen. Hunden är också välkommen att följa med i bilen när ni kör i safariparken.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.