fbpx

MyDOG Göteborg

Här kan du se alla Hundvänliga Hotell nära MyDOG i Göteborg.

MyDOG är nordens största hundevenemang, den 6-9 januari 2022 på Svenska Mässan.
Mötesplatsen MyDOG i Göteborg är ett paradis för hundägare, hundälskare och alla som vill lära sig mer om livet med hund.

Hundvänliga Hotell i Göteborg

Gothia Towers
Hotellet som ligger precis bredvid Svenska Mässan. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden. Njut av lyxen att kunna ta hissen ner och gå rätt in på mässan. Skippa stressande transporter och parkering. Speciella rumspriser för utställare och besökare. Hundar får inte vara med i restaurangerna.

På gångavstånd till MyDOG

Quality Hotell Panorama
Det kostar 250 kr per vistelse för en eller två hundar. Man kan boka enkel eller standardrum. Hundarna får vara i lobbyn, hissen, korridoren och rummet. Andra utrymmen så som frukostmatsal, restaurang, konferens, gym och relax får de inte vistas.

Scandic Opalen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Man kan boka Standard rum och Family Four rum. Hundarna får tyvärr inte vistas i restaurang/frukost men lobbyn gå bra och där kan man äta frukost.

Elite Park Avenue Hotel
Det kostar 200 kr extra per natt och det är samma pris för två hundar. Man kan boka Superior och familjerum. Hundar är välkomna till frukosten, men fråga personalen när ni kommer som kan hänvisa er till en bra sittplats för både er och husdjuret. Det är fritt att vistas överallt på hotellet förutom gym och Wellness avdelningen. På rummet väntar en gosig filt och en vatten eller matskål. Varmt välkommen.

Hotell Bellora
Det kostar 300 kr per vistelse. Du kan boka Classico Dubbelrum. Hundar får vara med överallt på hotellet. Älskar du Italien, pasta, puls, möten och musik? Bra! Då kommer du att älska Bellora!

8 minuter från MyDOG med spårvagn

Quality Hotel The Weaver
Det kostar 250 kr per vistelse för en hund och 500 kr för två hundar. Du kan boka Standard och Superior rum. Hundar får vara med överallt förutom i restaurangen. Du kan sitta och äta i lobbyn med din hund.

Scandic Mölndal
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard och Standard Family four rum. Hundar kan inte vara med vid frukosten.

Clarion Collection Hotel Mektagonen
Det kostar 250 kr per vistelse och det är samma pris om det är två hundar. Man kan boka Superior rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men man kan ta med frukosten till rummet.

15 minuter från MyDOG med spårvagn

Apple Hotel
En oas för dig som vill slippa undan den ständigt närvarande stadsstressen och koppla av i en lugn miljö, men ändå värdesätter närheten till centrums puls.
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Man kan boka 2-bädds, 3-bädds och dubbelrum. Hunden får ej simma i utomhuspoolen och måste vara kopplad i alla allmänna ytor, och den får ej vara i matsalen. I övrigt får hunden vistas var som helst.

MyDOG Göteborg

Parkering

Parking runt Svenska Mässan

På denna sida hittar du information om parkering runt mässområdet. Det finns ca 4 000 parkeringsplatser.