Select Page

Hundvänliga Hotell i Närke

Letar du efter hundvänliga hotell i Närke? Då har du kommit helt rätt! Här kan du se vad det kostar att ta med hunden, var på hotellet hunden får vara med och vilka rum du kan boka.

Tipsa oss gärna om det saknas något hundvänligt hotell i Närke.
Skicka till charlotte@hundvanligahotell.se

Så här bokar du


Klicka på hotellets namn för att boka

Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet

Hundvänliga hotell i Närke

Med reservation för ändringar.

ASKERSUND
Best Western Hotell Norra Vättern
Det kostar 175 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

GARPHYTTAN
First Camp Annaboda-Örebro
Det kostar 195 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla stugor.

HALLSBERG
Hotell Stinsen
Det kostar 150 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkelrum och twin-rum.  Hundar får inte vara med i matsalen men i lobbyn går bra.

HJORTKVARN
Vita Krala
Det kostar 100 kr per vistelse/hund och två hundar går också bra. Du kan boka dubbelrum. Hundar får vara med vid frukosten om det är ok med andra gäster.

KARLSKOGA
Bofors Hotell
Det kostar 180 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara med i restaurangen.

Hotell Alfred Nobel
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel, dubbel och familjerum. Hundar får inte vara med vid frukosten.

Karlskoga Hotell
Det kostar 300 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka dubbelrum. Hundar får inte vara i allmänna ytor.

KUMLA
Kumla Hotell
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum och Standardplus. Hundar får inte vara med vid frukosten men är välkomna på uteserveringen och pentry på våning 2.

TIVED
Grönelid Gård
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla stugor.

Tivedstorp
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla rum och stugor förutom Johansgården. Hundar får inte vara med i matsalen men uteserveringen går bra.

VINTROSA
Lannalodge
Det kostar inget extra att ta med sig en eller två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen men i rummet bredvid som kallas för green rum kan man äta frukost med hunden.

ÖREBRO
Best Western Eurostop Örebro
Det kostar inget att ta med en eller två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

City Hotell Örebro
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Clarion Hotel Örebro
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får inte vara med i restaurangen men du kan äta frukost/middag med hunden i lobbyn.

Clarion Collection Hotel Borgen
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard och Superior rum. Hundar får inte vara med i matsalen men du kan sitta med hunden i loungen och biblioteket och äta frukost och middag.

Elite Stora Hotellet Örebro
Det kostar 200 kr per vistelse/hund och två hundar går bra. Du kan boka Enkelrum och Superior rum.  Hundar får vara i lobbyn men inte frukostmatsalen eller i restaurangen. Om hunden har svårt att vara själv så kan ni alltid fråga våra receptionister som gärna ser till vovven under tiden ni är borta. Vi älskar hundar.

Good Morning Hotels Örebro
Det kostar 150 kr per natt och det går bra att ta med sig två hundar. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Hagbackens Gård Bed &Breakfast
Det kostar 50 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar kan vara med vid frukosten om det är ok för andra gäster.

Hotell Göta
Det kostar 300 kr per vistelse/hund och det går bra att ta med sig två hundar. Du kan boka Standard och Superior rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Scandic Grand Örebro
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men i lobbyn går bra.

Scandic Örebro Väst
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men i lobbyn går bra.


Med reservation för ändringar.
Du bokar via Booking och är garanterad lägsta pris.
Hundvänliga Hotell erhåller en liten provision för bokningen.

Användbara länkar

Hundvänliga ställen i Örebro
www.hundklimpen.se/orebro

Här hittar du kaféer, restauranger, barer, pubar, hotell som välkomnar gäster med hundar
www.tamedhunden.se

Veterinärkartan listar samtliga veterinärer i alla kommuner
www.veterinarkartan.se

Bra hundprylar att ha med på resan

Kurdo

Kurgo Resedusch Mud Dog
Den här reseduschen räddar bilsäten, picknickfiltar och tält från leriga tassar. En högkvalitativ resedusch från Kurgo.
129 kr → KÖP


Vattenflaska Petser

Ollydog - Vattenflaska
Denna praktiska vattenflaska med medföljande skål är perfekt att ta med sig på längre promenader och resor!
Vattenflaskan är tänkt till husse eller matte och skålen till din hund. Ta enkelt av skålen från flaskans sida och häll upp vatten till din hund
189 kr → KÖP


Torrschampo Petser

Pet Head Dry Clean Spray - torrschampo
Torrschampo för hund från Pet Head som doftar underbart av blåbärsmuffins. 450 ml
165 kr → KÖP


Matskålar Petser

Ruffwear Quencher - hoppfällbar reseskål
Lätt att packa med. Den går att stänga om du vill fylla på med mat innan resan. Passar för både mat och vatten och finns i två storlekar och två färger.
255 kr → KÖP


Pet Remedy

Pet Remedy Lugnande Spray
Naturlig blandning av valeriana, vetivert och andra eteriska oljor, salvia och basilika. Stressminskande och lugnande effekt vid resor.
119 kr → KÖP


Bädd Petser

Tyrol - rund och fluffig bädd
En otroligt mysig bädd i ett fluffigt tyg som ditt hund kommer att älska. Här sover hunden tryggt. Storlek: 50 x 50 x 22 cm
339 kr → KÖP


När du köper via länken erhåller Hundvänliga Hotell en liten provision 😊

Tipsa gärna andra hundägare 🐾