Hundvänliga Hotell i Västergötland

Letar du efter hundvänliga hotell i Västergötland? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Västergötland.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Västergötland

Med reservation för ändringar.

ALINGSÅS
Grand Hotel
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum och Boutique dubbelrum. Hundar får inte vara restaurangen men det går bra att antingen sitta i loungen eller beställa roomservice för 100 kr/dag

BORÅS
Best Western Plus Hotell
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Comfort Hotell Jazz
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka all typer av rum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Hotell Solhem Park
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Quality Hotel Grand
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Hundar är enbart välkomna på specifika rum och inte på deluxrum! Enbart förbokade rum eftersom att vi har begränsat antal djurrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan sitta i lobbyn med hunden.

Scandic Plaza
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka standard, Standard family three samt Standard family four rum. I restaurangområdet är hundar inte välkomna, men i vårat lobby område går det fint och du kan ta med dig frukosten dit.

FALKÖPING
Falköpings Vandrarhem
Det kostar inget att ta med sig en eller två små hundar. Du kan boka dubbelrum.

Hotell Syfabriken
Det kostar 350 kr vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Kurorten Mösseberg
Det kostar 350 kr per vistelse , två hundar kostar 700 kr. Du kan boka dubbelrum men inte i huvudbyggnaden. Hundar får inte vara med vid frukosten. Det finns många fina promenadstråk.

HJO
Hotel Bellevue
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får vara i lobby/bar, Le Bistro – meddela vid bordsbokning, hela terassen och korridor på bottenplan. Runt Hotell Bellevue hittar ni magiska promenadstråk för er och hunden i vår fina stadspark och längs Hjo-åns dalgång. Det finns även flera badställen runt om Hjo som tillåter att man tar hunden med sig och badar.

Röda Stallet B&B
Det kostar inget att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum.Helst inga hundar i sängarna och inga hundar i frukost- och allrum. Man får ta med sig frukost till rummet om man inte kan lämna hunden ensam. På verandan och i trädgården går det bra med hundar.

HOLSLJUNGA
Holsljunga Camping & Café
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du kan boka alla typer av stugor. Hundar får även vara med i serveringen som är öppen alla dagar under säsongen. Vi serverar hundglass. Naturskön camping vid stranden av Holsjön. Öppen maj-oktober.

HOVA
BriQ Hotell, Hova
Det kostar 150 kr per vistelse och alla hundar får ett litet välkomstpaket. Du kan boka dubbelrum och familjerum. Hundar får inte vara med i matsalen men i foajén går bra. I centrum finns grönområden att promenera vid, men det finns också fina spår vid Movallen/Getryggen, dom är uppmärkta med 2,5 km, 3,1 km samt 5 km.
Fler vandringsleder som ligger i närområdet är Tivedens Nationalpark 45 km och Göta kanal 10 km.

HOLSLJUNGA
Holsljunga Camping & Café
Det kostar inget extra att ta med hunden. Du kan boka alla typer av stugor. Hundar får vara med överallt. Naturskön camping vid stranden av Holsjön. Öppen april – december.

KALV
Kalvs Skolhus
Det kostar 100 kr per hund/vistelse. Du kan boka fyrbäddsrum. Hunden är välkommen i köket/matsalen och på altanen. Hunden får vara i alla utrymmen på första våning, dock ej i sängarna. I skogen bakom skolhuset finns det uppmärkta slingor som passar perfekt för hundpromenader. Det är också nära till Kalvsjön om man har en hund som gillar att bada!

KARLSBORG
Granvik Event
Hund kostar inget extra och du kan boka alla typer av boenden. I Puben serverar vi gärna en skål vatten till våra fyrfota vänner som givetvis får hänga med husse och matte under middagen, lunchen eller fikat.

Hotell Rödesund
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med vid fruosten.

Hotell Wettern
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum och de har nära till egen ut-ingång. Hundar får vara med vid frukosten och i matsal, pub och foajé. Det finns tillgång till hundsäng och mat-/vattenskålar

Karlsborg B&B
Det kostar 100 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.
Du kan boka dubbelrum eller 6-bäddsrum i vandrarhemmet.

KVÄNUM
Bjertorp Slott
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka gårdsrum. Hundrummen kommer med kudde & en goodiebag till alla fyrbenta gäster. Hundar får inte vara med i matsalen.

LERUM
Aspenäs Herrgård
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två  hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men uteserveringen går bra.

LIDKÖPING
Bäverli Hills
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka chalet och stugor. Hundar får vara i stuga och i glashuset.

Hotell Läckö
Det kostar 300 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka dubbel – och tre-bäddsrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

Hotell Rådhuset
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel – och familjerum. Hunden får inte vara med när man äter frukost. Undantag om alla andra gäster redan har varit uppe och ätit frukost.

Stadshotellet
Det kostar 350 per vistelse/hund och två hundar går också bra. Hundar får inte vara med vid frukost eller i restaurangen.

LJUNG
Ollestad Gård
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka lägenhet med ett sovrum med självhushåll. Hundar får vara med överallt men helst inte i möblerna.

LYRESTAD
Norrqvarn vid Göta Kanal
Hund kostar 175 kr per vistelse och du kan boka alla typer av rum. Hundar är välkomna i deras restaurang. Direkt vid Göta Kanal har vi en stor brygga med uteservering där det är jättemysigt att njuta av Göta Kanal tillsammans med din hund.

MARIESTAD
First Camp Ekudden – Mariestad
Det kostar 215 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus. Hunddusch finns på området. Campingen är omringad av ett naturreservat med biosfärled och pilgrimsled runt hörnet.

