Select Page

Hundvänliga Hotell i Värmland

Letar du efter hundvänliga hotell i Värmland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Värmland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Värmland

Med reservation för ändringar.

ASPHYTTAN
Bergmansgårdens Gästhus
Hundar bor gratis och man kan bo i en lägenhet med fullt utrustat kök, vardagsrum och sovrum. Ca 90kvm. Det går bra med två hundar också.
Hunden får gärna sova i egen medhavd hundsäng i sovrummet, men vi vill inte att hunden sover i gästernas sängar.

ARVIKA
Clarion Collection Hotel Bristol
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka dubbelrum och det går bra att ha med sig hunden när man äter frukost i lobbyn. Hundar får vara med överallt utom i matsalen och gymmet

Scandic Arvika
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Man kan boka både dubbelrum och enkelrum. Hundar får endast vistas på rummet.

BORGVIK
Kvarnen i Borgvik
Det kostar mellan 100 – 250 kr/natt för en eller två hundar. Man kan boka enkelrum, tvåbäddsrum, stora dubbelrum och familjerum. Hundar kan vara med i ett avskilt rum i restaurangen och på verandan.

DEJE
Dömle Herrgård
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och enkelrum och de finns i klassisk herrgårdsstil i Sjögården. Hundar kan inte vara med vid frukosten men du kan äta frukost på rummet. Hundar älskar naturen och stigarna kring Dömle.

EKSHÄRAD
Anneberg Guesthouse
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla lägenheter.

Ekesberget Stugby
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med två hundar.  Det finns 15 stugor för upp till 4 personer med två sovrum, kök och vardagsrum.

GRUMS
Rasta Grums
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar, i priset ingår hundbädd och vattenskål. Man kan boka dubbelrum och fyrbäddsrum. Hundar får inte vara med i restaurangen med det är däremot möjligt att beställa frukostpåse och äta på rummet om man inte vill lämna hunden själv.

GRÄSMARK
Naturcamping Lagom
Det kostar 30 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka stuga, tipi och rum.

FILIPSTAD
Hotell Hertig Karl
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Hennickehammars Herrgård
Det kostar inget att ta med hunden. Du bor i en stuga i “Vargbyn”. Hundar får bara vara med på terassen.

Munkebergs Stugor & Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka stuga eller vandrarhem.

HAGFORS
Råda Hotell
Det kostar 100 kr vistelse/hund och två små hundar går bra. Du kan boka enkel-och dubbelrum samt deras stugor. Hundar får vara med på terassen.

KARLSKOGA
Lakelodge
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Du kan boka Dubbelrum. Hundar får vara med på uteserveringen och del av restaurangen inomhus.

KARLSTAD
Best Western Hotel Savoy
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Det går bra att äta frukost med hunden såvida det inte finns några allergiker. Hundar är välkomna i alla utrymmen.

Bomstadbaden
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Det finns ca 30 hundvänliga stugor. Hundar får ej vara i allmänna utrymmen så som kök, restaurang, reception.

CarlstadCity Hostel
Det kostar inget extra att med hunden och två går också bra. Man kan boka rum med våningssäng. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Clarion Collection Hotel Bilan
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard och Superior rum. Hundar kan vara med i extramatsalen vid frukost.

Clarion Collection Hotel Drott
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar kan vara med  frukostmatsalen/restaurangen/baren.

Clarion Collection Hotel Plaza
Det kostar 250 kr per hund/natt och det går bra att ta med två hundar.
Moderate Dubbelrum, Standard dubbelrum och Superior Dubbelrum är hundvänliga rum. Hundar får inte vara med restaurangen.

Elite Stadshotellet Karlstad
Det kostar 200 kr per /natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Det går att boka enkelrum, standard dubbelrum, superior dubbelrum och deluxe rum där man även kan ha extra säng. Hunden får vistas i alla våra allmänna utrymmen på hotellet med undantag för frukostmatsalen. På deras restaurang Bishop Arms hundar är hjärtligt välkomna

First Camp Skutberget – Karlstad
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka stugor med ett, två eller tre rum. Hunden får vara med i stugan och självklart ute på området, om den är kopplad. Men i receptionen och i våra servicehus får den inte befinna sig i pga allergi.

Good Morning Karlstad City
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Man kan boka dubbelrum. Hundar kan inte vara med i frukostutrymmet men man får ta med sig frukosten upp på rummet om man önskar. Hundar är välkommen in i receptionen, i korridoren utanför rummet samt i rummet.

Gustaf Fröding Hotel
Det kostar inget att ta med hunden och det går bra att ta med två hundar. Man kan boka dubbelrum. Det finns särskilda bord i matsalen där man kan äta med frukost med hunden.

Scandic Karlstad City
Det kostar 200kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka Family Four rum och twin rum. Det finns en hiss där man får ha husdjur och en där man inte får. Hunden får följa med till rummet och med ut ur hotellet men vi har ingen utgiven (husdjurplats) på hotellet.

