Hundvänliga Hotell i Uppland & Västmanland

Letar du efter hundvänliga hotell i Uppland och Västmanland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Uppland och Västmanland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Hundvänliga hotell i Uppland & Västmanland

Med reservation för ändringar.

ARBOGA
Arboga Stadshotell
Det kostar inget extra. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster. Hundskålar finns att låna.

Dinners
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen men man kan sitta i ett rum bredvid med hunden.

Herrfallet
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka 2-bädd och 6-bäddsstugor. Hundar får följa med på restaurangens uteservering. Det finns en hundträningsgård på området.

ARHOLMA
Bull-August Gård
Det kostar 400 kr per vistelse. Du kan boka alla rumstyper. Antalet husdjur per dygn hos oss är begränsat till max 2 på hela vandrarhemmet. 

BERGSGÅRDEN
Bergsgården – det lilla hotellet i Guldsmedshyttan
Det kostar inget extra och två hundar går också bra. Hundar får inte vara med vid frukost men det finns en naturskön trädgård och skogklädda omgivningar för långa hundpromenader.

BRO
Lejondals Slott
Det kostar 300 kr per vistelse och du kan ha max två hundar på rummet. Du kan boka alla typer av rum. Vi vill att alla familjemedlemmar skall känna sig lika välkomna och därför får naturligtvis er hund också bo hos oss, detta gäller likväl i de allmänna ytorna samt restaurang.

BYLEHAMN
Salnö Gård
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Salnö Gård har stor trädgård och fina strövområden. Du kan äta frukost med hunden i trädgården.

DANDERYD
Best Western Hotel Danderyd
Det kostar 250 kr per vistelse att ta med sig hunden. Du kan boka alla typer av rum.. Hundar är välkomna överallt på hotellet.

Hotell Danderyds Gästeri
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar.  Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

DJURHAMN
Djurönäset Hotell & Spa
Hund kostar 300 kr per vistelse och då får hunden låna korg och mat/vattenskålar, samt en liten goodiebag. Du kan boka Enkelrum och Dubbelrum. Hundar får vara med i matsalen på anvisad plats. Det finns fina strövområden och bad från naturklippor på området.

EKERÖ
Mälarö Hotell
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för upp till 3 hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara i frukostrummet, endast i hotellrummet och på utegården.

Skytteholm
Det kostar 250 kr per vistelse/hund och det går bra med två hundar. Det finns också ett Vip paket för 495 kr som innehåller en egen säng, godis, handduk, schampo och två matskålar till hunden. Du kan boka Superior och Standard rum. Hundar får vara med överallt förutom i deras spa.

ENKÖPING
First Camp Bredsand – Enköping
Det kostar 215 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Alla stugor är hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Här kan ni vandra längs Upplandsleden, ta sköna dopp i Mälaren eller njuta av en stunds fiske.

Hotel Park Astoria
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan äta frukost med din hund i lobbyn.

Rotbrunna Häst & Kursgård
Det kostar 50 kr extra per natt och hund. Du kan boka Stuga med två bäddar och dubbelrum. Hundar får vara med i köket på nedervåningen vid frukost och stora samlingsrummet om den är kopplad.

FAGERSTA
Fagersta Brukshotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får bara vara med i lobbyn.

Fagersta Wärdshuset C.Dickens
Det kostar inget extra för en två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna i restaurangen om de är rumsrena och tysta.

GIMO
Gimo Herrgård
Det kostar inget extra och det går bra med två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen eller i huvudbyggnaden.

GRISSLEHAMN
Hotell Havsbaden
Det kostar 200 kr per natt/hund. Du kan boka dubbelrum.
Hundarna är varmt välkomna att spendera sin tid på rummen eller i vår lobby, dock ej tillträde i våra restauranger, barer samt spa & relax

GRÄDDÖ
STF Kapellskär Vandrarhem
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka stugorna.

GRYTHYTTAN
Loka Brunn
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Här på Loka Brunn älskar vi husdjur och de är såklart välkomna till oss i våra husdjursanpassade lägenhetsrum som motsvarar A-klass. Dessvärre har vi inte möjlighet att låta djuren vistas i Stora Societetshuset och i vårt spa, Vattensalongen, men på övriga anläggningen går det självklart bra att ta med dem.
Våra lägenhetsrum är belägna i ett lugnt område i utkanten av den övriga anläggningen, med den härliga naturen och fina vandringsleder runt husknuten.

JÄRFÄLLA
Görvälns Slott
Det kostar 450 kr hund/vistelse och två hundar går också bra. Du kan boka Standard dubbelrum och Dubbelrum. Hundar får endast vara i slottsentré och reception. Våra eleganta Dubbelrum Villa är lite större än våra Dubbelrum Small Villa och har exklusiva 160-180 cm breda sängar med härliga madrasser och sänglinne från det lyxiga märket Mille Notti. Varje rum har en mindre arbetsplats med skrivbord och stol och alla dubbelrum har badrum utrustade med dusch. I våra två hundvänliga dubbelrum ingår hundgodis och påse, och ni får låna filt och vattenskål under vistelsen.
Våra hundvänliga rum ligger i Villa Solbacka, ca 175 meter från slottet, och har egna ingångar.

Kallhälsbaden Vandrarhem
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Hundar får inte vara med när man äter frukost.

HÄLLEFORS
Hellefors Herrgård
Det kostar 100 kr per natt/hund. Du kan boka de flesta rum. Hundar får vara med i restaurangen.

KOLBÄCK
Kolbäcks Gästgivaregård
Det kostar 100 kr per natt/hund då ingår hundbädd med eget lakan, hundskålar (matskålar), ett litet tuggben. Hundrastgård finns. Du kan boka tvåbäddsrum, ej med eget badrum. Enkelrum har eget badrum. Hundar får inte vara med i matsalen.

KÖPING
Hotell Gillet
Det kostar 175 per hund/vistelse och det går bra med två hundar. Du kan boka twin rum och enkelrum. Hundar får bara vara på rummet.

Hotell Scheele
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbel – och enkelrum. Hunden får tyvärr inte följa med till frukostmatsalen. Men det finns ett par småbord i foajén där man får ha med sig hunden.

Sörgården
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka familjesuite/gästlägenhet. Hundar får vara med vid frukosten.

LINDESBERG
Lindesbergs Stadshotell
Det kostar 150 kr per hund/natt och du kan boka Dubbelrum och Enkelrum som ligger på bottenplan. Hundar får inte vara i matsalen men du kan ta med dig en bricka till rummet.

LIDINGÖ
Ellery Beach House
Det kostar 300 kr/natt för en hund, 500 kr per natt för två hundar.
Du kan boka Petit mini double small och De Luxe. (OBS det finns endast ett begränsat antal hundrum som vi kan erbjuda per datum) Hunden får vara med Coco Uteservering(sommartid), Pergola, Palmers restaurang och Coco Restaurang. Hundar får inte vara med i poolområdet, varken ute eller inne, i lobbybaren och i konferensrummen.

Villa Lovik
Det kostar 300 kr per vistelse eller 495 kr och då får du låna hundbädd, skålar, hundgodis, ben, schampo och handdukar. Du kan boka alla typer av rum.  Du kan ta med din hund överallt förutom till relaxavdelningen. Planerar du att äta i vår restaurang i sällskap av din hund, önskar vi att du meddelar oss innan så att vi kan ta hänsyn till detta vid planeringen av bordsplacering

MARIELUND
Odalgården
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och du har tillgång till ett gemensamt kök.

NORA
Lilla Hotellet
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Du kan boka dubbelrum i annexet. Hundar får inte vara med vid frukosten, bara utomhus i trädgården.

Åkerby Herrgård
Hundar är alltid välkomna till oss. Här trivs hundar och hundägare. Vårt naturnära läge vid Fåsjön med skogen som närmaste granne, stora gräsytor och vandringsleder i närheten ger många mervärden.
Du kan boka olika rumstyper. Vi har enkelrum, dubbelrum, sviter, lägenheter och familjerum. Det kostar 250 kr per vistelse för en eller två hundar. Hundar får vara med nästan överallt i rum och lokaler och restaurang, dock inte gå
runt vid ex. buffébord.

