Select Page

Hundvänliga Hotell i Västerbotten

Letar du efter hundvänliga hotell i Västerbotten? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Västerbotten.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Västerbotten


Med reservation för ändringar.

BORGAFJÄLL
VIA Borgafjäll Cabins & Apartments
Det kostar 150 kr per vistelse/hund och två hundar går också bra. Du kan boka lägenheter och stugor, alla med självhushåll.

BURTRÄSK
Burträsk Värdshus
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med vid frukost.

BYSKE
Byske Gästgivargård
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i restaurangen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

KLIMPFJÄLL
Hotell Klimpfjäll
Det kostar 200 kr er vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla stugor och rum. Hundar får inte vara i restaurangen men lobbyn går bra,

Klimpfjällsgården
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hunden får vara med i alla lokaler förutom bastun, så det går fint att ha med i matsalen där man även äter frukost, café och uteplats.

LYCKSELE
Ansia Resort Lilla Hotellet
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka stugorna.

Hotell Lappland
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

LÖVÅNGER
Lövånger Kyrkstad
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i restaurang eller café. Det finns stora grönområden samt ett naturreservat för trevliga promenader med hunden.

SAXNÄS
STF Saxnäsgården Hotell
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum.

SKELLEFTEÅ
Hotell B&B Gränden
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Frukost tar man själv i kylen, hunden kan vara med.

Hotell Stensborg
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med i allmänna utrymmen.

Hotell Victoria
Det kostar 200 kr per  vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte var med i frukostmatsalen.

Malmia Hotell
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men vid receptionen går bra. Du kan ta med dig frukosten till rummet.

Quality Hotell Skellefteå
Det kostar 250 kr per vistelse och det går bra att ta med två hundar för samma pris. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Skellefteå Camping
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka både rum och stugor. I gästgården får inte hundar vara med vid frukost, i stugan har du ett eget kök.

Quality Hotell Stadshotell
Det kostar 250 kr per vistelse och det går bra att ta med två hundar för samma pris. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Scandic Skellefteå
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får inte vara i restaurangen men det går bra att frukost med hunden.i lobbyn eller ta med frukosten till rummet.

Thunor Bed &Breakfast
Det kostar 200 kr per vistelse och för en hund och 300 kr för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara med i allmänna utrymmen. Det finns en hundgård med tak.

STORUMAN
Hotell Toppen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbelrum och familjerum. Hundar får inte vara med vid frukosten. Det finns fina vandringsstigar/promenadstråk bara runt husknuten vid hotellet.

TÄRNABY
Tärnaby Fjällhotell
Det kostar 200 per vistelse/hund och två hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen men du kan sitta med i loungen med hunden.

UMEÅ
Clarion Collection Hotel Uman
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum.  Hundar får inte vara i restaurangen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Comfort Hotell Winn
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard, Superior och Deluxe rum. Hundar får vara i lobbyn men inte i restaurangen.

Elite Hotel Mimer
Det kostar 200 kr per natt/hund och två hundar går bra för samma pris, inklusive matskål och godis. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan äta frukost med hunden i den mysiga lobbyn.

First Camp Nydala – Umeå
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området.

Hotell Aveny
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbel och enkelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men lobbyn går bra.

Hotel Botnia
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men det går bra på den stora terassen under sommaren.

Hotell Entré Norr
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Norrland YMCA Vandrarhem
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Det finns en Biabädd, mat och vattenskål i rummet som har plats för 4 personer. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Scandic Plaza
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurang, lobby eller relaxavdelning.

Scandic Umeå Syd
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard rum. Hundar får bara vara på rummet.

VILHELMINA
Hotell Wilhelmina
Det kostar 75 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka twin/dubbelrum.  Hundar får inte vara med i restaurangen men i panoramabaren med fantastiskt utsikt.

VÄNNÄS
Vännäs Bad & Camping
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

VÄSTER GAFSELE
Gafsele Lappland Vandrarhem
Det kostar 50 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka rum dubbelrum och 3-bäddsrum. Hundar får vara med i tv-rummet och matsalen.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar.
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner.
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