Hundvänliga Hotell på Gotland

Letar du efter hundvänliga hotell på Gotland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell på Gotland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell på Gotland

DALHEM
Hotel Dalhem
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hunden kan vara med vid frukost om man sitter vid uteserveringen, med eller utan tak. Den får inte vara med inne i restaurangen.

EKEBY
Three Pheasants Boutique B&B
Det kostar inget extra och du kan ha med dig två hundar. Du kan boka alla rum. Hundar kan vara med vid frukosten om de är kopplade.

FÅRÖ
Sudersand Resort
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du kan boka rum på hotellet eller stugor.

FÅRÖSUND
Fårösunds Semesterby
Det kostar 300kr per vistelse/hund. Du kan boka alla deras stugor. Stugorna i Fårösunds Semesterby ligger som en perfekt utgångspunkt för utflykter runt om på norra Gotland.

STF Bunge Vandrarhem
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka olika rumstyper.

HAVDHEM
Stugbyn Nisseviken
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Hundar får inte vara i sängar och soffor. Stugan har en egen innergård och det finns en utedusch vid varje stuga där kan man duscha hunden.

KLINTEHAMN
Djupvik Hotel
Det kostar 400 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rum och hundar är välkomna i Restaurangen.

Hejdebo Vandrarhem & Pensionat
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med överallt utom i köket på vandrarhemmet.

Warfsholm Pensionat
Det kostar 265 kr per vistelse/hund. 100 kr skänker vi till Hundstallet. Du kan boka alla typer av rum och hundar får vara med överallt, både på frukost/fika/lunch och middag. Det finns egen privat strand där hundar är välkomna att bada. Vi säljer även hundglass samt godis från Hugo & Celine. Sortimentet kära hund från Gotländska Gustaf och Linnea (tass-salvor) har vi också.

LICKERSHAMN
Lickershamns Semesterby
Det kostar 300 kr per vistelse/hund och du kan boka olika typer av stugor. Hundar är tillåtna över hela området så länge den är i koppel men inga hundar i poolen.

LJUGARN
Ardrebo B&B
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka 2-bäddsrum och familjerum. Rummen har egen uteplats. Hundar får inte vara med vid frukost men du kan ta med dig frukosten till rummet. Hundar får vara med i trädgårdsserveringen.

Villa Alskog
Det kostar 200 kr per vistelse/hund. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får vara med när man äter och överallt.

LÄRBRO
Vallevikens Hotell & Restaurang Sjökrogen
Det kostar 350 kr per vistelse att ta med hunden, två hundar blir 700 kr per vistelse. Du bokar stuga med pentry eller hotellrum. Hundar får vara med på restaurangens uteservering. Hundar får inte vara i säng eller soffa.

Västös Strand by First Hotels
Det kostar 500 kr per vistelse och du kan boka alla typer av villor. Nya arkitektritade strandvillor vid Kappelshamnsviken på norra Gotland.

ROMAKLOSTER
Brukshotellet Roma B&B
Det kostar 140 kr per vistelse/hund under normalsäsong. Under högsäsong 15/6–15/8 får man inte ta med sig några hundar.

SLITE
Fröjel Resort & Spa
Det kostar 300 kr per vistelse och du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med i restaurangen.

Gothem Logi & Vedugnen
Det kostar 150 kr per vistelse/hund och du kan boka vissa rum. Hundar får vara med när man äter i vår restaurang.

Hotell Slitebaden
Det kostar 250 kr per vistelse och du kan boka dubbelrum. Hunden får ej vistas i sängarna. Hunden får var vara med i trädgården där du kan äta frukost.

Slite Strandby
Det kostar 200 kr per dygn och det är samma pris för två hundar. Du kan boka stugor med ett eller två sovrum. De tar ut en deposition på 2000 kr när man har med sig hund som du får tillbaka om stugan är städad ordentlig.

STÅNGA
Gumbalde Resort
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum Classic och Superior. Hundar får vara med på uteservering, shop/reception/golfbanan.