Hotell Aqva Restaurang & Bar – mysigt
Det kostar 295 kr per vistelse inkl. hundsäng och skålar. Samma pris för två hundar. Hunden kan vara med och äta frukost om säsongens väder gör det möjligt att sitta ute på vår terrass men inte inomhus i restaurangen. Hunden är välkommen till lobbyn och trappan upp till rummen. Vi har även en avsatt rastplats med miljövänliga påsar.

Hotell Wictoria
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum, twin rum, enkelrum samt sviten. Hunden får inte vara  i matsal eller nere i gym/bastu.

Mariestads Stadshotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med vid frukosten men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Rasta Mariestad
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan sitta i lobbyn med hunden.

STF Lugnåsberget Ekohotell
Det kostar 100 kr per vistelse, samma pris för två hundar.  Du kan boka 2-bäddsrum, 4-ädddsrum samt 6-bädddsrum. Du kan också boka lägenheten med två sovrum. Hundar får vara med i alla allmäna utrymmen om de är kopplade. På rummet finns skålar och filt/dyna till hunden. 

STF Vandrarhem Mariestad
Det kostar inget att ha med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum och 3-bäddsrum. Hundarna får bara vistas inne på rummet, dom får inte vara i de gemensamma utrymmena som kök och sällskapsrum. Vi har tillgång till en mindre trädgård och där är hundarna också välkomna.

Waterside Mariestad
Det går kostar 250 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Hotell Light rum. Hundar får inte vara i frukostmatsalen. Utomhus har vi ett eget litet parkområde i direkt anslutning till fastigheten som är utmärkt för hundar. Vi har också en större inhägnad gård där hunden kan hållas utan koppel.

MULLSJÖ
Hotell Björkhaga
Det kostar 195 kr per vistelse och det går bra med två hundar. Du kan boka enkel- och dubbelrum. Hundarna får vara i trädgården och på eget rum dock inte i matsal eller reception.

Hotell Mullsjö
Det kostar 195 kr per natt och det går bra med två hundar. Du kan boka enkel- och dubbelrum. Hundar är tillåtna på uteservering, i stugan och i tornet.

SKARA
Hallebergs B&B
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum.

Järnvägshotellet
Det kostar 150 kr per vistelse för en hund och 200 kr för två hundar. Hundar får vara på hela hotellet utom där man äter frukost.

Marielund Gård
Det kostar inget extra och det går bra att ha med sig två hundar. Hundar är välkomna i alla utrymmen kopplade och får vara med vid frukosten.

Skara Konst Hotell
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum.  Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn samt på ditt rum.

SKÖVDE
Billingehus
Det kostar 300 kr första natten, därefter 100 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Superior Dubbelrum och Superior Familjerum. Hundarna är välkomna i alla våra allmänna utrymmen förutom den centrala delen av restaurangen men det går fint att äta middag med sin hund vid sidan av. Vi har även några hundsängar som vi placerat ut i våran lobby och närheten till naturen här på berget uppskattas av våra gäster med fyrbenta vänner.

Knistad Herrgård
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får vara med i restaurangen och sommartid kan man äta frukost med hunden på terassen.

Pensionat Klåvasten
Det kostar inget extra för en eller upp till tre hundar i samma rum. Du kan boka alla typer av rum. I deras stora parkliknande trädgård går det fint att rasta av sig och leka. Hundar får vara med överallt.

SÄTILA
Pensionat Kajutan
Det kostar 120 kr per natt/hund och två hundar går bra. Du kan boka dubbelrum och enkelrum. Hundar får vara med på uteserveringen. Det finns fina vandringsleder runt om i området.

TIDAHOLM
First Camp Hökensås
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris om man har med sig två hundar. Du kan boka alla stugor hundvänliga. Hundar får inte vistas i deras servicehus.

Hellidens Slott & Vandrarhem
Det kostar inget att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka dubbelrum och enkelrum. I själva huset, Hjerténska Villan, finns en köksdel där man kan göra egen frukost. Om man bokar frukost och vill äta på själva Slottet är inte hundar välkomna.

TRANEMO
Fridas Hotell & Bistro
Det kostar 250 kr per vistelse och det går bara att ha med en hund. Du kan inte med dig hunden till restaurangen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

TROLLHÄTTAN
Clarion Collection Hotel Kung Oscar
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hunden får inte vistas i restaurangen men det finns bord i lobbyn där hunden får vistas.

Scandic Swania
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel – och familjerum. Hundar får inte vara med i restaurangen men i lobbyn går bra.

ULRICEHAMN
Hotell Bogesund
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Hundar är välkomna i lobby/reception och sommartid på terrassen in anslutning till restaurangen.

VARGÖN
Ronnums Herrgård
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundarna får gärna sitta med på våra uteserveringar (frukost och restaurang) men de får inte vara med inomhus, förut på rummet såklart.

VÅRGÅRDA
Mikaelsgården
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar går också bra. Hund kan vara med på frukost om den ligger vid husses eller mattes fötter.

VÄNERSBORG
Hotell Hehrne
Hund  kostar 185 kr per vistelse och det går bra att ta med en eller två hundar. Du kan boka dubbel -och familjerum. Hundar får inte vara i restaurangen men du kan äta frukost i lobbyn. Det finns fantastiska utomhusområden som är bra för hundar.

Quality Hotell Vänersborg
Det kostar 250 kr per vistelse och det går bra att ha med två hundar för samma pris. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Strand Hotell
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum.

Vänersborgs Vandrarhem
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i köket.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.