Flygplatshotell Arlanda

Best Western Arlanda

Best Western Arlanda Hotellby
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka enkel-och dubbelrum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan ta med dig frukosten till rummet.

Clarion Happy Dog

Clarion Hotel Arlanda
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för max tre hundar. Du kan boka Standard, Superior och Familjerum. Happy Dog – fyrverkerifritt nyår för hundar och katter. A Happy Dog-Year kräver såklart a Happy Dog Menu! Ni kan äta nyårsmeny i restaurang Runway, i lokal på våning 2 där du tillsammans med din fyrbenta vän kan äta middag, skåla över landningsbanorna uppe i Kitchen & Table eller låta Room Service knacka på dörren.

Comfort Hotel Arlanda

Comfort Hotel Arlanda Airport
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla typer av rum. Frukost kan man äta med hunden i lobbyn. Ät er nyårsmiddag i restaurangen (dessvärre inte tillåtet med husdjur här), eller ät middagen vid ett av borden i lobbyn, där din hund också kan vara med. Annars kan du givetvis ta middagen på rummet. I Anorak, skybaren på 12:e våningen, är hundar hjärtligt välkomna.

Connect Arlanda

Connect Hotel Arlanda
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka alla rumstyper. Hundar får bara vara på rummet.

Forenom Aparthotel Arlanda
Det kostar 100 kr per natt och du kan ha med dig två hundar för samma pris. Du kan boka alla rumstyper. Alla har ett eget pentry så du kan laga din egen frukost och middag.

God Morning Arlanda

Good Morning Arlanda
Det kostar 150 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Dubbelrum. Hunden får vistas i hotellets lobby och korridorer. Övriga utrymmen såsom gym, bastu och restaurang är inte okej. Vi har ett undantag från detta på nyårsafton då hundarna får vistas i restaurangen vid middagen. Men även då är det inte okej att vara med vid frukosten.

Radisson Blu Arlandia

Radisson Blu Arlandia
Det kostar 250 kr per vistelse och har du med dig två hundar blir det 37 kr totalt. Du kan boka alla typer av rum. Hundar får inte vara med i frukostmatsalen men du kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Quality Hotel

Quality Hotel Arlanda XPO
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standardrum. Hundar är inte tillåtna i restaurangen men det går jättebra att hämta med frukost upp på rummet om man önskar äta frukost med sin hund. Hundar är tillåtna i alla andra allmänna ytor utom gymmet.

Scandic Arlandastad

Scandic Arlandastad
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du man boka alla typer av rum. Hundarna får inte vara med i restaurangen men i en del av lobbyn går bra.

Så här bokar du


 Klicka på hotellets namn för att boka

 Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

 Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

 Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

 Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

 All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet