Select Page

Hundvänliga Hotell i Halland

Letar du efter hundvänliga hotell i Halland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Halland eller om du vill ha hjälp med din bokning.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Halland

Med reservation för ändringar.

BJÖRKÄNG
Björkängs Vandrarhem
Det kostar 50 kr per hund/natt och det går bra med två hundar. Du kan boka alla rum. Hundar får vara med överallt utom i sängar och soffor. Det finns en stor trädgård där man kan vara med sina hundar, samt fina promenadvägar.

BYGGET
Pensionat Sågknorren
Det kostar 75 kr/natt och två hundar kostar 100kr/natt. Det finns totalt 10 dubbelrum varav 3 är familjerum också, hundar får vara i 9 av rummen, det är bara Röd gris i pensionatet som man inte får ha husdjur i. Man får ha hundar i hela Vandrarhemmet Stall1. I matsal samt i TV rum i pensionat får inte hundar vara, alltså inte till frukost.

FALKENBERG
Gits Gård
Det kostar 200 kr per vistelse och två hundar går också bra. Är det av större sort så blir priset 300 kr. Du kan boka stugor, B&B samt hotellrum. Hundar får vara med i matsalen/sällskapsrum/konferensrum om det inte är en allergiker närvarande. Utomhus skall de hållas kopplade.

Grand Hotel Falkenberg
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hunden får vara i hotelldelen, men inte inne i restaurangen där frukosten serveras.

Falkenberg Strandbad
Det kostar 295 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard och deluxe rum.  Hundar är inte välkomna i restaurangen men i lobbyn. Du kan beställa frukost till rummet.

Olofsbo Camping
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Här bor ni i en stuga. Boka i god tid. På campingen finns även en speciell hunddusch som många nyttjar när de varit vid havet och badat hundar då Olofsbo Camping har en av de sandstränder där hundar är tillåtna för bad även på sommaren.

FEGENS
Fegens Vandrarhem
Det kostar 50 kr per hund/natt  och det går bra med två hundar och man kan 1-bäddsrum till 4-bäddsrum.
Hundar är inte tillåtet i matsal och gemensamma utrymmen. Hundar är tillåtet på altanen om man önskar äta frukost där. Hundar är inte tillåtet i dusch eller toalett utrymmen.

FRILLESÅS
Pensionat Frillesberg
Det kostar 100 kr per hund/vistelse och det går bra att ta med två hundar. Hunden får följa med till frukosten om det inte finns allergier bland övriga gäster. Inga hundförbjudna områden. Vi har också stor tomt där man kan rasta och leka med hunden.

GETINGE
Prostens Bed & Breakfast
Välkommen till Prästgården i Getinge. Det kostar 200kr per vistelse för en hund och 300kr för två hundar. Man kan boka Brygghuset, ett rustikt eget semesterhus med bakugn, fullt utrustad kök, badrum med egen dusch/WC samt ett sovloft med plats till 6 personer. Hundar är välkommen överalt dock ej på sovloftet. Det finns egen uteplats och stor trädgård att rasta hunden på, om den är kopplad. Skogen ligger utanför din dörr och det finns fantastiska vägar och stigar att upptäcka. Kanske en promenad till kroksjön för hundsim? Gillar ni Agility ligger Lotushallen nära. Vi har också en veterinärmottagning på gården.

GÄLLINGE
Finas Torpgård B&B
Det kostar 50 kr per hund/natt de första två dygnen; därefter 30 kr eller max 250 kr per vecka per hund.  Är det hundfria gäster här får man komma överens ang hundnärvaro vid frukosten. Har aldrig varit något problem.

HALMSTAD
Clarion Collection Hotel Norre Park
Det kotar 250 kr per vistelse /hund och det går bra att ha med två hundar. Man kan boka Superior eller dubbelrum och det finns avsatt våning bara för hundar. Hundar får inte vistas i restaurangen/ baren under vistelsen men det finns en stor innergård där de kan vara.

Good Morning + Halmstad
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hundarna är tillåtna på rummen och på vägen till och från entrén, men hundarna är inte välkomna i frukostmatsal/restaurang, bastu eller gym. Hunden är välkommen i receptionen i samband med in- och utcheckning.

Gullbrannagården
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar.  Man kan boka västkuststuga, campingstuga och lägenhet. Hundar får vara på terassen och det finns ett väldigt fint strövområde.

First Camp Karlstorp – Halmstad
Om du bor i en stuga så kostar husdjurstillägg 200kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Bor du i din husvagn/husbil kostar det ingenting extra. Du kan boka stugor i tre olika kategorier, 27, 18 eller 17 kvm.

Hotel Insense
Det kostar inget att ha med hunden och två går också bra. Man kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får vara med vid frukosten. Hundar får vara med överallt men skall hållas kopplade med hänsyn till andra hundar o gäster.

Halmstad Gårdshotell
Det kostar 150kr per natt och det är samma pris om du har med dig två hundar. Du kan boka Dubbel Superior rum som har en egen ingång utifrån. Hundar får vara med vid frukosten så länge man hanterar sin hund och bemöter andra gäster med stor respekt.

Halmstad Hotel Apartments
Det kostar 250 kr per natt/hund och man kan ha med sig två hundar. Du kan boka Medium, Large och X-Large rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men kan vara i lobbyn.

Tylebäck Hotell
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Utanför dubbelrummen finns kök som man delar på. Hundar kan endast vara med på uteserveringen.

