Select Page

Hundvänliga Hotell i Dalarna

Letar du efter hundvänliga hotell i Dalarna? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Dalarna.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Dalarna

Med reservation för ändringar.

AVESTA
Avesta Stadshotell
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med vid frukosten.

Nya Star Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten. De får vara med i foajén.

BERGSGÅRDEN
Bergsgården – det lilla hotellet i Guldsmedshyttan
Det kostar inget extra och två hundar går också bra. Hundar får inte vara med vid frukost men det finns en naturskön trädgård och skogklädda omgivningar för långa hundpromenader.

BJURSÅS
Bjursås Skicenter och Camping
Det kostar 300 kr per vistelse och det går bra med två hundar. Du kan boka olika typer av stugor.

BORLÄNGE
Borlänge Vandrarhem & Turistlägenheter
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Gustaf Wasa Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn/lounge och på uteserveringen.

Gylle Hotell
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Hyttings Fäbod Stugor
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar i stugorna.

Quality Hotel Galaxen
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hunden får sitta med utanför frukostlokalen (där man äter) men inte inne i frukosten där man hämtar maten.

Scandic Borlänge
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka familjerum, dubbelrum samt Superior extra rum. Du kan äta frukost med hunden i lobbyn eller på rummet. Inga hundar får vara i restaurangen.

DALA-JÄRNA
Dala-Järna Hotell & Vandrarhem
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten bara på uteserveringen.

DJURAS
Ratt & Roder Stugby
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

FALUN
Clarion Collection Hotel Bergmästaren
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vistas i restaurangen. En del i Loungen vid receptionen går bra att sitta och äta frukost och kvällsmat och vovvar är välkomna dit att sitta/ligga vid bord med husse eller/och matte

First Camp Lugnet – Falun
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

First Hotel Grand Falun
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Superior rum.Hunden får inte vara med in i frukostmatsalen men det finns en soffgrupp utanför som man kan sitta.

Hotel Falun
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum.  Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan sitta med hunden i lobbyn.

Samuelsdals Pensionat
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Vid frukost kan man sitta i ett angränsande rum med hunden, men inte ta med den till buffén. Hunden får vistas i lobby, liten matsal och allrummet på övervåningen om det är OK med de andra gästerna.

Scandic Lugnet
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar får inte vara med vid frukosten men lobbyn går bra.

Strandby Främby Udde
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka all typer av stugor. Hundar får vara med i restaurangen. Sommartid så har vi även en sida av stranden som hund bad men vi vill att hundar håller sig under koppel på området i övrigt.

Trollnäs Hotell & Vandrarhem
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Grindstugor och dubbelrum i hotellet. Om vädret tillåter frukost på vår fina terass är hundar välkomna! Men tyvärr inte inne i matsalen.

FREDRIKSBERG
Älgstugan
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka både stuga och lägenhet. Det finns kök i varje.

FRYKSÅS
Brudtallen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka lägenhet med två och tre sovrum.

FURUDALS BRUK
Eriksdotters Brukslogi
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du bokar lägenhet med självhushåll. Hundar får inte lämnas ensamma i lägenheten.

Furudals Bruk
Det kostar olika beroende på hundens storlek. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsalen men några rum har eget kök.

The Mangevie
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. En städavgift på 500 kr tillkommer för alla gäster per lägenhet. Du kan boka alla lägenheter. Hundar får vara med vid frukosten.

GARPENBERG
Garpenbergs B&B
Det kostar 75 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Du kan boka enkel, dubbelrum och separat stuga. Hundar får vara med vid frukosten.

GRÄNGESBERG
Disponentparken Café och B&B
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i caféet.

GÄVUNDA
Siknäs Vandrarhem
Det kostar inget extra med en eller två hundar. Du kan boka 3-bädds och 4-bäddsrum.

IDRE
Idre Framgården
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får bara vara på rummet.

Idre Himmelfjäll
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka stugor och lägenheter.

INSJÖN
Insjöns Hotell
Det kostar 50 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka dubbelrum.

HEDEMORA
Hedemora Stadshotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum.

KRYLBO
Brunnbäcks B&B
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum och stuga.

Fallängetorp för fä och folk
Det kostar 150 kr per vistelse/hund och det går bra med två små hundar. Du kan boka enkelrum, familjerum och tre-bäddsrum. Hundar får vara med vid frukost om det inte är några andra gäster.