NORBERG
Klackbergsgården
Det kostar inget extra att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Värdshuset Engelbrekt
Det kostar 100 per natt/hund och det går bra att med sig två hundar. Du kan boka enkel- och dubbelrum. Hundar får inte vara i restaurangen.

NORRTÄLJE
Hvilan B&B Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rum.  Hundar får inte vara i offentliga utrymmen.

Optima Hotel Roslagen by Reikartz
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundarna får ej vara i restaurangen men om man vill kan man ta med frukosten till rummet, eller om man vill sitta i lobbyn och äta, där kan hunden vara med om man önskar.

RialaHästGård
Det kostar inget extra och två hundar går också bra. Du kan boka familjerum och dubbelrum.

NYKVARN
Vidbynäs Gård
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar.  Du kan boka dubbelrum och studio. Hundar får bara vara på rummet inte i några allmänna utrymmen.

RIMBO
Johannesbergs Slott
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen.

ROSERSBERG
Rosersbergs Slott
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Betalar du 495 kr får du deras “Best Friend-paket” med godis, schampo och handduk att ta med hem samt du får låna en filt och hundskålar. Du kan boka alla typer av rum och hundar får vara med på frukosten.

ROSLAGENS SKÄRGÅRD
Marholmen
Hundtillägg kostar 300 kr per vistelse. Du väljer mellan att bo i Superior Dubbelrum, som alla har altan på hotellet, eller i ett Skärgårdshus som är 70 kvm och har bäddar för upp till sex personer. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn och det finns bord precis utanför matsalen och en uteservering, där hundar är välkomna. På Marholmen finns även en egen agilitybana och en hundbadstrand.

SANDHAMN
Sandhamn Seglarhotell
Hund kostar 250 kr per vistelse. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är varmt välkomna överallt, även i restaurangen/bar, bortsett från i spaet. Här får du tillgång till en av Stockholms skärgårds mest unika och anrika öar, samtidigt som du bor i en modern och avslappnad miljö, med god mat, musik, fest, umgänge och aktiviteter. När ni checkar in i ert bokade hundrum så får ni en “doggy-bag” med lite smått och gott av oss. Vi välkomnar även din bästa vän på rummet med en hundkorg, hundfilt och matskål.

SALA
Hotell Tinget
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Man kan ta med hunden när man äter frukost men inte in i puben och frukostdelen, men de går att sitta i lobbyn vid receptionen.

SKINNSKATTEBERG
Baggå Skola
Det kostar 100 kr per natt och är det två hundar blir det 150 kr/natt. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får bara med vid frukosten om det är ok för andra gäster.

Brukshotellet Skinnsberg
Det kostar 100 kr/hund och natt. Du kan boka enkel, trebädds-och familjerum. Frukostbuffén serveras på Brukshotellet som är husdjursfritt. Gäster i Hundhotellet Annexet har dock ett alldeles eget kökspentry där hundar är välkomna.

SOLMYRA
Solmyra 56 Gästhem
Det kostar 30 kr per natt och det går bra med två hundar för samma pris. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med vid frukost.

SOLLENTUNA
Bergendal
På Bergendal är din hund lika välkommen som du. Här bor ni trivsamt med fina promenadstråk intill Edsviken utanför dörren. Hundar är även välkomna i vår restaurang där vi har avsedda platser för hundägare, både inom- och utomhus. För hundpaket tillkommer en tilläggskostnad om 350 kronor per rum utöver ordinarie rumspris. Då ingår lån av hundfilt och vattenskål samt en give-away i form av godis.

Scandic Star
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan sitta med hunden i lobbyn.

Ett Smart Hotell
Det kostar inget att ta med en eller två små hundar. Du kan boka Studio Standard rum.

SORBY
Rytterne Kyrkskola B&B
Det kostar 200 kr per vistelse och du kan bara ta med dig en hund. Du kan endast boka enkelrum.

STRÖMSHOLM
Strömsholms Vandrarhem
Det kostar 130 kr för 1-2 hundar och 180 kr för fler än hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med överallt så länge de är kopplade.