TOFTA
Surflogiet
Det kostar inget att ta med hunden och två hundar är helt ok. Du kan boka dubbeltält för 2personer. Frukost är serverat i en korg till tältet på morgonen, så hunden är varmt välkommen där med.
Hundar är tillåtna överallt på Surflogiet, inklusive restaurangen (som ligger på stranden). Dock måste hunden vara kopplad.

VISBY
Best Western Solhem Hotell
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Du kan äta frukost med hunden i anslutning till frukostmatsalen.

Best Western Strand Hotell
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Du kan äta frukost med hunden i anslutning till frukostmatsalen.

First Hotel Kokoloko
Det kostar 300 kr per vistelse/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka Deluxe rum med kök, Standard Family rum och Superior rum. Hundar får inte vara med när man äter, bara utomhus.

Hotell Breda Blick
Det kostar 150 kr per natt. Förutom frukostens bufféområde är hunden välkommen överallt på hotellet. Det går alltså även att sitta inne i matsalen med hunden, likväl som i vår rymliga trädgård.

Hotel Helgeand Wisby
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i matsalen men du kan äta frukost med hunden i trädgården. Personligt hotell i unik miljö från 1200-talet i hjärtat av Visby.

Hotell S:t Clemens
Det kostar 150 kr per hund/natt och du kan boka tvåbäddsrum standard och två tvåbäddsrum superior. Hunden får inte vara med i frukostmatsalen men under sommarhalvåret sitter man bäst ute i våra trädgårdar och äter, där är hunden självklart välkommen.

Hotell Villa Borgen
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men på innergården går det bra.

Kalk Hotel
Det kostar 150 kr per vistelse och du kan boka Double Standard Rum. Endast en hund per rum. Hundar får vara med på uteserveringen.

Nickarve Gård
Det kostar inget att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

Novi Resort
Det kostar 500 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Bungalow Studio, Bungalow och Bungalow Oceanfront. Våra Bungalows är väldigt hundvänliga då det är som små radhus och har egen entré, uteplats och stengolv. Finns till och med en utedusch. Hundar får vara med vid frukosten utomhus eller så kan du ta med dig frukosten till bungalow. Vi har en restaurang nere vid stranden som är öppen för middag, där är hundar välkomna.

Vidhave
Boende mellan hav & himmel i Visby. Hund kostar inget extra och du bor i ett eget trähus med veranda. Härifrån är det nära till Visbys murar och våra omgivande naturreservat erbjuder vackra och givande upplevelser i det fria. Hundar är välkomna på restaurangen. Du får en liten rabatt med den här koden “hundvänligahotell” Boka här www.vidhave.se

Villa Alma
Det kostar 250 kr per vistelse och du kan boka Deluxe rum och Superior rum. Hundar får bara vara med till och från rummet.

Visby Gustavsvik
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar,. Du kan boka rum, lägenheter och stugor. Hundar får vara med på uteserveringen om det är ok med andra gäster.

Visby Fängelse Vandrarhem
Det kostar inget extra och två hundar går också bra. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Visby Lägenhetshotell
Det kostar 300 kr per vistelse/hund och du kan boka 3-bäddsrum och 4-bäddsrum.

Visby Strandby
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du kan boka stugtyp Lillstuga och det går bra med max två hundar. I våra stugor bor du bra med en fantastisk utsikt mot havet i Visbys norra del.

Scandic Visby
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i restaurangen, gym och relax.

STF Vandrarhem Visby/Rävhagen
Det kostar inget extra att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka stugor med självhushåll och rum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men sommartid kan man sitta ute och äta med hunden.

VÄSTERGARN
Hotel Stelor
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Dubbelrum är bäst lämpade för en mindre hund, medan våra större rum som vi kallar Mini Suites går det fint att ha med sig två hundar, alternativt en hund av större storlek. Hund är välkommen i restaurangen så länge hunden klarar av/mår bra i en restaurangmiljö med allt vad det innebär. Säg gärna till när du bokar bord att du har med dig din hund.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Hundvänliga hotell på Gotland

DALHEM
Hotel Dalhem
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hunden kan vara med vid frukost om man sitter vid uteserveringen, med eller utan tak. Den får inte vara med inne i restaurangen.