LEKSAND
Hotell Moskogen
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du bokar stuga för 2 eller 4 personer. Hunden får ej vara med i matsalen till frukosten men du har kökspentry i stugan.

Leksands Folkhögskola Vandrarhem
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Leksand Strand Camping & Resort
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

Sjugare Bed & Breakfast
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

LIMA
Bondasgården Soul & Food
Det kostar inget extra att ha med sig en eller två hundar. På sommaren är hundar välkomna på uteserveringen men inte inne i restaurangen.

LUDVIKA
Grand Hotel Elektra
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukost och äta med din hund i lobbyn.

MALUNG
Hotell Villa Bergli
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar kan vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster.

Hotell Skinnargården
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

Sankt Olof Hotell & Krog
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och två hundar går också bra. Du kan boka dubbel, familjerum och svit. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan äta frukost med hunden i en soffgrupp vid receptionen.

MORA
Hotell Fridhemsgatan
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum. Hundar får bara vara med i lobbyn och på uteserveringen.

Hotell Kung Gösta
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men uteserveringen går bra.

Kristinebergs Bed &Breakfast
Det kostar 50 kr per natt/hund och det går bra att ta med två hundar.  Du kan boka enkel, dubbel, tre-bäddsrum och familjerum.
Hundar får inte vara med vid frukosten.

Mora Hotell & Spa
Det kostar 175 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Mora Parken Hotell & Stugby
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka olika typer av stugor.

Mora Vandrarhem och Gästhem
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka rum för 4-6 personer. Hundarna får bara vara på rummet, i de flesta fall.  Det finns en stor trädgård och om gästen äter ute så får hunden självklart vara med. Men kopplad. Det finns även en stor hundgård som går att använda om inte ägarens hund är där.

Prinsgårdens Bed &Breakfast, rum & stugor
Det kostar 150 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka alla rum, stugor och lägenheter. Hundar får inte vara i gemensamma kök. Bra hund promenader samt tillgång till hund bad finns i närheten. Prinsgården har stor trädgård samt möblerade boenden där hundar är välkomna

Åmåsängsgården
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka olika typer av stugor. Hundar får inte vara med i camping kök, servicehus eller restaurang.

MÄSTERBO
Brunnbäcks Herrgård
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka stugan. Hundar får vara med vid frukost utomhus eller i galleriet.

NEDRE VANBO
Wanbo Herrgård
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Sommartid får hundar vara med på uteserveringen men inte i matsalen.

ORSA
Orsa Camping
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Du kan boka olika typer av stugor. Hundar kan bara vara utomhus och i den stugan som man har bokat.

Orsa Järnvägshotell
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum och hundrummen är på entréplan. Du kan äta frukost med hunden i loungen.

Orsa Stug uthyrning
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar.
Orsastuguthyrning-Born
Orsastuguthyrning-Digerberget
Orsastuguthyrning-Hansjö
Orsastuguthyrning-Höglund
Orsastuguthyrning-Kyrkbyn
Orsastuguthyrning-Oljonsbyn
Orsastuguthyrning-Stenberg
Orsastuguthyrning-Slättberg
Orsastuguthyrning-Viborg

Orsa Station Bed & Breakfast
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

STF Orsa Vandrarhem
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka 4-bäddsrum. Hundar kan inte vara med vid frukosten men på terassen på sommaren går det bra.

Trunna Vandrarhem
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundarna får inte komma in i huvudbyggnaden där vi servera frukost

Vandrarhemmet i Fredshammar
Det kostar 50-100 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka alla rumstyper. I Lillstugan kan man laga mat själv och då är hundarna förstås med. Bor man i de andra rummen sommartid, och antingen gör frukost själv i gästköket eller äter av frukostbuffén, så kan hunden vara med då man sitter utomhus och äter. De kan tyvärr inte följa med in i gästköket/matsalen. Hundar är hjärtligt välkomna till oss på Fredshammars herrgård, och det finns stora ytor ute att röra sig på.

RÄMSHYTTAN
Rämsbyns Fritidsby
Det kostar inget extra att ha med sig en eller två hundar. Du bokar lägenhet med två sovrum. Inga hundar i soffan.

RÄTTVIK
Augustas Bed & Breakfast
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka stugorna.

