Hundvänliga Hotell i Halland

Letar du efter hundvänliga hotell i Halland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Halland eller om du vill ha hjälp med din bokning.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Halland

Med reservation för ändringar.

BJÖRKÄNG
Björkängs Vandrarhem
Det kostar 50 kr per hund/natt och det går bra med två hundar. Du kan boka alla rum. Hundar får vara med överallt utom i sängar och soffor. Det finns en stor trädgård där man kan vara med sina hundar, samt fina promenadvägar.

BYGGET
Pensionat Sågknorren
Det kostar 150 kr/natt, samma pris för två hundar max 300 kr/vistelse. Vi har 8 rum där man får ha hund, inga hundar i tv-rum och frukostmatsal i Pensionatet, men vi har ett litet lusthus utanför där man kan sitta med hunden (på sommaren).

FALKENBERG
Gits Gård
Det kostar 200 kr per vistelse och två hundar går också bra. Är det av större sort så blir priset 300 kr. Du kan boka stugor, B&B samt hotellrum. Hundar får vara med i matsalen/sällskapsrum/konferensrum om det inte är en allergiker närvarande. Utomhus skall de hållas kopplade. Gästhundgård finns och fina promenadstigar.

Grand Hotel Falkenberg
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hunden får vara i hotelldelen, men inte inne i restaurangen där frukosten serveras.

Falkenberg Strandbad
Det kostar 295 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard och deluxe rum.  Hundar är inte välkomna i restaurangen men i lobbyn. Du kan beställa frukost till rummet.

Olofsbo Camping
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Här bor ni i en stuga. Boka i god tid. På campingen finns även en speciell hunddusch som många nyttjar när de varit vid havet och badat hundar då Olofsbo Camping har en av de sandstränder där hundar är tillåtna för bad även på sommaren.

FEGEN
Alvhaga Vildmark
Det kostar inget extra. Du bor i en stuga och det är skog omkring alla stugor. Hundar skall vara under uppsikt med hänsyn till andra gäster som bor i andra stugor. Det finns mark att träna sin hund också om det önskas, särskilt retriever träning som dom själva sysslar. Det går också att bada med sin hund i en av sjöarna.

FRILLESÅS
Pensionat Frillesberg
Det kostar 100 kr per hund/vistelse och det går bra att ta med två hundar. Hunden får följa med till frukosten om det inte finns allergier bland övriga gäster. Inga hundförbjudna områden. Vi har också stor tomt där man kan rasta och leka med hunden.

GETINGE
Prostens Bed & Breakfast
Välkommen till Prästgården i Getinge. Det kostar 200kr per vistelse för en hund och 300kr för två hundar. Man kan boka Brygghuset, ett rustikt eget semesterhus med bakugn, fullt utrustad kök, badrum med egen dusch/WC samt ett sovloft med plats till 6 personer. Hundar är välkommen överalt dock ej på sovloftet. Det finns egen uteplats och stor trädgård att rasta hunden på, om den är kopplad. Skogen ligger utanför din dörr och det finns fantastiska vägar och stigar att upptäcka. Kanske en promenad till kroksjön för hundsim? Gillar ni Agility ligger Lotushallen nära. Vi har också en veterinärmottagning på gården.

GÄLLINGE
Finas Torpgård B&B
Det kostar 50 kr per hund/natt de första två dygnen; därefter 30 kr eller max 250 kr per vecka per hund.  Är det hundfria gäster här får man komma överens ang hundnärvaro vid frukosten. Har aldrig varit något problem.

HALMSTAD
Clarion Collection Hotel Norre Park
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Man kan boka Superior eller dubbelrum och det finns avsatt våning bara för hundar. Hundar får inte vistas i restaurangen/ baren under vistelsen men det finns en stor innergård där de kan vara. Det finns vattenskål och man får en liten hundvipp.

Good Morning + Halmstad
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hundarna är tillåtna på rummen och på vägen till och från entrén, men hundarna är inte välkomna i frukostmatsal/restaurang, bastu eller gym. Hunden är välkommen i receptionen i samband med in- och utcheckning.

Gullbrannagården
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar.  Man kan boka västkuststuga, campingstuga och lägenhet. Hundar får vara på terassen och det finns ett väldigt fint strövområde.

First Camp Karlstorp – Halmstad
Om du bor i en stuga så kostar husdjurstillägg 215 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Bor du i din husvagn/husbil kostar det ingenting extra. Du kan boka stugor i tre olika kategorier, 27, 18 eller 17 kvm.