EKEBY
Three Pheasants Boutique B&B
Det kostar inget extra och du kan ha med dig två hundar. Du kan boka alla rum. Hundar kan vara med vid frukosten om de är kopplade.

FÅRÖ
Sudersand Resort
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du kan boka rum på hotellet eller stugor.

FÅRÖSUND
Fårösunds Semesterby
Det kostar 300kr per vistelse/hund. Du kan boka alla deras stugor. Stugorna i Fårösunds Semesterby ligger som en perfekt utgångspunkt för utflykter runt om på norra Gotland.

STF Bunge Vandrarhem
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka olika rumstyper.

HAVDHEM
Stugbyn Nisseviken
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Hundar får inte vara i sängar och soffor. Stugan har en egen innergård och det finns en utedusch vid varje stuga där kan man duscha hunden.

KLINTEHAMN
Djupvik Hotel
Det kostar 400 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rum och hundar är välkomna i Restaurangen.

Hejdebo Vandrarhem & Pensionat
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med överallt utom i köket på vandrarhemmet.

Warfsholm Pensionat
Det kostar 265 kr per vistelse/hund. 100 kr skänker vi till Hundstallet. Du kan boka alla typer av rum och hundar får vara med överallt, både på frukost/fika/lunch och middag. Det finns egen privat strand där hundar är välkomna att bada. Vi säljer även hundglass samt godis från Hugo & Celine. Sortimentet kära hund från Gotländska Gustaf och Linnea (tass-salvor) har vi också.

LICKERSHAMN
Lickershamns Semesterby
Det kostar 300 kr per vistelse/hund och du kan boka olika typer av stugor. Hundar är tillåtna över hela området så länge den är i koppel men inga hundar i poolen.

LJUGARN
Ardrebo B&B
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka 2-bäddsrum och familjerum. Rummen har egen uteplats. Hundar får inte vara med vid frukost men du kan ta med dig frukosten till rummet. Hundar får vara med i trädgårdsserveringen.

Villa Alskog
Det kostar 200 kr per vistelse/hund. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får vara med när man äter och överallt.

LÄRBRO
Vallevikens Hotell & Restaurang Sjökrogen
Det kostar 350 kr per vistelse att ta med hunden, två hundar blir 700 kr per vistelse. Du bokar stuga med pentry eller hotellrum. Hundar får vara med på restaurangens uteservering. Hundar får inte vara i säng eller soffa.

Västös Strand by First Hotels
Det kostar 500 kr per vistelse och du kan boka alla typer av villor. Nya arkitektritade strandvillor vid Kappelshamnsviken på norra Gotland.

ROMAKLOSTER
Brukshotellet Roma B&B
Det kostar 140 kr per vistelse/hund under normalsäsong. Under högsäsong 15/6–15/8 får man inte ta med sig några hundar.

SLITE
Fröjel Resort & Spa
Det kostar 300 kr per vistelse och du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med i restaurangen.

Gothem Logi & Vedugnen
Det kostar 150 kr per vistelse/hund och du kan boka vissa rum. Hundar får vara med när man äter i vår restaurang.

Hotell Slitebaden
Det kostar 250 kr per vistelse och du kan boka dubbelrum. Hunden får ej vistas i sängarna. Hunden får var vara med i trädgården där du kan äta frukost.

Slite Strandby
Det kostar 200 kr per dygn och det är samma pris för två hundar. Du kan boka stugor med ett eller två sovrum. De tar ut en deposition på 2000 kr när man har med sig hund som du får tillbaka om stugan är städad ordentlig.

STÅNGA
Gumbalde Resort
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum Classic och Superior. Hundar får vara med på uteservering, shop/reception/golfbanan.

