Hundvänliga Hotell i Gästrikland

Letar du efter hundvänliga hotell i Gästrikland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Gästrikland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Gästrikland

Med reservation för ändringar.

GÄVLE
2Home Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse och två hundar går också bra för samma pris. Det ingår hundskål och hundfilt. Du kan boka Queen rum och Twin rum. Man kan ta med sig hunden ner till frukost men den får inte vistas i matsalen utan man får äta vid vårt bord i receptionen, man kan också få frukostpåse till rummet om så önskas. I närområdet finns det promenadstråk och stadsträdgården finns på promenadavstånd, perfekt för en långpromenad med hunden.

Clarion Hotell Winn
Det kostar 300 kr per vistelse/hund. Du kan boka Standardrum. Hundar får vara med i restaurangen i en speciell del, säg bara till innan.

Engeltofta Sea Lodge Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du bokar någon av lägenheterna som har självhushåll. Hundar får vara med på uteserveringen.

Elite Grand Hotel
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka Standard enkelrum och Superior rum. Hundar får inte vara med vid frukost.

Hotel Aveny Bed &Breakfast
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du ta med dig frukosten till rummet.

Best Western Hotel City Gävle
Det kostar 250 kr per vistelse för en hund 250 kr + 50 kr för två hundar. Du kan boka Standardrum och Familjerum. Hundar kan inte vara med i frukostlokalen men du kan äta frukost med hunden i ett allmänt utrymme bredvid. Likaså går det jättebra att hämta frukost och sedan sitta i vår lobby- bar- och restaurang. Du kan också avnjuta middag hos oss med möjlighet att ha med sin hund, förutsatt att det är ok med andra gäster.

Järnvägshotellet
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Scandic CH
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Scandic Gävle Väst
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

OCKELBO
Älgparkens Stugby
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. På området finns det möjlighet till hundutbildningar.

Wij Trädgårdshotell
Det kostar 150 kr per vistelse och 200 kr om du har två hundar med dig. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med i Lilla matsalen eller i herrgårdscaféet utomhus. Hundar får inte vara med i tv-rummet.

SANDVIKEN
Clarion Collection Hotel Smedjan
Hund kostar 300 kr per vistelse för en hund, 400 kr för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får gärna vara med i restaurangen där vi serverar frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat. Vi har ett mindre rum längst in i matsalen som är djurfritt och även vår relaxavdelning med pool och bastu är djurfri.

Högbo Brukshotell
På Högbo Bruk finns ett stort härligt naturområde med många fina promenadvägar. Det kostar 250 kr per natt för din fyrbenta vän och det är samma pris för två hundar. Ni kan boka rum och familjerum på Stallbacken som ligger intill huvudbyggnaden – där väntar en gottepåse och vattenskål på rummet vid incheckning. Hundar är även välkomna in i huvudbyggnaden i den stora lobbyn, i loungen Orangeriet, baren, bistron och på uteserveringen. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med dig frukosten till bistron eller Orangeriet.

Hotell Hedåsen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel, twin – och familjerum. Hundar får inte vara med i frukostrummet.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.