Hundvänliga Hotell i Västerbotten

Letar du efter hundvänliga hotell i Västerbotten? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Västerbotten.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Västerbotten


Med reservation för ändringar.

BORGAFJÄLL
Borgarfjäll Hotell
Det kostar 300 kr per vistelse att ta med hunden och det är samma pris för två hundar. Du kan boka olika typer av rum. Hundar får inte vara med i matsalen eller Spa. Övriga utrymmen beroende på övriga gäster och andra hundar.

VIA Borgafjäll Cabins & Apartments
Det kostar 150 kr per vistelse/hund och två hundar går också bra. Du kan boka lägenheter och stugor, alla med självhushåll.

BURTRÄSK
Burträsk Värdshus
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med vid frukost.

BYSKE
Byske Gästgivargård
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i restaurangen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

KLIMPFJÄLL
Hotell Klimpfjäll
Det kostar 200 kr er vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla stugor och rum. Hundar får inte vara i restaurangen men lobbyn går bra,

Klimpfjällsgården
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hunden får vara med i alla lokaler förutom bastun, så det går fint att ha med i matsalen där man även äter frukost, café och uteplats.

LYCKSELE
First Camp Ansia – Lycksele
Det kostar 215 kr per vistelse för en eller två hundar. Du kan boka olika typer av stugor. Hunddusch finns på området.

Hotell Lappland
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

LÖVÅNGER
Lövånger Kyrkstad
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Det finns några stugor som är hundvänliga. Så länge övriga gäster finner det okej är hundar även välkomna på vår uteservering och vid dåligt väder, om övriga gäster ok:ar detta är dem även välkomna inomhus i vår våffelstuga. Det finns stora grönområden samt ett naturreservat för trevliga promenader med hunden.

SAXNÄS
STF Saxnäsgården Hotell
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum.

SKELLEFTEÅ
Aurum Hotel
Hund kostar 300 kr per vistelse och du kan boka Tvåbäddsrum och Familjerum. Hundar får vara med i en del av restaurangen, lobbyn samt i Orangeriet På Söder men ej i relaxavdelningen.
Våra husdjursvänliga rum är utrustade med bekväma sängar matskål och lite gott för att ge din fyrbenta vän en lika bekväm vistelse som dig.
Vi är stolta över att vara ett djurvänligt hotell och vi ser fram emot att välkomna dig och din bästa fyrbenta vän till Aurum Hotel för en oförglömlig vistelse.

Hotell B&B Gränden
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Frukost tar man själv i kylen, hunden kan vara med.

Hotell Stensborg
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med i allmänna utrymmen.

Hotell Victoria
Det kostar 200 kr per  vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte var med i frukostmatsalen.

Malmia Hotell
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men vid receptionen går bra. Du kan ta med dig frukosten till rummet.

Quality Hotell Skellefteå
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Skellefteå Camping
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka både rum och stugor. I gästgården får inte hundar vara med vid frukost, i stugan har du ett eget kök.

Quality Hotell Stadshotell
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Scandic Skellefteå
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får inte vara i restaurangen men det går bra att frukost med hunden.i lobbyn eller ta med frukosten till rummet.

The Wood Hotel by Elite
I våra Superiorrum på våning 16 är våra fyrbenta vänner välkomna för en tilläggskostnad på 200sek/natt. Vi har ett begränsat antal djurrum. För hundar på rummet ingår två skålar, filt och hundgodis. Din hund är välkommen på vår restaurang Paolo´s och i lobbyn, ej på övriga restauranger, spa eller konferensytor.

Thunor Bed &Breakfast
Det kostar 200 kr per vistelse och för en hund och 300 kr för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara med i allmänna utrymmen. Det finns en hundgård med tak.

STORUMAN
Hotell Toppen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbelrum och familjerum. Hundar får inte vara med vid frukosten. Det finns fina vandringsstigar/promenadstråk bara runt husknuten vid hotellet.

TÄRNABY
Tärnaby Fjällhotell
Priset för hund rum är 200kr extra. Man får ha hund i hela entréplan (plan2) även puben (och plan 1). Du kan boka enkelrum, dubbelrum och flerbädds rum. Hundar får ej vistas på övriga våningar.

UMEÅ
Clarion Collection Hotel Uman
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standardrum.  Hundar får inte vara i restaurangen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Clarion Hotel Umeå
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standardrum och Superiorrum. Hundar får vara med i lobbybaren och Living room där du även kan äta din frukost.

Comfort Hotell Winn
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard, Superior och Deluxe rum. Hundar får vara i lobbyn och i Guilty Pleasure Café, även kallat GP’s, där det serveras härliga maträtter.

Elite Hotel Mimer
Det kostar 200 kr per natt/hund och två hundar går bra för samma pris, inklusive matskål och godis. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan äta frukost med hunden i den mysiga lobbyn.

First Camp Nydala – Umeå
Det kostar 215 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området.

Hotell Aveny
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbel och enkelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men lobbyn går bra.

Hotel Botnia
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men det går bra på den stora terassen under sommaren.

Hotell Entré Norr
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Norrland YMCA Vandrarhem
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Det finns en Biabädd, mat och vattenskål i rummet som har plats för 4 personer. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Scandic Plaza
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurang, lobby eller relaxavdelning.

Scandic Umeå Syd
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard rum. Hundar får bara vara på rummet.

VILHELMINA
Hotell Wilhelmina
Det kostar 75 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka twin/dubbelrum.  Hundar får inte vara med i restaurangen men i panoramabaren med fantastiskt utsikt.

VINDELN
Hotell Vindelngallerian
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum.

VÄNNÄS
Vännäs Bad & Camping
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

VÄSTER GAFSELE
Gafsele Lappland Vandrarhem
Det kostar 50 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka rum dubbelrum och 3-bäddsrum. Hundar får vara med i tv-rummet och matsalen.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.