Hundvänliga Hotell i Hälsingland

Letar du efter hundvänliga hotell i Hälsingland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Hälsingland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Hälsingland

Med reservation för ändringar.

ARBRÅ
Träslottet Bed & Breakfast
Det kostar inget extra och hundar är välkomna i alla rum. Hundar får vara med överallt även i restaurangen.

BOLLNÄS
Grand Hotell Bollnäs
Det kostar 100 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka enkelrum, dubbelrum och familjerum.  Hundar får inte vara med i restaurangen.

Scandic Bollnäs
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum och 4-bäddsrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men i lobbyn går bra.

JÄRVSÖ
Bergshotellet
Det kostar inget extra för en eller två hundar. Du kan boka familjerum. Dessa rum är belägna på entréplan och har terrass så du smidigt kan ta dig in och ut. Vill du ta med ditt hund till restaurangen och äta en bit mat? Kontakta oss så bokar vi upp ett bord som tillåter hund.

Helsingegården
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Det ingår hundbädd, torktrasa och hundskålar. Du kan boka dubbelrum, vandrarhemsdubbelrum, familjevandrarshemrum och lägenheter. Hundar är välkomna till restaurangen under både frukost och middag (självklart i dialog med övriga gäster)

Hotell Järvsöbaden
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går också bra för samma pris. Du kan boka dubbelrum och 3-bäddsrum. Du kan äta med hunden i baren.

JÄTTENDAL
Hotel Mellanfjärden
Hund kostar 100 kr per natt. Du kan boka 2-bäddsrum. Hundar får vara med utomhus vid frukost bryggan, där finns en hundavdelning.

GÄVLEBORG
Enångers Bed & Breakfast
Det kostar 100 kr per vistelse för en hund, 50 kr för andra hunden. Hundar får inte vara med vid frukosten men på sommaren utomhus går det bra. I ett av våra boenden, vår Cirkusvagn, finns egen veranda där man också kan äta frukost.

HUDIKSVALL
Hotell Hudik
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Du kan boka enkelrum, Queen size dubbelrum och Standard dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn och sommartid utomhus.

Quality Hotell Statt
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Värdshuset Glada Hudik
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Små hundar får vara med i en del av restaurangen.

KILAFORS
Norrfly Herrgård
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får bara med i undantagsfall i matsalen och i baren.

LJUSDAL
Ljusdal Camping
Det kostar inget att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka alla boendeformer. Frukost är paket som hämtas i receptionen och som man kan äta i stugan.  Hundar får inte följa med i servicebyggnad.

SÖDERHAMN
First Hotell Statt Söderhamn
Det kostar 100 kr per natt/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Standard Dubbel och Standard Twin rum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan ta med dig frukosten till rummet och sommartid kan du sitta ute med hunden på innergården.

Best Western Hotell SöderH
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om det är två hundar.  Du kan boka Standard Dubbel, Business rum och familjerum. Du kan ta med frukost och middag till ditt rum, inga hundar i restaurangen. På sommaren kan hunden vara med på uteserveringen.

VALLSTA
Orbaden Spa & Resort
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka lägenhet och svit. Hundar får vara i deras receptionslobby. Där går det även att sitta och äta alla måltider. Hotellet ligger granne med en hundpark och hundcafé, Vovven och jag.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.