Kontorshundar

Convini breddar sortimentet – nu även för kontorshundar

Convini, Europas ledande leverantör av smarta obemannade måltidsbutiker och kaffelösningar, breddar nu sitt utbud för att även tillgodose – kontorshundarna­­­­! Inom kort erbjuds Convinis kundföretag ett beställningssortiment bestående av hundgodis, hundsnacks och hundglass, producerade av Hugo & Celine på naturliga svenska råvaror.

Antalet hundar som tillbringar tid på husses eller mattes arbetsplats har ökat de senaste åren. Under 2021 registrerades 62 894 hundar i Sverige, den högsta siffran sedan 1973. När återgången till arbetsplatserna efter pandemin var ett faktum valde många att ta med hunden till jobbet. I samband med kampanjen Convini för alla som tar fasta på att tillgodose alla smaker och preferenser på en arbetsplats, utökar nu Convini sortimentet för att även tillgodose alla hundägares behov.

“Sedan pandemin har vi märkt av en ökning av kontorshundar hos våra företagskunder, ett gyllene tillfälle för oss att med en kul och lite annorlunda satsning kunna påvisa vår sortimentsbredd. På Convini gör vi det lätt för alla att trivas på jobbet genom att tillhandahålla ett brett sortiment med nära 1 000 artiklar i våra små, smarta butiker. Och inom kort finns även ett urval hundprodukter för de av våra kunder som så önskar, vilket känns riktigt roligt. Med den här satsningen hoppas vi kunna göra alla mattar och hussar på våra kundföretag lite extra nöjda”, säger Marie Manner, Marknadschef Convini.

Att Convini vill främja kontorshundars trivsel är även kopplat till ökat välmående hos kunderna. Ett flertal studier* visar att hundar på jobbet leder till minskad stress, vilket Convinis företagskund reklam- och kommunikationsbyrån The Amazing Society är övertygade om stämmer.

“Det underlättar inte bara för hundägarna själva, många av våra medarbetare upplever också att hundarna på vår arbetsplats bidrar till en mer avslappnad stämning och trivsel på jobbet. Nu finns det inte bara ett brett sortiment för alla oss medarbetare i Convinikylen, utan också ett gott och trevligt sortiment att välja på för våra fyrbenta vänner”, säger Tobias Franzen, VD på The Amazing Society.

Convini lanserar ett urval ur Hugo & Celines sortiment för att säkerställa produkter av hög kvalitet och bra variation, så att även kontorshundarna ska kunna hitta sin favorit i Convinibutiken.