TOFTA
Surflogiet
Det kostar inget att ta med hunden och två hundar är helt ok. Du kan boka dubbeltält för 2personer. Frukost är serverat i en korg till tältet på morgonen, så hunden är varmt välkommen där med.
Hundar är tillåtna överallt på Surflogiet, inklusive restaurangen (som ligger på stranden). Dock måste hunden vara kopplad.

VISBY
Best Western Solhem Hotell
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Du kan äta frukost med hunden i anslutning till frukostmatsalen.

Best Western Strand Hotell
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Du kan äta frukost med hunden i anslutning till frukostmatsalen.

First Hotel Kokoloko
Det kostar 300 kr per vistelse/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka Deluxe rum med kök, Standard Family rum och Superior rum. Hundar får inte vara med när man äter, bara utomhus.

Hotell Breda Blick
Det kostar 150 kr per natt. Förutom frukostens bufféområde är hunden välkommen överallt på hotellet. Det går alltså även att sitta inne i matsalen med hunden, likväl som i vår rymliga trädgård.

Hotel Helgeand Wisby
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i matsalen men du kan äta frukost med hunden i trädgården. Personligt hotell i unik miljö från 1200-talet i hjärtat av Visby.

Hotell S:t Clemens
Det kostar 150 kr per hund/natt och du kan boka tvåbäddsrum standard och två tvåbäddsrum superior. Hunden får inte vara med i frukostmatsalen men under sommarhalvåret sitter man bäst ute i våra trädgårdar och äter, där är hunden självklart välkommen.

Hotell Villa Borgen
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men på innergården går det bra.

Kalk Hotel
Det kostar 150 kr per vistelse och du kan boka Double Standard Rum. Endast en hund per rum. Hundar får vara med på uteserveringen.

Nickarve Gård
Det kostar inget att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

Novi Resort
Det kostar 500 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Bungalow Studio, Bungalow och Bungalow Oceanfront. Våra Bungalows är väldigt hundvänliga då det är som små radhus och har egen entré, uteplats och stengolv. Finns till och med en utedusch. Hundar får vara med vid frukosten utomhus eller så kan du ta med dig frukosten till bungalow. Vi har en restaurang nere vid stranden som är öppen för middag, där är hundar välkomna.

Vidhave
Boende mellan hav & himmel i Visby. Hund kostar inget extra och du bor i ett eget trähus med veranda. Härifrån är det nära till Visbys murar och våra omgivande naturreservat erbjuder vackra och givande upplevelser i det fria. Hundar är välkomna på restaurangen. Du får en liten rabatt med den här koden “hundvänligahotell” Boka här www.vidhave.se

Villa Alma
Det kostar 250 kr per vistelse och du kan boka Deluxe rum och Superior rum. Hundar får bara vara med till och från rummet.

Visby Gustavsvik
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar,. Du kan boka rum, lägenheter och stugor. Hundar får vara med på uteserveringen om det är ok med andra gäster.

Visby Fängelse Vandrarhem
Det kostar inget extra och två hundar går också bra. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Visby Lägenhetshotell
Det kostar 300 kr per vistelse/hund och du kan boka 3-bäddsrum och 4-bäddsrum.

Visby Strandby
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du kan boka stugtyp Lillstuga och det går bra med max två hundar. I våra stugor bor du bra med en fantastisk utsikt mot havet i Visbys norra del.

Scandic Visby
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i restaurangen, gym och relax.

STF Vandrarhem Visby/Rävhagen
Det kostar inget extra att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka stugor med självhushåll och rum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men sommartid kan man sitta ute och äta med hunden.

VÄSTERGARN
Hotel Stelor
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Dubbelrum är bäst lämpade för en mindre hund, medan våra större rum som vi kallar Mini Suites går det fint att ha med sig två hundar, alternativt en hund av större storlek. Hund är välkommen i restaurangen så länge hunden klarar av/mår bra i en restaurangmiljö med allt vad det innebär. Säg gärna till när du bokar bord att du har med dig din hund.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.