Halmstad Gårdshotell
Vi har tre Gårdens Dubbel Standard + där vi tar emot hundar. 300 kr per vistelse eller vecka. Vi har två Gårdens Studio Deluxe där vi tar emot hundar. 500 kr per vistelse eller vecka.  Vi har en Gårdens Svit där vi tar emot hundar. 1000 kr per vecka eller vistelse. Vi har ett fullt utrustat gästkök, stor grill och en vedeldad pizzaugn. Känn dig som hemma och nyttja alla våra faciliteter.

Hotel Insense
Det kostar inget att ha med hunden och två går också bra. Man kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får vara med vid frukosten. Hundar får vara med överallt men skall hållas kopplade med hänsyn till andra hundar o gäster.

Hotell Mårtenson
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för en som två hundar så länge de bor i samma rum. Alla rummen som tillåter djur är på entréplan med nära avstånd till hotellets entré. Du kan boka Standard, Superior och Deluxe rum. Du kan äta frukost med hunden i hotellets café, samt att hundarna är välkomna till hotellets samtliga uteserveringar. I Franz Bar får den lilla vovven som helst gömmer sig i väskan eller kanske under bordet, också följa med.

Halmstad Hotel Apartments
Det kostar 250 kr per natt/hund och man kan ha med sig två hundar. Du kan boka Medium, Large och X-Large rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men kan vara i lobbyn.

Ringenäs Golfklubb & Hotell
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du kan boka dubbelrum. Alla rum har balkong med en fantastisk utsikt över havet. Hundar får vara i shopen, receptionen, uteserveringen och rummet. Inte inne i restaurangen. Man får ha två hundar på rummet.

Tallhöjden Värdshus
Det kostar 250 kr för en hund/vistelse, och 350 kr för två hundar/vistelse. Du bokar deras timmerhus.  Hundar får bara vara i stugan eller inomhus entrén.

Tylebäck Hotell
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Utanför dubbelrummen finns kök som man delar på. Hundar kan endast vara med på uteserveringen.

KNÄRED
Hotell Freden
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Alla rum är hundvänliga. Hundar får vistas i matsalen under frukost.

KUNGSBACKA
Best Western Hotell Halland
Det kostar 250 kr per visteslse för 1 hund och 400 kr per vistelse för 2 hundar. Enstaka hundar kan få följa med in på frukosten annars går det bra att hämta en bricka med frukost och sitta i deras mysiga lobby.

LAHOLM
Lanthotell Lögnäs Gård
Det kostar 200 kr per hund / natt och det går bra att ta med två hundar. Dubbelrummen är hundvänliga rum. Hundar får vara med vid alla måltider i deras vinterträdgård. Hundar får inte vara i huvudrestaurangen, på ovanvåningen där vi har sällskapsytor och inte heller i SPA:et.

MELLBYSTRAND
Hallandsgården Mellbystrand
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Det finns ett mycket förmånligt hundbad i Skummeslövsstrand, bara några kilometer från Hallandsgården.

Staffansgården
Hund kostar 100 kr per vistelse. Staffansgårdens gästhus är ca 70 m2. Ett nyrenoverat och möblerat boende med 4+2 sovplatser. Lugnt och lantligt beläget på en vacker gård med anor från 1600-talet mixat med en lyxig känsla av att man har nära till allt. Hundar får vara med överallt.
Det finns även en hundhall på gården www.mellbyhundhall.se

ONSALA
Gottskär Hotell
Det kostar 300 kr per hund/vistelse och det är ok att ha med två hundar. Du kan boka Studio rum. Hundar är välkomna på uteserveringen och i restaurangen i mån av plats.

ROLFSTORP
Åkulla Outdoor Resort
Hud kostar 200 kr per vistelse/hund och du kan boka hotellrum 9 & 17 samt Campingstugor. Hunden kan vara med på terrassen eller i vår sportstuga som ligger i anslutning till restaurangen i huvudbyggnaden.

SKUMMESLÖV
Skummeslöv Bed & Breakfast
Hund kostar 50 kr per natt och du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med överallt. Vid Kattvägen i norra Skummeslöv finns kommunens hundstrand.

SLÖINGE
Berte Bed & Breakfast
Det kostar 100 kr per /natt och det är samma pris för två hundar. Man kan boka familjerum med plats för 4 personer och ett dubbelrum. Hundar får inte sova i sängen. Under sommartid kan man äta frukost med hunden på verandan och det finns 3 hektar park till trädgård att rasta hunden på, om den är kopplad.

