Select Page

Hundvänliga Hotell i Västergötland

Letar du efter hundvänliga hotell i Västergötland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Västergötland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Västergötland

Med reservation för ändringar.

ALINGSÅS
Grand Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och Boutique dubbelrum. Hundar får inte vara restaurangen men det går bra att antingen sitta i loungen eller beställa roomservice för 100 kr/dag

BORÅS
Best Western Plus Hotell
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Börshult Gårdshotell
Det kostar inget extra med en eller två hundar. Du gör din egen frukost i Gårdshotellets kök och hundar bara man visa hänsyn mot andra gäster.

Comfort Hotell Jazz
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka all typer av rum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Hotell Solhem Park
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Quality Hotel Grand
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan alla rumstyper. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan sitta i lobbyn med hunden.

Scandic Plaza
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka standard, Standard family three samt Standard family four rum. I restaurangområdet är hundar inte välkomna, men i vårat lobby område går det fint och du kan ta med dig frukosten dit.

FALKÖPING
Falköpings Vandrarhem
Det kostar inget att ta med sig en eller två små hundar. Du kan boka dubbelrum.

Hotell Syfabriken
Det kostar 350 kr vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Kurorten Mösseberg
Det kostar 350 kr per vistelse och det går bra att ta med två hundar för samma pris. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten. Det finns många fina promenadstråk.

HJO
Hotel Bellevue
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara i lobby/bar, Le Bistro – meddela vid bordsbokning, hela terassen och korridor på bottenplan. Runt Hotell Bellevue hittar ni magiska promenadstråk för er och hunden i vår fina stadspark och längs Hjo-åns dalgång. Det finns även flera badställen runt om Hjo som tillåter att man tar hunden med sig och badar.

Röda Stallet B&B
Det kostar inget att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum.Helst inga hundar i sängarna och inga hundar i frukost- och allrum. Man får ta med sig frukost till rummet om man inte kan lämna hunden ensam. På verandan och i trädgården går det bra med hundar.

KARLSBORG
Hotell Rödesund
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med vid fruosten.

Hotell Wettern
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum och de har nära till egen ut-ingång. Hundar får vara med vid frukosten och i matsal, pub och foajé. Det finns tillgång till hundsäng och mat-/vattenskålar

Karlsborg B&B
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.
Du kan boka dubbelrum eller 6-bäddsrum i vandrarhemmet.

LIDKÖPING
Bäverli Hills
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka chalet och stugor. Hundar får vara i stuga och i glashuset.

Hotell Läckö – slott
Det kostar 300 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbel – och tre-bäddsrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

Hotell Rådhuset
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel – och familjerum. Hunden får inte vara med när man äter frukost. Undantag om alla andra gäster redan har varit uppe och ätit frukost.

Stadshotellet
Det kostar 350 per vistelse/hund och två hundar går också bra. Hundar får inte vara med vid frukost eller i restaurangen.

MARIESTAD
First Camp Ekudden – Mariestad
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet.

Hotell Aqva Restaurang & Bar – mysigt
Det kostar 295 kr per vistelse inkl. hundsäng och skålar. Samma pris för två hundar. Hunden kan vara med och äta frukost om säsongens väder gör det möjligt att sitta ute på vår terrass men inte inomhus i restaurangen. Hunden är välkommen till lobbyn och trappan upp till rummen. Vi har även en avsatt rastplats med miljövänliga påsar.

Hotell Vänerport
Det kostar inget extra för en hund, vill man ha med sig två hundar blir 250 kr för vistelsen. Hundbädd och matskål ingår. Du kan boka dubbelrum. I annexet där hundrummen finns och på vår stora terrass med utsikt över vattnet är hundar hjärtligt välkomna. I vår huvudbyggnad där restaurangen finns är det inte tillåtet att ha med sig hund.

Hotell Wictoria
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum, twin rum, enkelrum samt sviten. Hunden får inte vara  i matsal eller nere i gym/bastu.

Mariestads Stadshotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Rasta Mariestad
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan sitta i lobbyn med hunden.

STF Lugnåsberget Ekohotell
Det kostar 100 kr per vistelse, samma pris för två hundar.  Du kan boka 2-bäddsrum, 4-ädddsrum samt 6-bädddsrum. Du kan också boka lägenheten med två sovrum. Hundar får vara med i alla allmäna utrymmen om de är kopplade. På rummet finns skålar och filt/dyna till hunden. 

STF Vandrarhem Mariestad
Det kostar inget att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum och 3-bäddsrum. Hundarna får bara vistas inne på rummet, dom får inte vara i de gemensamma utrymmena som kök och sällskapsrum. Vi har tillgång till en mindre trädgård och där är hundarna också välkomna.

Waterside Mariestad
Det går kostar 250 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Hotell Light rum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen. Utomhus har vi ett eget litet parkområde i direkt anslutning till fastigheten som är utmärkt för hundar. Vi har också en större inhägnad gård där hunden kan hållas utan koppel.

MULLSJÖ
Hotell Björkhaga
Det kostar 150 kr per natt/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka enkel- och dubbelrum. Hundarna får vara i trädgården och på eget rum dock inte i matsal eller reception.

Hotell Mullsjö
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och det går bra med två hundar. Du kan boka enkel- och dubbelrum. Hundar är tillåtna på uteservering, i stugan och i tornet.

SKARA
Best Western Plus Blu Jula Hotell
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum.  Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn samt på ditt rum.

Hallebergs B&B
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum.

Järnvägshotellet
Det kostar 150 kr per vistelse för en hund och 200 kr för två hundar. Hundar får vara på hela hotellet utom där man äter frukost.

Marielund Gård
Det kostar inget extra och det går bra att ha med sig två hundar. Hundar är välkomna i alla utrymmen kopplade och får vara med vid frukosten.

SKÖVDE
First Hotell Billingehus
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Stanard Twin large och Standard Twin small. Hundar får bara vara i lobbyn, inte i restaurang eller i lounge.

Knistad Herrgård
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara i restaurangen men sommartid kan man äta frukost med hunden på terassen.

TIDAHOLM
First Camp Hökensås
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus.

Hellidens Slott & Vandrarhem
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum och enkelrum. I själva huset, Hjerténska Villan, finns en köksdel där man kan göra egen frukost. Om man bokar frukost och vill äta på själva Slottet är inte hundar välkomna.

TRANEMO
Fridas Hotell & Bistro
Det kostar 250 kr per vistelse och det går bara att ha med en hund. Du kan inte med dig hunden till restaurangen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

TROLLHÄTTAN
Clarion Collection Hotel Kung Oscar
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hunden får inte vistas i restaurangen men det finns bord i lobbyn där hunden får vistas.

Scandic Swania
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel – och familjerum. Hundar får inte vara med i restaurangen men i lobbyn går bra.

VÅRGÅRDA
Mikaelsgården
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Hund kan vara med på frukost om den ligger vid husses eller mattes fötter.

VÄNERSBORG
Hotell Hehrne
Det kostar inget extra att ta med en eller två hundar. Du kan boka dubbel -och familjerum. Hundar får inte vara i restaurangen men du kan äta frukost i lobbyn. Det finns fantastiska utomhusområden som är bra för hundar.

Quality Hotell Vänersborg
Det kostar 250 kr per vistelse och det går bra att ha med två hundar för samma pris. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Strand Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum.

Vänersborgs Vandrarhem
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i köket.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Ta med hunden till Göteborg och Västsverige! Det finns mycket roligt att göra med hund och många platser välkomnar dig och din fyrfota vän lite extra.
www.vastsverige.com/semester-med-hund

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar.
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner.
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