Hundvänliga Hotell i Närke

Letar du efter hundvänliga hotell i Närke? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Närke.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Närke

Med reservation för ändringar.

ASKERSUND
Best Western Hotell Norra Vättern
Det kostar 175 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

GARPHYTTAN
First Camp Annaboda-Örebro
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla stugor.

HALLSBERG
Hotell Stinsen
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkelrum och twin-rum. Hundar får inte vara i de allmäna utrymmena.

HJORTKVARN
Vita Krala
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och två hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster.

KARLSKOGA
Bofors Hotell
Det kostar 180 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

Hotell Alfred Nobel
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Karlskoga Hotell
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i allmänna ytor.

KUMLA
Kumla Hotell
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum och Standardplus. Hundar får inte vara med vid frukosten men är välkomna på uteserveringen och pentry på våning 2.

NORA
Lilla Hotellet
Det kostar inget extra att ta med sig hunden. Du kan boka dubbelrum i annexet. Hundar får inte vara med vid frukosten, bara utomhus i trädgården.

TIVED
Grönelid Gård
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla stugor.

Tivedstorp
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla rum och stugor förutom Johansgården. Hundar får inte vara med i matsalen men uteserveringen går bra. Håll era hundar kopplade utomhus och visa hänsyn till andra gäster. 

VINTROSA
Hallagårdens B&B och Djurpark
Det kostar inget extra att ta med hunden. Hundar får vara med vid frukost och i caféet om det är ok för andra gäster. Besöker du djurparken kan hunden vara i inträdeskuren.

Lannalodge
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen men i rummet bredvid som kallas för green rum kan man äta frukost med hunden.

ÖREBRO
Best Western Eurostop Örebro
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

City Hotell Örebro
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Clarion Hotel Örebro
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan äta frukost/middag med hunden i lobbyn.

Clarion Collection Hotel Borgen
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard och Superior rum. Hundar får inte vara med i matsalen men du kan sitta med hunden i loungen och biblioteket och äta frukost och middag.

Elite Stora Hotellet Örebro
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Du kan boka Enkelrum och Superior rum.  Hundar får vara i lobbyn men inte frukostmatsalen eller i restaurangen. Om hunden har svårt att vara själv så kan ni alltid fråga våra receptionister som gärna ser till vovven under tiden ni är borta. Vi älskar hundar.

Good Morning Hotels Örebro
Det kostar 200 kr per natt och det går bra att ta med sig två hundar. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet. Goodiebag till hunden; hundskål och en påse med ekologiskt hundgodis på rummet.
Hundstation vid entrén med handduk för tassarna, en skål med vatten och en skål med ekologiska hundkex.

Gustavsvik Camping
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka stugor på 15 kvm och 35 kvm som är hundvänliga. Hundar får vara med på restaurangens uteservering, men ej inomhus. De får inte vistas vid våra aktiviteter som minigolf. Det finns en liten hundrastgård och en hunddusch.

Hagbackens Gård Bed & Breakfast
Det kostar 50 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar kan vara med vid frukosten om det är ok för andra gäster.

Hotell Göta
Det kostar 300 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Standard och Superior rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Scandic Grand Örebro
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men i lobbyn går bra.

Scandic Örebro Central
Det kostar 200 kr per vistelse. Du kan boka Standard dubbelrum och ett familjerum. Hundar får inte följa med i restaurang och frukost, men resterande utrymmen går bra.

Scandic Örebro Väst
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men i lobbyn går bra.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.