KNÄRED
Hotell Freden
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Alla rum är hundvänliga. Hundar får vistas i matsalen under frukost.

KUNGSBACKA
Best Western Hotell Halland
Det kostar 200 kr per hund/natt och det går bra med två hundar. Enstaka hundar kan få följa med in på frukosten annars går det bra att hämta en bricka med frukost och sitta i deras mysiga lobby.

LAHOLM
Lanthotell Lögnäs Gård
Det kostar 200 kr per hund / natt och det går bra att ta med två hundar. Dubbelrummen är hundvänliga rum. Hundar får vara med vid alla måltider i deras vinterträdgård. Hundar får inte vara i huvudrestaurangen, på ovanvåningen där vi har sällskapsytor och inte heller i SPA:et.

ONSALA
Gottskär Hotell
Det kostar 200 kr per hund/vistelse och det är ok att ha med två hundar. Du kan boka Studio rum. Hundar får inte vara med i restaurangen men dom får vara med på uteserveringen.

SÄRÖ
Säröhus Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Du kan boka dubbelrum. Man får ej ha sina hundar med sig in i frukostmatsalen, men man kan sitta i en avgränsad del av deras salonger. Vi har speciella bord lite avsides för att man ska kunna inta sin måltid tillsammans med sina husdjur.

SIMLÅNGSDALEN
Tallhöjden Värdshus
Det kostar 250 kr för en hund/vistelse, och 350 kr för två hundar/vistelse. Du bokar deras timmerhus.  Hundar får bara vara i stugan eller inomhus entrén.

SLÖINGE
Berte Bed & Breakfast
Det kostar 100 kr per /natt och det är samma pris för två hundar. Man kan boka familjerum med plats för 4 personer och ett dubbelrum. Hundar får inte sova i sängen. Under sommartid kan man äta frukost med hunden på verandan och det finns 3 hektar park till trädgård att rasta hunden på, om den är kopplad.

TRÄSLÖVSLÄGE
Johnssons Villa
Det kostar inget extra att ta med sig en eller flera hundar. Villan har 9 sängplatser fördelade på 6 rum. Huset ligger alldeles intill Johnssons Gård med restaurang, bageri, café, hantverk och träning.

TVÅÅKER
Karlsberg Gård B&B
Det kostar 80 kr per hund/natt och det går bra att ta med två hundar. Man kan boka dubbelrum eller stuga. Hundar får inte vara med vid frukosten.

TYLÖSAND
First Camp Tylösand – Halmstad
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar om man bor i en stuga. Bor du i egen husvagn/husbil kostar det inget extra.

ULLARED
Jonstorp Bed & Breakfast
Det kostar 75 kr per vistelse för en hund och 150 kr för två eller fler. Du kan boka alla rumstyper, det är 4 stugor och ett stort hus med 5 rum. Hundar får vara med i matsalen om det är ok med övriga gäster. Stor trädgård och nära till promenadstigar.

Hotell Ulla
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara i matsalen eller i samlingsrummet.

Stugby Ullared Paradise
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Boka stuga eller lägenhet.

VARBERG
Clarion Collection Hotel Fregatten
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Det går att boka Standard dubbelrum. Hundar får vara i alla utrymmen förutom matsal och relaxavdelningen. Du kan äta frukost i loungen med hunden.

First Camp Kärradal-Varberg
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka stugor med ett eller två sovrum.

Flodhästens Husrum & Frukost
Det kostar inget extra att ha med hunden och två går också bra. Om hundar ska vara med vid frukosten får faktiskt gamle Bertil (strävhårig tax) bestämma det. Sommartid kan man äta frukost i den rymningssäkra trädgården

Malistorpets Rosor
Det kostar 200 kr per hund/natt och det går bra att ta med två hundar.  Hundar får inte sova i sängen. Det finns hundvänliga rum, enkel och dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten och i alla utrymmen.

Hotell Gästis
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka rum i Villa Gästis. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukost till rummet. Hundar är välkomna i lobbyn och i deras innergård.

VEDDIGE
Börs Gård
Det kostar 55 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Det går att boka familjerum för max 6pers, dubbelrum( alla med eget badrum), samt 3-bäddsrum (med delat badrum). Hundarna får endast vistas på rummet. I 4 utav rummen finns det uteplats, med utgång från rummen, vilket många använder till att skapa en liten hundgård med grindar. Vidare finns goda möjligheter att rasta hundarna.
Det har visat sig att vår anläggning är väldigt lämplig för de som vill apport-träna sina hundar, vi har även en lämplig damm för detta ändamål.

VÅXTORP
Vallåsens Värdshus
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hundar får bara vara på rummet men det finns en stor trädgård och skog som är perfekt för hundar.

ÅSA
Kuggaviksgården Åsa Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och två hundar går också bra. Man kan boka stugorna som är fullt utrustade med kyl, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, eget badrum/toa mm. Man kan ej ta med hund in i några lokaler men alla utomhusytor samt strand är hundar välkomna. Vi har vårt våffelkafé och foodtrucks med utomhusservering så som hundägare kan man avnjuta allt som finns på anläggningen.

ÄTRAN
Ätrans Stugby & Fritidsanläggning
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du bokar en stuga med kök och badrum.


Med reservation för ändringar.

Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris. Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Hundliv i Halmstad
www.destinationhalmstad.se/hundliv-i-halmstad

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