Dala Wärdshus
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka 4-bäddsrum, 3-bäddsrum och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostrummet.  Det finns ett ett sällskapsrum i anslutning till restaurangen där hunden får vara med kopplad.

Fyrklöverns Stugby
Det kostar 15 kr per natt/hund och det går bra att ta med flera hundar. Du kan boka alla typer av stugor. Hundar får inte vara i receptionsbyggnaden.

Hotell Lerdalshöjden
Det kostar 225 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard Dubbelrum. Man kan sitta i lobbyn och äta frukost med hunden.

Hotell Rättvik
Det kostar inget extra att ha med en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i matsalen men du kan ta med dig en frukostpåse till rummet.

Knektens Bed & Breakfast
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka familjerum. Hundar får inte vara med i restaurangen men man kan sitta ute och äta med dom.

Lustigsgården Bed & Breakfast
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med matsalen men sommartid kan du äta frukost utomhus med hunden. De får också vara med i ett av allrummen.

Rättviks Camping & Vandrarhem
Det kostar 200kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av stugor. Hundar är välkomna överallt utomhus.

Siljanbadets Camping
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka alla typer av stugor. Hundar är välkomna överallt utomhus.

Stiftsgården i Rättvik
Det kostar 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och tre-bäddsrum med pentry. Hunden får matskålar & filtar samt liten leksak. Sommartid kan frukost intas ute på vår uteservering – där kan hund vara med, men ej inne i övriga hotelldelar.

RUTÅN
Rutsbrogården
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper.

SILJANSÄS
Siljansnäs Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse för en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum.

Siljansäs Stugby
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla typer av stugor.

SMEDJEBACKEN
Villa Gladtjärn
Det kostar 300-350 kr per vistelse/hund, två hundar går bra. Du kan boka alla rumstyper. Hundar som kan uppföra sig får vara med frukosten.

SOLLERÖN
Gesundaberget Lodge & Stugby
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka alla typer av rum och stugor. Hundar får inte vara med i allmänna utrymmen inomhus.

STJÄRNSUND
Fridhems Kursgård & Vandrarhem
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du bokar rum Orientalen. Hundar får inte vara med i kök, matsal eller övriga utrymmen.  Du kan ta med dig mat till rummet.

STORBO
Adventure Camp
Det kostar inget extra för en eller två hundar, stannar du mer än 4 dagar kostar det 200 kr. Du kan boka olika typer av lägenheter.

SÄLEN
Horrmundsgården i Sälen
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum och 4-bäddsrum. Hundar får endast vara på rummet.

Olarsgården Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Du kan boka dubbelrum. Snälla hundar får vara med vid frukosten.

STF Sälen Torgåsgården
Det kostar inget extra att ta med hunden. I huset får hundarna vara på rummet och i rummen finns en hundlåda med handduk för kladdiga tassar, hundgodis, bajspåsar m.m. Hundrädd typ biabädd finns också i de rummen. Vi har flera bra promenadstigar i skogen precis bakom oss som är uppmärkta och egen badstrand och stor tomt där vovve gärna får vara och bada. Behöver man hjälp att rasta hunden kan vi göra det mot en extra kostnad.

SÄTER
Säters Stadshotell
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men sommartid kan du äta frukost på uteserveringen med hunden.

SÖRSJÖN
Norrsjön Gästgifveri
Det kostar inget extra extra att ta med sig en eller två hundar. Hundar får bara vara på rummet.

TRANSTRAND
Vasacenter Bed & Breakfast
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i matsal, kök, sällskapsrum eller butiker.

TÄLLBERG
Dalecarlia Hotell & Spa
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Deluxe rum och Ekonomirum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du sitta med hunden i foajén/lobbyn.

Det Gamla Panget
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Det finns även möjlighet att få hyra en hundpromenerare, vi har ungdomar som är vana vid hundar och älskar hundar, om nån vill åka på något utan att ta med sig hunden.

Green Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Hundar kan inte vara med vid frukosten.

First Hotell Gyllene Hornet
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka familjerum. Tyvärr är hunden inte tillåten inne i matsalen men under sommar tid går det bra att sitta på ute serveringen med hund och äta frukost när fin väder ges.

First Hotell Klockargården
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får bara vara på rummet och på uteserveringen.

