Raketfritt Nyår

Fira ett raketfritt nyår med din hund

För många hundar är nyårsafton en väldigt stressful upplevelse.
På ett flygplatshotell kan du fira en lugn och fin nyårsafton utan att din hund är rädd och stressad. Du får ett garanterat raketfritt nyårsfirande med din hund som kommer att vara lugn och trygg.

Boka ett Hundvänligt hotell på nyårsafton

Här har vi listat alla Hundvänliga flygplatshotell.
Tänk på att boka redan nu för det blir snabbt fullbokat för nyår.

Brastad, Bohuslän
Vann Spa Hotell
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för 2 hundar. I priset ingår ett litet hundkit. Du kan boka alla rumskategorier. Hundar får vara med i matsal på angivna platser. Här är det fyrverkerifritt på nyår.

Göteborg – Landvetter flygplats
Landvetter Airport Hotel
Fira in nyåret med din bästa vän! Pris i del i dubbelrum inkl. 3 -rätters nyårssupé fr. 1 795 kr per person (enkelrumstillägg 900kr). 250kr för upp till två hundar i rummet. Obs! Vi tillåter endast hundar på nyårsafton.
Sista avbokningsdag 24/12-2023.
För bokning maila eller ring oss på info@landvetterairporthotel.se / 031 977550

Scandic Landvetter
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn eller ta med den till rummet.

Kalmar
Scandic Kalmar
Det kostar 200 kr per vistelse. Du kan boka Superior Extra, familjerum eller vanligt dubbelrum. Hundar får vara med i lobbyn, baren och receptionen. Hotellet ligger en bit utanför city, i ett område med endast företagslokaler och nära flygplatsen där det råder fyrverkeriförbud.

Kastrup Airport (Köpenhamn)
Clarion Hotel Copenhagen Airport
Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 DKK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 DKK per vistelse. Hundar får vara med i bar & lounge.

Comfort Hotel Copenhagen Airport
Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 DKK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 DKK per vistelse. Hundar får vara med i lounge och barreception.

Malmö Airport
Sturup Airport Hotel
Det kostar 100 kr per hund och natt och två hundar är ok att ha med. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen.

Nyköping – Skavsta flygplats
Connect Hotel Skavsta Airport
Det kostar 200 kr per natt/hund (300 kr på nyårsafton) två hundar går också bra. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara i matsalen men de får vara på en plats som heter “Hyllan”.

Stockholm – Arlanda
Best Western Arlanda Hotellby
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Clarion Arlanda
Clarion Hotel Arlanda
Happy Dog Ta med dig hunden till oss under nyår och slipp alla smällare och fyrverkerier! En garanterat skottfri kväll i extra tysta rum – ett nyårsfirande där hundratals pälsklingar samlas under samma tak.
Vi utlovar ett h(underbart) nyårsfirande och avslut på 2022.
A Happy Dog-Year kräver såklart a Happy Dog Menu! Ni kan äta nyårsmeny i restaurang Runway, skåla över landningsbanorna uppe i Kitchen & Table eller låta Room Service knacka på dörren. Våra olika alterativ har begränsat antal platser och kan bokas i mån av plats.

Comfort Hotel Arlanda Airport
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Frukost kan man äta med hunden i lobbyn.

Forenom Aparthotel Arlanda
Det kostar 100 kr per natt och du kan ha med dig två hundar för samma pris. Du kan boka alla rumstyper. Alla har ett eget pentry så du kan laga din egen frukost och middag.

Good Morning Arlanda
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum. Hunden får vistas i hotellets lobby och korridorer. Övriga utrymmen såsom gym, bastu och restaurang är inte okej. Vi har ett undantag från detta på nyårsafton då hundarna får vistas i restaurangen vid middagen. Men även då är det inte okej att vara med vid frukosten.

Radisson Blu Arlandia
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Rosersbergs Slott
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Betalar du 495 kr får du deras “Best Friend-paket” med godis, schampo och handduk att ta med hem samt du får låna en filt och hundskålar. Du kan boka alla typer av rum och hundar får vara i restaurangen om man säger till innan.

Quality Hotel Arlanda XPO
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar är inte tillåtna i restaurangen men det går jättebra att hämta med frukost upp på rummet om man önskar äta frukost med sin hund. Hundar är tillåtna i alla andra allmänna ytor utom gymmet.

Scandic Arlandastad
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du man boka alla typer av rum. Hundarna får inte vara med i restaurangen men i en del av lobbyn går bra.

Västerhaninge
Häringe Slott
Det kostar 300kr per natt för Standardrum, 500 kr per natt för svit, juniorsvit och Deluxrum. Du kan boka alla rumstyper förutom Moderate Singel rum. Hundar vara med under frukost och middag. Det är välkomna kopplade överallt på slottet. Naturreservatet är perfekt för långa promenader och fartfyllda lekar!
Nyår är speciellt uppskattat av våra hundgäster, det råder fyverkeriförbud på hela halvön. Under den senaste nyårshelgen var slottet fullt av nyårsfirare som vanligt, av både människogäster och hundgäster.

Åre Östersund Airport
First Camp Frösön-Östersund
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor. Det finns en hunddusch på området. Stugbyn är öppen året om. En utmärkt plats att njuta av livet, lugnet och naturens skönhet på.
Stugbyn har öppet året om.

Frösö Park Hotell
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Standardrum och familjerum. Hundar får vara med i lobbyn när man äter frukost. Ta en lång promenad tillsammans, ät gott och sov i våra sköna sängar. Hos oss är alla hundar VIP på nyårsafton.

Ödevata, Småland
Ödevata Gårdshotell och FiskeCamp
Ödevata erbjuder fantastiskt vackra promenader vid de omgivande sjöarna och skogarna. Nyårspaket – Hunden får följa med gratis vid övernattning i gårdshotellet.