MyDOG Göteborg

Här kan du se alla Hundvänliga Hotell nära MyDOG i Göteborg.

MyDOG är nordens största hundevenemang. Nästa tillfälle är den 3-6 januari 2025 på Svenska Mässan.
Mötesplatsen MyDOG i Göteborg är ett paradis för hundägare, hundälskare och alla som vill lära sig mer om livet med hund.

MyDog2023

Några av alla de goa hundarna vi har träffat på MyDOG.

Hundvänliga Hotell i Göteborg

Gothia Towers
Hotellet som ligger precis bredvid Svenska Mässan. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden. Njut av lyxen att kunna ta hissen ner och gå rätt in på mässan. Skippa stressande transporter och parkering. Speciella rumspriser för utställare och besökare. I våra restauranger Corner, West Coast samt Twentyfourseven är hundar varmt välkomna.

På gångavstånd till MyDOG

Quality Hotell Panorama
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Man kan boka enkel eller standardrum. Hundarna får vara i lobbyn, hissen, korridoren och rummet. Andra utrymmen så som frukostmatsal, restaurang, konferens, gym och relax får de inte vistas.

Hotell Göta Avenyn
Det kostar 100 kr per natt/hund och två hundar är ok. Du kan boka samtliga rumskategorier. Hundar får vara i samtliga utrymmen men inte vid frukosten.

Scandic Opalen
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar.  Man kan boka Standard rum och Family Four rum. Hundarna får tyvärr inte vistas i restaurang/frukost men lobbyn gå bra och där kan man äta frukost.

Elite Park Avenue Hotel
Det kostar 200 kr extra per natt och det är samma pris för två hundar. Man kan boka Superior och familjerum. Hundar är välkomna till frukosten, men fråga personalen när ni kommer som kan hänvisa er till en bra sittplats för både er och husdjuret. Det är fritt att vistas överallt på hotellet förutom gym och Wellness avdelningen. På rummet väntar en gosig filt och en vatten eller matskål. Varmt välkommen.

Hotell Bellora
Hund kostar 300 kr per natt. Du kan boka Classico Dubbelrum. Hundar får vara med överallt på hotellet. Älskar du Italien, pasta, puls, möten och musik? Bra! Då kommer du att älska Bellora!

Hotell Heden
Hund kostar 300 kr per vistelse och du kan boka Standard rum. Det är samma pris för två hundar. Hundar får vara med i lobbyn men inte lobbybaren, matsalen eller på innergården.

Liseberg Grand Curiosa Hotell
Det kostar 300 kr per vistelse att ta med hunden. Du kan boka Grand Curiosa rummen. Hundar får vara med på Café Agnes vid speciellt anvisade platser nära hotellets reception. De får också vara med på uteserveringarna för Café Agnes, Saluhallen och Compagniet men inte till takbaren.

Spar Hotell Gårda
Hund kostar 100 kr/hund/natt. Max 2 hundar/rum.  Man får en liten present vid ankomst. Om ni vill äta frukost tillsammans kan ni ta med frukosten till rummet eller lobbyområdet. 

15 minuters promenad från MyDOG

Jacy’z Hotel & Resort
Nytt läckert hotell! Det kostar 300 kr per natt, 500 kr per natt för två hundar. Du kan boka Jacyz Medium rum, all med en härlig utsikt. Hundar får vara med på entrévåningen och i deras restauranger. “Your bestfriend is our bestfriend, unless it’s the Pool Club we’re talking about”

8 minuter från MyDOG med spårvagn

Best Western Plus Åby Hotel
Det kostar 200 kr per vistelse att ha med hunden. Du kan boka Standardrum. Du får gärna äta tillsammans med din hund i lobbyn.

Clarion Hotel Post
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Alla kategorier av rum är hundvänliga utom sviter och superior rum med två enkelsängar. Hundar får bara vara på rummet och i lobbyn.

Quality Hotel The Weaver
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Du kan boka Standard och Superior rum. Hundar får vara med överallt förutom i restaurangen. Du kan sitta och äta i lobbyn med din hund.

Hotel Opera
Det kostar 250 kr per natt och det är samma pris för två hundar. Man kan boka alla typer av rum och hundar bor på våning 3. Hundar är välkommen överallt förutom wellness avdelningen och restaurangen. Man kan äta frukost med hunden i lobbyn.

Scandic Crown
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Man kan boka Standard rum och Family Four rum. Hundar får vara i lobbyn där du även kan äta frukost med din hund.

Scandic Mölndal
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka Standard och Standard Family four rum. Hundar kan inte vara med vid frukosten.

Clarion Collection Hotel Mektagonen
Det kostar 300 kr per vistelse och 400 kr för två hundar. Man kan boka Superior rum. Hundar får inte vara med vid frukosten men man kan ta med frukosten till rummet.

Scandic Göteborg Central
Det kostar 200 kr per vistelse och det är samma pris för två hundar. Du kan boka kan alla typer av rum. Alla rum på våning 5 är hundvänliga. Kopplade hundar får följa med till restaurangen och i alla av hotellets utrymmen är hunden välkommen, förutom takbaren Above.

15 minuter från MyDOG med spårvagn

Apple Hotel
En oas för dig som vill slippa undan den ständigt närvarande stadsstressen och koppla av i en lugn miljö, men ändå värdesätter närheten till centrums puls.
Det kostar 200 kr per natt och det är samma pris om man har med sig två hundar. Man kan boka 2-bädds, 3-bädds och dubbelrum. Hunden får ej simma i utomhuspoolen och måste vara kopplad i alla allmänna ytor, och den får ej vara i matsalen. I övrigt får hunden vistas var som helst.

En bit utanför centrum, i Torslanda

Göteborgs Camping Lilleby
Det kostar inget att ha med hunden och två går också bra. Det finns 80 stugor & 42 campingplatser som är hundvänliga. Hundar får vara med i alla utrymmen, såklart förväntar vi oss att man har koll på sin hund när andra gäster är i närheten.

Har du några frågor kring Hundvänligt boende i Göteborg? Maila mig gärna → charlotte@hundvanligahotell.se

MyDOG Göteborg

Parkering

Parkering runt Svenska Mässan

På denna sida hittar du information om parkering runt mässområdet. Det finns ca 4 000 parkeringsplatser.