Get Dog

Join the pack.

Dogs är en helt ny app som lanserades i juni 2022 som ett verktygsbaserat socialt nätverk för hundägare.
Vår mission är att förenkla vardagen och skapa gemenskap för hundägare med visionen att förse världens hundägare med verktyg för ett lyckligare hundliv!

I Sverige har var 4,5 hushåll en hund och hundägandet har ökat stadigt de senaste 5 åren (+7% CAGR 2017-2021). På grund av Covid är det även mer relevant än någonsin. Samtidigt kräver många hundar regelbunden medicinering, veterinärbesök och vaccinering för att må bra. Med fler hundar och hundägare efterfrågas även enklare sätt att hitta hundvänliga platser och tjänster, såsom restauranger, kaféer och parker, men även veterinärer och hundfrisörer. Till sist har hundägandet även naturliga sociala aspekter som behöver bättre verktyg för kontakter och skapa socialt nätverk.

Allt detta fångar appen Dogs genom funktioner såsom påminnelser, följa hundens utveckling, träna hunden i flera nivåer, följ och spara dina promenadsträckor, hitta hundvänliga platser & tjänster i din närhet, hitta andra hundar i närheten, samt dela bilder, filmer & diskussioner med andra. Och mycket mer!

https://getdogsapp.com/