SÄRÖ
Säröhus Hotell, Konferens & Spa
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Twinrum eller Prinsens gemak. Man får ej ha sina hundar med sig in i frukostmatsalen, men man kan sitta i en avgränsad del av deras salonger. Vi har speciella bord lite avsides för att man ska kunna inta sin måltid tillsammans med sina husdjur.

TRÄSLÖVSLÄGE
Johnssons Villa
Det kostar inget extra att ta med sig en eller flera hundar. Villan har 9 sängplatser fördelade på 6 rum. Huset ligger alldeles intill Johnssons Gård med restaurang, bageri, café, hantverk och träning.

TVÅÅKER
Karlsberg Gård B&B
Det kostar 80 kr per hund/natt och det går bra att ta med två hundar. Man kan boka dubbelrum eller stuga. Hundar får inte vara med vid frukosten.

TYLÖSAND
First Camp Tylösand – Halmstad
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar om man bor i en stuga. Bor du i egen husvagn/husbil kostar det inget extra.

ULLARED
Joastorp Bed & Breakfast
Det kostar 75 kr per vistelse för en hund och 150 kr för två eller fler. Du kan boka alla rumstyper, det är 4 stugor och ett stort hus med 5 rum. Hundar får vara med i matsalen. Stor trädgård och nära till promenadstigar.

Stugby Ullared Paradise
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Boka stuga eller lägenhet.

Örnatorpet Ullared
Hund kostar inget extra. Du bor i stuga eller lägenhet. Här finner ni ett rofyllt boende med bara 5 minuters bilfärd från shoppingen nere vid Gekås.

VARBERG
Apelviksstrand, Strandhus & Lägenheter
Det kostar 500 kr per vistelse för strandhusen och 300 kr per vistelse i lägenheterna, samma pris för två hundar. Du kan boka strandhus och kompakt living lägenheter. Hundar kan vara med i alla utrymmen men inte i möblerna. Det finns krokar på altanen för att binda hunden.

Clarion Collection Hotel Fregatten
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Det går att boka Standard dubbelrum. Hundar får vara i alla utrymmen förutom matsal och relaxavdelningen. Du kan äta frukost i loungen med hunden.

First Camp Kärradal-Varberg
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka stugor med ett eller två sovrum.

Flodhästens Husrum & Frukost
Det kostar inget extra att ha med hunden och två går också bra. Om hundar får vara med vid frukosten. Sommartid kan man äta frukost i den rymningssäkra trädgården.

Malistorpets Rosor
Det kostar 200 kr per hund/natt och det går bra att ta med två hundar.  Hundar får inte sova i sängen. Det finns hundvänliga rum, enkel och dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten och i alla utrymmen.

Hotell Gästis
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka rum i Villa Gästis. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukost till rummet. Hundar är välkomna i lobbyn och i deras innergård.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Det kostar 300 kr första natten och därefter 100 kr per natt att ta med hunden. På rummet väntar en bädd och skålar för mat och vatten. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn och på uteserveringen alla måltider. (På Booking står det att hund inte är tillåtet men det stämmer alltså inte. Det finns ett fåtal Hundvänliga dubbelrum)

VEDDIGE
Börs Gård
Det kostar 55 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Det går att boka familjerum för max 6pers, dubbelrum( alla med eget badrum), samt 3-bäddsrum (med delat badrum). Hundarna får endast vistas på rummet. I 4 utav rummen finns det uteplats, med utgång från rummen, vilket många använder till att skapa en liten hundgård med grindar. Vidare finns goda möjligheter att rasta hundarna.
Det har visat sig att vår anläggning är väldigt lämplig för de som vill apport-träna sina hundar, vi har även en lämplig damm för detta ändamål.

VÅXTORP
Vallåsens Värdshus
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hundar får bara vara på rummet men det finns en stor trädgård och skog som är perfekt för hundar.

ÅSA
Kuggaviksgården Åsa Vandrarhem
Det kostar inget extra att ta med sig hunden och två hundar går också bra. Man kan boka stugorna som är fullt utrustade med kyl, kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare, eget badrum/toa mm. Man kan ej ta med hund in i några lokaler men alla utomhusytor samt strand är hundar välkomna. Vi har vårt våffelkafé och foodtrucks med utomhusservering så som hundägare kan man avnjuta allt som finns på anläggningen.

ÄTRAN
Ätrans Stugby & Fritidsanläggning
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du bokar en stuga med kök och badrum.


Med reservation för ändringar.

Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris. Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.