Scandic Klarälven
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Man kan boka twin rum och family rum. Hundar får endast vara med på uteserveringen och vid receptionen.

Scandic Winn
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar.  Man kan boka family four rum som är hundvänliga. Hunden kan inte vara med när man äter frukost. Men det går bra att ta med frukosten upp på rummet på en bricka. Hunden får vara i lobbyn.

KIL
Kils Hotell
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum och det ingår vattenskål, hundbädd och tuggben. Frukost kan du äta med din hund i deras lounge.

Villa Fryksta
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka dubbelrum som ligger på entréplan med egen utgång till gräsmattan. Hundar får vistas på entréplan och altanen, gräsmattan. I frukostrum i samråd med övriga gäster om det är ok.  Hundbad precis nedanför huset.Naturen som vi ligger mitt i passar perfekt för vandringar, och att då kunna ha med sig sin bästis ser vi som en självklarhet.

KRISTINEHAMN
Hotell Marieberg
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och det går bra med två hundar. Man kan boka dubbelrum med plats för en extra bädd om man behöver. Hundar får inte vara i allmänna utrymmen däremot finns det skog och jättefina turområden runt hotellet.

Karaby Gård
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar.  De välkomnar hundar i alla sina rum och utrymmen, kopplade utomhus och med visad respekt för andra gäster såklart.

Kristinehamn Herrgårdscamping & Stugor
Det kostar 100 kr per vistelse och två hundar går också bra för samma pris. Hundar får vistas utomhus kopplade men inte i caféet. Det finns en hundbadstrand vid båtplatserna.

Park Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två små hundar. Hundar får vistas i publika utrymmen, dock ej i frukostmatsalen

RANSÄTER
Prästmyrens Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

SÄFFLE
Duse Udde Camping
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Många olika stugor att välja mellan.

First Hotel Royal
Det kostar 25+ kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Hundar får vara i lobbyn och på uteplatsen.

Krokstad Herrgård
Det kostar att inget att ta med hunden och två går också bra. Man kan boka allt ifrån dubbelrum till svit. Hundar kan vara med vid frukosten så länge det inte stör eller någon gäst har någon invändning.

SUNNE
Gylleby Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Hotell Frykenstrand
Det kostar 100 kr per vistelse och 150 kr vistelse för två hundar. Du kan boka standard och familjerum.  Hundar får vara med i trädgården.

Sunne Hembygdsgård B&B
Det kostar 50 kr per hund/natt och det går bra att ta med två hundar. Man kan boka enkel, dubbelrum, trippel rum och 4-bädds rum med våningssängar. Hunden kan blir på rummet och på matsalen. Hembygdsgård är en stor plats från 30.000 kvadrat meter, mycket skog och en promenad rund hembygdsgård. Sunne Hembygdsgård B&B har 4 byggnader. 3 med rum och matsal/familje rum.

Sunne Camping
Det kostar 400 kr per vistelse i självhushållsstuga och 200 kr per vistelse i campingstuga. Samma pris för två hundar. Det finns en egen hundbadstrand. Hundar skall vara kopplade på campingområdet.

Ulvsby Herrgård
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för 2 hundar. Du kan boka deras standardrum i länsmanflygeln. Hundar kan inte vara med vid frukosten.

SYSSLEBÄCK
Wärdshuset Klarälvdalen
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och två hundar går också bra, eller tre små. Hundar får inte vara i sängen eller i restaurangen men är välkomna på terassen.

STÖLLET
Klarälvens Camping
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och två går också bra. Du kan boka ekonomi eller standard stuga. Hundar kan inte vara med i servicehus eller gästkök.

SÖRMARK
Sörmarks Camping
Det kostar inget att ta med hunden och det går bra med två hundar. Stugorna är antingen fullt utrustade eller enklare utan kök. Om hunden/hundarna lämnas ensamma i stugan ska de vara i bur. De får inte vara i möbler eller i sovrum. Hundar får inte vara i servicehuset. I övrigt får den vara med och det finns en stor gräsplan för lek och fina områden för vandring/promenad.

TORSBY
Hotell Örnen
Det kostar 150 kr per vistelse och du kan ha med dig en hund. Du bokar dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Sahlströmsgården
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Man kan boka enkel, dubbel eller 3-bäddsrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men på nedervåningen på hotellet, utomhus samt på uteserveringen.

Torsby Camping
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla tyer av stugor.

Torsby Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. De får inte vara i allmänna utrymmen som kök eller badrum.

TÖCKSFORS
Turistgården Töcksfors
Det kostar 50 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka rum och stugor.

UDDEHOLM
Värmland Hotel
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och det går bra att ha med två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum samt lägenhet. Du kan äta frukost med hunden i ett separat rum.

ÅRJÄNG
Hotell Årjäng
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka enkle och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen.

ÖVERBYN
Markusfolks Gård
Det kostar inget att extra att ta med en eller två hundar. Man kan boka stuga eller lägenhet.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar.
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner.
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