Kullsbjörken Bed &Breakfast
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara med på alla utrymmen och sittplatser utomhus men inte i frukostmatsalen.

Tällbergsgårdens Hotell
Det kostar 200 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och junior svit. Hundar får inte vara med i restaurangen men sommartid på terassen går bra.

Åkerblads Hotell Gästgiveri Spa
Det kostar 200 kr per natt/hund och det grå bra med två hundar. Du kan boka enkel, dubbelrum och minisvit. Hundar får vistas i receptionen, storstugan och i de hundgodkända rummen. Du kan ta med dig en frukostpåse till rummet.

VASSBO
STF Vandrarhem Vassbo
Det kostar 60 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får bara vara på rummet.

VINÄS
Mora Vandrarhem & Gästhem
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och det går bra att ha med sig två hundar. Du kan boka dubbelrum och familjerum.

ÄLVDALEN
Tre Björnar Vandrarhem
Det kostar 25 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och 4-bäddsrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Älvdalens Camping
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka olika typer av stugor.

ÖJE
Öje Vandrarhem & Turistgård
Det kostar inget extra för en eller två hundar.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Hundvänliga restauranger i Dalarna
www.visitdalarna.se/hundensdalarna-ata

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar.
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner.
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


Trixie

Trixie thermofilt
En skön värmebevarande bädd till din hund från Trixie. Halkfri undersida. Kan även användas till att skydda möbler och bilen från smuts och hår. 50 x 75 cm
189 kr → KÖP


Ollydog

Ollydog Godisväska
Smidig liten godisväska för hundgodis och annat du kan tänkas behöva när du är ute med din hund, med ett stort fack och ett mindre ytterfack.
OllyDog tillverkar alla sina produkter med återvunnet material som annars skulle hamna på soptippen, vilket gör varje enskild produkt unik och exklusiv, men framförallt hållbar!
239 kr → KÖP


Softsnack
Jollypaw Soft Snack 
Mjuka snacksbitar till hund med goda smaker som biff, lamm, kyckling och lax.
69 kr → KÖP


Badhandduk hund

Handduk för hundar
Denna super smarta handduk från Holland Animal Care absorberar vatten och smuts från din hund som en svamp. Den är gjord i ett speciellt mikrofiber material som kallas "chenille".
179 kr → KÖP


Urban Zoo

Urban Zoo - Superslitstark Flamingo
Rolig och otroligt slitstark leksak.Benen är gjorda i rep, dessa rep är bra för hundens tänder och tandkött. Det hjälper till att hålla hundens mun ren.
149 kr → KÖP


Huerta

Hurrta Outback Dreamer Sovsäck
En sovsäck som är formad efter hundens naturliga sovställning. Hunden kan i denna enkelt kura ihop sig och hålla värmen.
659 kr → KÖP


Ryggsäck Petser

Kurgo bärväska/ryggsäck
Ryggsäcken är vattentät och stöter bort smuts och gyttja. Den är mycket stabil - med både ett höftbälte och ett justerbart bröstband - vilket gör att du bekvämt och tryggt kan promenera/vandra med din hund i ryggsäcken.
1799 kr → KÖP


Trixe Bilsäte

Trixie Bilsäte 
En resebädd som är perfekt att ha i bilen så att din hund kan sitta tryggt och säkert.
45 x 39 x 42 cm
795 kr → KÖP


Bärväska hund

Wouapy Glitter Transportväska
En snygg transportväska med paljetter från Wouapy som passar små hundar. Färg: Beige
659 kr → KÖP


Trixie

Trixie Igloo Fjärdermotiv
En mjuk och fluffig igloo för hund med fjädertryck i silver.
629 kr → KÖP


Leopet

Leopet kyldyna 
Kylmattan - Leomat ger kyla när din hund lägger sig på den. Kyldynan är mjuk & skön att ligga på och har ett coolt mönster. Den här tuffa, tåliga kylfilten innehåller en giftfri kylgel som inte kräver vatten, frysning eller el för att aktivera. Finns i två storlekar.
194 kr → KÖP


Ollydog ryggsäck

Ollydog Meridian bärväska/ryggsäck till hund - Dahlia
En sportig bärväska till din aktiva lilla hund. Nu kan hela familjen följa med på äventyr ♥ Perfekt för vandringar, tågresor och alla gemensamma äventyr med din lilla hund.
995 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