Tanumstrand

TanumStrand SPA & Resort
Priset är 375 kr oavsett antal hundar. Bo tryggt tillsammans i vacker skärgårdsmiljö vid havet. Hos oss är din hund välkommen att checka in tillsammans med dig när du bokar någon av våra hotell-hundrum eller stugor. Hotellrummen och stugorna är precis likadana som våra övriga, men med den underbara skillnaden att du som hundägare kan checka in tillsammans med din fyrbenta vän. Då det är vissa hotellrum och stugor som är anpassade för detta är det viktigt att du redan i bokningsläget bokar in detta så att du får rätt boende från början. Tyvärr kan inte din hund följa med in och mysa i vår restaurang och lobby, detta på grund av hänsyn till allergiker. Utomhus är hen alltid välkommen.

I direkt anslutning till hotellet finns flera mysiga promenadstråk att promenera med din hund längs. Några på bryggor, klippor och ständer och andra längs stigar och ängar i skogen. Vill ni promenera in till Grebbestad tar det mellan 15-20 minuter.

Hundrummen går inte att boka online, så Du kontaktar oss via mail eller telefon för att se på tillgänglighet. Maila oss på bokning@tanumstrand.se eller ring på
+46-(0)525-19000

Så här bokar du


 Klicka på hotellets namn för att boka

 Lämna alltid ett meddelande och berätta att du har med dig din hund innan du slutför bokningen

 Hotellet återkommer med bekräftelse på vilket hundvänligt rum ni har fått

 Boka gärna i god tid om det går. Många hotell har ett begränsat antal hundvänliga rum

 Boka alltid ett rum som går att avboka utan kostnad

 All betalning sker direkt till hotellet. Avgift för hund läggs på priset för rummet