Hundar Utan Hem-dagen i Stockholm – En dag full av kärlek och hjälp för hemlösa hundar

Hundar Utan Hem-dagen i Stockholm – En dag full av kärlek och hjälp för hemlösa hundar

Hundar Utan Hem (HUH) är glada att meddela att vi, efter tre års uppehåll, kommer att arrangera Hundar Utan Hem-dagen i Hagaparken i Stockholm den 26 augusti kl 12-16. Evenemanget kommer att erbjuda en fantastisk möjlighet för hundälskare att delta i olika aktiviteter och samtidigt stödja Hundar Utan Hems viktiga arbete med att rädda, vårda och hitta kärleksfulla hem till hemlösa och utsatta hundar.

Under dagen blir det spännande uppvisningar, möjlighet att träffa personal från irländska rescues och polska shelters och vår mycket uppskattade hundparad med hundar som hittat nya hem genom Hundar Utan Hem. Du kan också kika in i vår specialbyggda transportbil där vi räddar och transporterar hundar till sina nya kärleksfulla hem.

För de som är intresserade av att prova på olika hundaktiviteter kommer det att finnas möjlighet till detta också. Dessutom kommer det att finnas fika, lunch, försäljning av HUH-produkter, ansiktsmålning, lotteri och vinsthjul med fina priser där alla intäkter går oavkortat till Hundar Utan Hem.

Hundar Utan Hem-dagen är en fantastisk möjlighet för hundälskare att engagera sig, visa sitt stöd för och lära sig mer om Hundar Utan Hem. Genom att delta i evenemanget bidrar man direkt till organisationens arbete med att rädda, vårda och hitta kärleksfulla hem till hemlösa hundar i Sverige, Polen och på Irland.

Hundar Utan Hem har hjälpt hundar i nöd sedan 2005. Föreningen är verksam i tre länder och hittar nya kärleksfulla hem till över tusen hundar årligen. Genom Hundar Utan Hem-dagen kan vi tillsammans göra ännu större skillnad för hemlösa och utsatta hundar.

Plats: Hagaparken, Solna (Vid Haga Tennis)
Tid: Lördagen 26 augusti kl 12-16

Allt om Hundar Utan Hem-dagen 2023

www.hundarutanhem.se/hundar-utan-hem-dagen-2023/