Thottska Villan & Ridskolan Strömsholm
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum samt ett litet torp med kök. Hundar får inte vara med vid frukost eller i allmänna utrymmen.

SÖDERFORS
Söderfors Herrgård
Det kostar 400 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får bara vara i rummet.

SÖDERTÄLJE
Hotell Torpa Pensionat
Det kostar 300 kr per vistelse och två går också bra för samma pris.Det går bra att ha hundar i paviljongsdelen. Huvudbyggnaden och frukostsalen är djurfria.

Quality Hotel Park
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Du kan sitta med hunden i lobbyn och äta frukost.

Scandic Skogshöjd
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum.  Hundar får inte vara i matsalen.

Scandic Södertälje
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum.  Hundar får inte vara i matsalen med du kan äta frukost i lobbyn med din hund.

TÄBY
Näsby Slott
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hunden kan vara med när man äter frukost och hundar är välkomna överallt, även i deras lilla restaurang, Lilla Slottskrogen. 

Såstaholm Hotell
Det kostar 500 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka twin rum. Hundar får inte vara i matsalen men lobby och bar går bra.

UPPLANDS-VÄSBY
Scandic Infra City
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden nära receptionen.

Scandic Upplands Väsby
Det kostar inget extra att med hunden och två går också bra. Du kan boka Twin rum och Family Superior rum. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn och utomhus sommartid i deras stora härliga uteplats med lounge möbler.

UPPSALA
Akademihotellet
Det kostar 300 kr per vistelse alternativt per vecka om du bor en längre period. Det är samma pris för två hundar. Du kan vara med hunden i lobbyn.

ArenaHotellet
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan ta med dig frukosten upp till rummet.

Botanika Uppsala
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Clarion Collection Hotel Uppsala
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara i lobbyrestaurangen, men din fyrbenta vän får gärna följa med till restaurangen en trappa ner under både frukost och middag. Varje hund får sin egna VIP-påse med godsaker, matskål och egen bädd.

Clarion Hotel Gillet
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Moderate dubbelrum, Standard Dubbelrum samt Superior Dubbelrum. Hundar får vistas i lobbyn och i den främre delen av restaurangen, bara att fråga personalen!

Elite Hotel Academia
Det kostar 200 kr per /natt och du kan ha upp till 3 hundar för samma pris. Du kan boka Standard, Superior och Deluxe rum. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn och på uteserveringen hos Bishop’s Arms är det också ok.

Hotell Centralstationen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma för två hundar om dom är små. Du kan boka hotellrum, lägenhet och vandrarhemsrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen bara i lobbyn.

Hotell Stella
Det kostar 195 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får vara inte med i frukostmatsalen.

Hotell Svava
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Du kan boka Standardrum och familjerum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men i lobbyn går bra.

Radisson Blu Hotell Uppsala
Det kostar 350 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Standard dubbelrum. Inne i restaurangen får hunden inte vistas, men vår lobby ligger i anslutning till restaurangen där frukost, lunch och middag serveras och där får gärna hunden vara med.

Scandic Uppsala Nord
Det kostar 200kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hunden kan vistas i rummet och på allmän plats i kortare stunder, förutom restaurangen.

Scandic Uplandia
Det kostar 200kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hunden kan vistas i rummet och i lobbyn går bra.  Du kan boka dubbelrum.

VALLENTUNA
First Hotel Lindö Park
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hunden kan inte vistas i vår SPA-avdelning, i övrigt är hundar välkomna överallt. Vi ligger ute på landet med flertalet fina promenadstråk för hundägare. Vi får flertalet gäster med hund tack vare vårt läge.

VAXHOLM
Bogesund Slottsvandrarhem
Det kostar 50 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka dubbelrum. Man kan inte ta med hunden till restaurangen, och i gästköket är det vanlig hänsyn som gäller, om det sitter andra gäster där så får man fråga dom om det är ok. Samma sak gäller sällskapsrummen, man får fråga dom andra gästerna om det är ok med hund. Det finns fantastiska utomhusutrymmen där hundar är välkomna.

Waxholms Hotell
Det kostar inget att ha med en eller två hundar. Hunden får vara i baren, där man även kan inta sina måltider, detta förutsätter att hunden eller hundarna är väluppfostrade och att det inte stör andra gäster.

VÄDDÖ
Pensionat Kanalvillan
Det kostar 400 kr per vistelse/hund och det går bra att ha med två hundar. Du kan boka lägenhet med plats för 4 personer och fullt utrustat kök.

VÄRMDÖ
Siggesta Gård
Det kostar 400 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Då ingår korg, vattenskål och godis. Du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna överallt på hotellet.

VÄSTERBYKIL
Fallängetorp för fä och folk & Mellangården
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två må hundar. Du kan boka enkel, familjerum och 6-bäddsrum. Hundar kan vara med vid frukost om det inte är några andra gäster.

VÄSTERÅS
Clarion Collection Hotel Etage
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

Comfort Hotell
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Good Morning Västerås
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka singel, dubbel -och trippelrum. Hundarna får en vattenskål och godis vid ankomst, de får även sitta med vid vissa bord i restaurangen. Det finns fina promenadstråk nära hotellet. I priset 200 kr ingår avresestäd, vill man ha extra städ under vistelsen tillkommer 200 kr

First Camp Västerås – Mälaren
Det kostar 215kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor. På området finns både hundbad och hunddusch.

Hem till Gården Boutique Hotell
Det kostar 150 kr per natt /hund och det går bra att ta med sig två hundar.  Du bokar lägenhetsvit. Frukosten är i form av frukostkorg som man äter i den egna lägenhetssviten eller på uteserveringen på sommaren med hunden. Vi har en Bistro där hund också kan vara med under förutsättning att de är lugna med det. Vi har många gäster här med hund då vi har en underbar trädgård att vistas i och närheten till strövområden.

Hotell Arkad
Det kostar 300 kr per vistelse och det är bara ok med en hund. Du kan boka enkel-och dubbelrum.  Hundar får bara vara på rummet.

Hotell Plaza
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan sitta med hunden i lobbyn.

Scandic Västerås
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard och familjerum. Hundar får bara vara i lobbyn.

The Steam Hotel
Det kostar 300 kr/natt. Har du två hundar med dig tillkommer en kostnad på 500 kr/natt. Hundarna är varmt välkomna att spendera sin tid på rummen eller i vår lobby, dock ej tillträde i våra restauranger, barer eller vår Voltage Lounge. Vill ni även unna er fyrbenta vän nåt litet extra så kan man köpa en härliga liten Box i receptionen med gott och blandat som går hem hos de flesta hundar!

ÅKERSBERGA
Best Western The Public Hotel
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och upp till tre hundar kan vara med på rummet. Du kan boka enkel, queen, kingrum, med våningssängar. Hundar får följa med vid frukosten. Hunden får inte lämnas ensam på rummet under dagen/natten.

Le Mat B&B Åkersberga
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får vistas i bortre halvan av frukostmatsalen, men får inte följa med fram till frukostbuffén eller kaffebuffén.

ÖREGRUND
Epokgården
Det kostar 75 kr per natt/hund och det går bra att ha med två hundar. Du kan boka lägenheter och stugor.

Hotell Floras Trädgård
Det kostar 150kr per vistelse, samma pris för två hundar. Du kan boka alla rum förutom sviten. Hundar får inte vara med i frukostrummet men det finns en härlig trädgård att sitta i.

Strandhotellet
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen. På sommaren får hunden följa med till frukosten och till middagen då man kan sitta ute och äta. Den får också följa med ut på vår innergård där vi har vår pool, dock inte bada i poolen.

Öregrund Bed & Breakfast
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hundar får vara med vid frukosten om det är ok för andra gäster.

ÖSTHAMMAR
Gamla Järnhandeln – Norrskedika Hotell
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två små hundar, annars är det 500 kr. Hundar kan vara med i restaurangen om det är ok för andra gäster.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Så här bokar du


 Klicka på hotellets namn för att boka

 Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

 Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

 Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

 Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

 All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet